Νέα

Δουλεύει κανένας από εσάς στη Wolt;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Σκέφτομαι λοιπόν κι εγώ να δουλέψω part time στη Wolt παράλληλα με τη δουλειά μου για ένα έξτρα εισόδημα, αλλά και για να αξιοποιώ πιο παραγωγικά το ελεύθερο χρόνο μου τα ΣΚ. Έχω δει τις απολαβές και τα benefits της εταιρείας και φαίνονται αρκετά καλά. Έχω λοιπόν μερικές απορίες που αν γνωρίζει κάποιος που δουλεύει ήδη να μου τις απαντήσει θα με γλυτώσει από τον κόπο στη συνέντευξη, όταν και αν γίνει.

1. Το ωράριο ξέρω ότι είναι ελεύθερο, αλλά πρέπει να έχει φιξαριστεί από πριν; Δηλαδή θα πρέπει να τους ορίσω ότι κάθε ΣΚ θα δουλεύω πχ 11-5 ή μπορώ να αποφασίζω άλλες ώρες εργασίας την κάθε ημέρα;
2. Αν μια μέρα δεν μπορώ να δουλέψω ή δεν μπορώ όλες τις ώρες, υπάρχει κάποιο penalty και τι;
3. Για τους πελάτες που πληρώνουν με μετρητά θα πρέπει να κάνω άλλο ένα δρομολόγιο μέχρι το κατάστημα για να αφήνω τα μετρητά τους;
4. Και γενικά αξίζει οικονομικά ή οι φθορές στο μηχανάκι βγαίνουν περισσότερες;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Σκέφτομαι λοιπόν κι εγώ να δουλέψω part time στη Wolt παράλληλα με τη δουλειά μου για ένα έξτρα εισόδημα, αλλά και για να αξιοποιώ πιο παραγωγικά το ελεύθερο χρόνο μου τα ΣΚ. Έχω δει τις απολαβές και τα benefits της εταιρείας και φαίνονται αρκετά καλά. Έχω λοιπόν μερικές απορίες που αν γνωρίζει κάποιος που δουλεύει ήδη να μου τις απαντήσει θα με γλυτώσει από τον κόπο στη συνέντευξη, όταν και αν γίνει.

1. Το ωράριο ξέρω ότι είναι ελεύθερο, αλλά πρέπει να έχει φιξαριστεί από πριν; Δηλαδή θα πρέπει να τους ορίσω ότι κάθε ΣΚ θα δουλεύω πχ 11-5 ή μπορώ να αποφασίζω άλλες ώρες εργασίας την κάθε ημέρα;
2. Αν μια μέρα δεν μπορώ να δουλέψω ή δεν μπορώ όλες τις ώρες, υπάρχει κάποιο penalty και τι;
3. Για τους πελάτες που πληρώνουν με μετρητά θα πρέπει να κάνω άλλο ένα δρομολόγιο μέχρι το κατάστημα για να αφήνω τα μετρητά τους;
πάρε ηλεκτρικο ποδήλατο. το εχει κανει ενας φίλος και γλίτωσε πολλα λεφτα απο βενζίνες φυσικα θελει και μια απόσβεση γιατι ειναι και λιγο ακριβα

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
πάρε ηλεκτρικο ποδήλατο. το εχει κανει ενας φίλος και γλίτωσε πολλα λεφτα απο βενζίνες φυσικα θελει και μια απόσβεση γιατι ειναι και λιγο ακριβα
Άμα δεν ξέρω πόσο καιρό θα δουλέψω όμως στη Wolt, δεν έχει νόημα να αγοράσω κάτι που θέλει για καιρό απόσβεση. Αν αποφασίσω ότι θέλω να δουλέψω μακροπρόθεσμα, το κοιτάω.

