bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Και τη μανα γαμουσα παντως
Τώρα και εγώ μαθαίνω για τη μητέρα της ότι είναι από άλλη χώρα...Δεν το ήξερα...Έχει πάρει και από τις δύο γονείς τα ωραία χαρακτηριστικά...Παραδόξως δεν της μοιάζει καθόλου,στη φάτσα μοιάζει τον Νομικό
Πάντως τί μουνάρες ξένες βρίσκανε παλιά ρε πούστη,τώρα ούτε στον ύπνο μας τέτοιες
Τώρα και εγώ μαθαίνω για τη μητέρα της ότι είναι από άλλη χώρα...Δεν το ήξερα...Έχει πάρει και από τις δύο γονείς τα ωραία χαρακτηριστικά...
Η μάνα της δεν είναι Γερμανίδα όπως το εννοείς. Νομίζω ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία από Έλληνες γονείς μετανάστες.Δεν το'ξερα ότι η μάνα της είναι Γερμανίδα
Παραδόξως δεν της μοιάζει καθόλου,στη φάτσα μοιάζει τον Νομικό
Πάντως τί μουνάρες ξένες βρίσκανε παλιά ρε πούστη,τώρα ούτε στον ύπνο μας τέτοιες
Όνειρο...Πίπα με αυτές τις πράσινες ματαρες να γουρλώνουν όταν γίνεται βαθιά πεολειχία. Μαγεία!
Τα πιο καυλοποδια στην Ελληνική επικράτεια...μακράν!!Oh my Dutchess!
*Και σε αργή κίνηση, για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση!!!
Κουκλακι το Δουκισσακι"Ημέρα χωρίς σουτιέν" η σημερινή για το Δουκισσάκι
πες τα αρχοντα , με το κάθε τσόλι ναουμε που την εχει δει ιστορίαελαμωρεναπουμε σιγα το τεμάχιο. με το ζορι βαστάει δικο της νήμα στο σαη. να ναι καλα οι πυρφόροι
ελαμωρεναπουμε σιγα το τεμάχιο. με το ζορι βαστάει δικο της νήμα στο σαη. να ναι καλα οι πυρφόροι
πες τα αρχοντα , με το κάθε τσόλι ναουμε που την εχει δει ιστορία