Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 269
- Πόντοι
- 36
αυτη ποσα παιρνει? 120 ? με 10 ευρω ολες στο μεταξουργειο ετσι ειναι και ακομη καλυτερεςΣεξ θέλουμε να κάνουμε... όχι αγώνα πάλης...
αυτη ποσα παιρνει? 120 ? με 10 ευρω ολες στο μεταξουργειο ετσι ειναι και ακομη καλυτερεςΣεξ θέλουμε να κάνουμε... όχι αγώνα πάλης...
εγω τα ελεγα βδομαδες τωρα αλλα ολοι υποστηριζατε το γραφειο...Πικρή, άσχημη και χοντροκομενη η αλήθεια, δεν παύει να είναι αλήθεια όμως. Συγχαρητήρια λοιπόν στους συναγωνιστές για τις αληθειες που προανέφερα.
Αποκλείεται αυτή να είναι η γνωστή η Θελξη.
Η γνωστή η Θελξη εκτός από ότι έχει βάλει βυζια,είναι πανυψηλη για γυναίκα πάνω από 175 και είναι παντρεμένη με παιδί!!!
Αρα κάποια άλλη είναι,αλλά ποιά;;;
ΤΩΡΑ ένα κλικ και σεξ..
(σημ.για το διαγωνισμό,είδατε να γυρίσει η Ρόζα?
Εμείς τηρούμε τις υποσχέσεις μας και ο διαγωνισμός θα γίνει!
Προφανώς η Θέλξη μας δεν έχει σχέση με την ξανθιά Θέλξη..απλώς το ίδιο όνομα!)
ποια ειναι τέλος παντων η ροζα που πρεπει ντε και καλα να την κανει αυτη την κληρωση? γιατι δεν την κανει το ιδιο το γραφειο? η ροζα ειχαν πει θα γυρναγε πριν βδομαδες αλλα ακομα ειναι διακοπες, οκ.....Αν δνε γυρίσει η Ρόζα δεν θα γίνει ο διαγωνισμός δηλαδή ?
Ποιον δουλεύεται ?
Και η Θέλξη όσο ειναι τραγουδίστρια ,τόσο εγώ ειμαι αρχιεπίσκοπος,
μην λέτε ψέμματα ειναι εις βάρος σας.
δεν υποστήριξα ποτέ κανέναν και καμιά, πόσο μάλλον το κάθε γραφείο, σε άλλους Θα αναφέρεσαι και όχι σε μένα, μίλα συγκεκριμέναεγω τα ελεγα βδομαδες τωρα αλλα ολοι υποστηριζατε το γραφειο...
Δεν το είπα για σένα, γενικά για μέλη που υποστηριζαν το γραφείοδεν υποστήριξα ποτέ κανέναν και καμιά, πόσο μάλλον το κάθε γραφείο, σε άλλους Θα αναφέρεσαι και όχι σε μένα, μίλα συγκεκριμένα
ποια οργή ρε φίλε σιιγα... Free fuck ειναι τι είχαμε τι χάσαμε. Αν και όταν το δώσουν οκ αν δεν το δώσουν δεν έγινε και τίποταΑγαπητό γραφείο,όσο αναφορά την Θελξη εσύ μας είπες ότι είναι γνωστή τραγουδίστρια και είναι απόλυτα φυσιολογικό να πάει το μυαλό μας εκει.Απο ότι είδαμε όλοι μας και εσείς με το προϊγουμενο ποστ το διευκρινησατε δεν είναι γνωστή τραγουδίστρια. Ίσως έχει δουλέψει στο παρελθόν ή μπορεί ακόμα και τώρα σε κάποιο μικρο σκυλάδικο,αλλά γνωστή δεν είναι.
Τώρα όσο αναφορά την κλήρωση είχατε πει ότι θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδος που μας πέρασε. Και σήμερα το ίδιο λέτε. Σαν τους πολιτικούς. Ελπίζω να μην μείνετε στα λόγια
Εγώ προσωπικά δίνω τόπο στην οργή που λέει ο σοφός Ελληνικός λαός και σας πιστεύω και περιμένω...
ΤΩΡΑ ένα κλικ και σεξ..
(σημ.για το διαγωνισμό,είδατε να γυρίσει η Ρόζα?
Εμείς τηρούμε τις υποσχέσεις μας και ο διαγωνισμός θα γίνει!
Κάτι μου λέει ότι είναι η Αγάπη του your angels.
Άλλαξε γραφείο και άλλαξε όνομα??? ή παίζει και στα δυο???
Αν εσύ δεν εξοργίζεσαι εισαι απλά αναίσθητος,για να μην πω βαλτός. Εγώ δεν παίρνω μέρος στα Free Fucks αλλά τα παίρνω στο κρανίο οταν κοροϊδεύουν τον κόσμο,νομίζοντας ότι η νοημοσύνη μας ειναι κατώτερη της δικιάς τους.ποια οργή ρε φίλε σιιγα... Free fuck ειναι τι είχαμε τι χάσαμε. Αν και όταν το δώσουν οκ αν δεν το δώσουν δεν έγινε και τίποτα
ποια οργή ρε φίλε σιιγα... Free fuck ειναι τι είχαμε τι χάσαμε. Αν και όταν το δώσουν οκ αν δεν το δώσουν δεν έγινε και τίποτα