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Άμα δεν ξέρω πόσο καιρό θα δουλέψω όμως στη Wolt, δεν έχει νόημα να αγοράσω κάτι που θέλει για καιρό απόσβεση. Αν αποφασίσω ότι θέλω να δουλέψω μακροπρόθεσμα, το κοιτάω.
Δούλευε γνωστός στην καραντίνα...Είχε αυξηθεί η δουλειά τους πολύ με το κλείσιμο και το λοκνταουν.
Είχε ποδήλατο...Βέβαια είχε και το σακίδιο στη πλάτη...Αυτό το box αλλά τι να κάνουμε.Απο μηχανάκι λογικά καλύτερα...

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Δούλευε γνωστός στην καραντίνα...Είχε αυξηθεί η δουλειά τους πολύ με το κλείσιμο και το λοκνταουν.
Είχε ποδήλατο...Βέβαια είχε και το σακίδιο στη πλάτη...Αυτό το box αλλά τι να κάνουμε.Απο μηχανάκι λογικά καλύτερα...
Ναι οκ, πες ότι παίρνω ποδήλατο που δεν έχει κανένα έξοδο συντήρησης. Μόνο το πετάλι θα σε κουράζει μετά από μερικές ώρες. Όσον αφορά τα υπόλοιπα;

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Ναι οκ, πες ότι παίρνω ποδήλατο που δεν έχει κανένα έξοδο συντήρησης. Μόνο το πετάλι θα σε κουράζει μετά από μερικές ώρες. Όσον αφορά τα υπόλοιπα;
Είναι αρκετά κουραστικό...
Σε μη κοντινές διαδρομές;για σκέψου;ανηφόρα κλπ...Δεν είναι μια διαδρομή είναι πολλές.
Έχουν αρκετή δουλειά...
Λίγο λιγότερη από e food αλλά έχουν...

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Είναι αρκετά κουραστικό...
Σε μη κοντινές διαδρομές;για σκέψου;ανηφόρα κλπ...Δεν είναι μια διαδρομή είναι πολλές.
Έχουν αρκετή δουλειά...
Λίγο λιγότερη από e food αλλά έχουν...
Για μένα το βασικότερο είναι να μπορώ να αποφασίζω να δουλέψω ό,τι ώρες θέλω κάθε μέρα χωρίς να χρειάζεται να το φιξάρω.

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Για μένα το βασικότερο είναι να μπορώ να αποφασίζω να δουλέψω ό,τι ώρες θέλω κάθε μέρα χωρίς να χρειάζεται να το φιξάρω.
Αυτό μόνο σε συνεννόηση με την εταιρεία λογικά παίζει να γίνεται...

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Αυτό μόνο σε συνεννόηση με την εταιρεία λογικά παίζει να γίνεται...
Γενικά έχει ευέλικτο ωράριο αλλά αν το φιξάρεις ή όχι θα είναι θέμα πολιτικής της. Γι' αυτό ρώτησα εδώ μήπως και υπάρχει κανένας που δουλεύει. Αλλιώς θα ρωτήσω το διανομέα την επόμενη φορά που θα ξαναπαραγγείλω. :2funny:

xatzikavliaris

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2014
Κριτικές
2
Like
75
Πόντοι
0

Δουλευεις οποτε θες, στα μετρητα απλα καταθετεις οταν μαζευτει ενα σεβαστό ποσο γύρω στα 200€ σε ενα καταστημα οπαπ.
Η γουολτ μεχρι και πριν απο 9 μήνες ηταν ενα όνειρο,πλεον εχουν παρει τοσα πολλα ατομα που δεν αξιζει καθολου. Μπορεί να περιμενεις και πανω απο μια ωρα να σου ερθει μια παραγγελια και τρελες αποστασεις. Ουτε καν για μενα. Χιλιες φορες σε ενα μαγαζι.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Το σημαντικότερο είναι να πληρώνουν όντως αυτά που λένε γιατί έχω ακούσει ότι κάνουν περικοπές

