vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Σκέφτομαι λοιπόν κι εγώ να δουλέψω part time στη Wolt παράλληλα με τη δουλειά μου για ένα έξτρα εισόδημα, αλλά και για να αξιοποιώ πιο παραγωγικά το ελεύθερο χρόνο μου τα ΣΚ. Έχω δει τις απολαβές και τα benefits της εταιρείας και φαίνονται αρκετά καλά. Έχω λοιπόν μερικές απορίες που αν γνωρίζει κάποιος που δουλεύει ήδη να μου τις απαντήσει θα με γλυτώσει από τον κόπο στη συνέντευξη, όταν και αν γίνει.
1. Το ωράριο ξέρω ότι είναι ελεύθερο, αλλά πρέπει να έχει φιξαριστεί από πριν; Δηλαδή θα πρέπει να τους ορίσω ότι κάθε ΣΚ θα δουλεύω πχ 11-5 ή μπορώ να αποφασίζω άλλες ώρες εργασίας την κάθε ημέρα;
2. Αν μια μέρα δεν μπορώ να δουλέψω ή δεν μπορώ όλες τις ώρες, υπάρχει κάποιο penalty και τι;
3. Για τους πελάτες που πληρώνουν με μετρητά θα πρέπει να κάνω άλλο ένα δρομολόγιο μέχρι το κατάστημα για να αφήνω τα μετρητά τους;
4. Και γενικά αξίζει οικονομικά ή οι φθορές στο μηχανάκι βγαίνουν περισσότερες;
1. Το ωράριο ξέρω ότι είναι ελεύθερο, αλλά πρέπει να έχει φιξαριστεί από πριν; Δηλαδή θα πρέπει να τους ορίσω ότι κάθε ΣΚ θα δουλεύω πχ 11-5 ή μπορώ να αποφασίζω άλλες ώρες εργασίας την κάθε ημέρα;
2. Αν μια μέρα δεν μπορώ να δουλέψω ή δεν μπορώ όλες τις ώρες, υπάρχει κάποιο penalty και τι;
3. Για τους πελάτες που πληρώνουν με μετρητά θα πρέπει να κάνω άλλο ένα δρομολόγιο μέχρι το κατάστημα για να αφήνω τα μετρητά τους;
4. Και γενικά αξίζει οικονομικά ή οι φθορές στο μηχανάκι βγαίνουν περισσότερες;