• Like
Αντιδράσεις: vril
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εχω εναν γειτονα εδω απέναντι δουλευει στη wolt με το μηχανάκι. νομίζω δε σε πέρνουν ετσι απλα ακομα και εκει θές καποιο γνωστό μ ειχε πει.Αναλογα το δρομολογιο παιζουν και οι τιμες,αν ειναι μακρυνο θα πέρνεις περισσότερα,ομως με το ποδήλατο πολυ δυσκολο να κανεις μακρυνές αποσταστεις εκτος και αν εισαι ποδηλάτης.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
εχω εναν γειτονα εδω απέναντι δουλευει στη wolt με το μηχανάκι. νομίζω δε σε πέρνουν ετσι απλα ακομα και εκει θές καποιο γνωστό μ ειχε πει.Αναλογα το δρομολογιο παιζουν και οι τιμες,αν ειναι μακρυνο θα πέρνεις περισσότερα,ομως με το ποδήλατο πολυ δυσκολο να κανεις μακρυνές αποσταστεις εκτος και αν εισαι ποδηλάτης.
Από ότι ξέρω την απόσταση την μετράνε σε ευθεία και όχι με βάση τα χιλιόμετρα που κανείς από τον δρόμο , επίσης το επίδομα για όταν βρέχει δεν το παίρνεις ποτέ γράφουν στα θρεντ των διανομέων

• Like
OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Χρειάζεσαι μέσο και έχουν πήξει οι δρόμοι στους διανομείς της Wolt; Τι να πω, μπορεί τώρα να είναι λίγο πιο δύσκολο, ακριβώς επειδή υπάρχει υπερπροσφορά. Εγώ έκανα αίτηση πριν 3 μέρες και περιμένω ακόμα να επικοινωνήσουν μαζί μου. Σε κάποιο φόρουμ έγραψε ένας ότι περίμενε ένα μήνα χωρίς να τον καλέσουν.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Χρειάζεσαι μέσο και έχουν πήξει οι δρόμοι στους διανομείς της Wolt; Τι να πω, μπορεί τώρα να είναι λίγο πιο δύσκολο, ακριβώς επειδή υπάρχει υπερπροσφορά. Εγώ έκανα αίτηση πριν 3 μέρες και περιμένω ακόμα να επικοινωνήσουν μαζί μου. Σε κάποιο φόρουμ έγραψε ένας ότι περίμενε ένα μήνα χωρίς να τον καλέσουν.
ναι...ετσι μ ειπε επειδή έψαχνε ενας φίλος μ,μου λεει πες του να τον βάλω εγω αλλιως δε παιζει να τον πάρουν

• Like
OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
ναι...ετσι μ ειπε επειδή έψαχνε ενας φίλος μ,μου λεει πες του να τον βάλω εγω αλλιως δε παιζει να τον πάρουν
Τόσοι πακιστανοί που δουλεύουν λες κι αυτοί να είχαν μέσο; :2funny:

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376

Καλύτερα efood από ότι ξέρω και αυτοί πλέον σου έχουν την επιλογή να δουλεύεις σαν ανεξάρτητος συνεργάτης με μπλοκάκι

• Like

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Καλύτερα efood από ότι ξέρω και αυτοί πλέον σου έχουν την επιλογή να δουλεύεις σαν ανεξάρτητος συνεργάτης με μπλοκάκι
Και στη Wolt ισχύει αυτό... Για μέχρι 10.000 το χρόνο δουλεύεις σε καθεστώς "συνεργάτη" (δεν μπορώ να θυμηθώ το λογιστικό όρο). Αν θέλεις να βγάζεις πάνω από 10.000 όμως, τότε δουλεύεις με μπλοκάκι.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Και στη Wolt ισχύει αυτό... Για μέχρι 10.000 το χρόνο δουλεύεις σε καθεστώς "συνεργάτη" (δεν μπορώ να θυμηθώ το λογιστικό όρο). Αν θέλεις να βγάζεις πάνω από 10.000 όμως, τότε δουλεύεις με μπλοκάκι.
Φοβάμαι ότι είναι λίγο θολό , εάν σε πιάσει κλιμάκιο στον δρόμο εάν δεν έχεις ΙΚΑ , ΤΕΒΕ Ή απαλλαγή από ΤΕΒΕ λόγω διπλής ασφάλισης μάλλον θα φας πρόστιμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom