Νέα

Δούκισα Νομικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 733K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.377
Πόντοι
25.186
Ποιος να τη δείρει ρε τύπε,ο χαλβάς που παντρεύτηκε;

Στο κάτω κάτω,όλες αυτές τα λεφτά παντρεύονται,δεν τους ενδιαφέρει πώς και τί.Και άμα γκαστρωθούν κιόλας,έδεσαν το γαιδαρό τους

Τώρα αν της ρίχνει κανα πούτσο κι ο Σωκράτης,μην το κάνουμε και θέμα :tooth:
χαλβας ξεχαλβας παραμενει ενας αθλιος γιαπης που νομιζει οτι η γυναικα του ειναι ενα αντικειμενο που το αγορασε κ του ανηκει και την κανει ο,τι γουσταρει...
Γνωμη μου ειναι οτι μεσα στην επομενη 5ετια θα εχουν χωρισει, αυτος θα βρει αλλο μουνι, πιο νεο, αυτη θα παρει τα παιδια και μια ωραιοτατη αποζημιωση κτλ κτλ

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.724
Πόντοι
9.931
Ζωη και κοτα περναει η Δουκισσα, μεγαλύτερη πιθανότητα ειναι να τον τραμπουκιζει αυτη παρα αυτος την Δούκισσα, απο τις λίγες που έπαιξαν σωστα το χαρτι της ομορφιάς και της εξωτερικής εμφάνισης και κέρδισαν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.833
Πόντοι
3.656
Ζωη και κοτα περναει η Δουκισσα, μεγαλύτερη πιθανότητα ειναι να τον τραμπουκιζει αυτη παρα αυτος την Δούκισσα, απο τις λίγες που έπαιξαν σωστα το χαρτι της ομορφιάς και της εξωτερικής εμφάνισης και κέρδισαν.

Κι εγώ αυτό πιστεύω

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
χαλβας ξεχαλβας παραμενει ενας αθλιος γιαπης που νομιζει οτι η γυναικα του ειναι ενα αντικειμενο που το αγορασε κ του ανηκει και την κανει ο,τι γουσταρει...
Γνωμη μου ειναι οτι μεσα στην επομενη 5ετια θα εχουν χωρισει, αυτος θα βρει αλλο μουνι, πιο νεο, αυτη θα παρει τα παιδια και μια ωραιοτατη αποζημιωση κτλ κτλ
Επειδή την αποπαίρνετε (αν είναι ξυνή δεν ξέρω)

Εσείς προτιμάτε (και θα παντρευόσασταν) μία άσχημη, φτωχάλα και άρρωστη
ή
Μία όμορφη, πλούσια και υγιή ?

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
:alivedick::bottom:

Συνημμένα

• doukissa_the2night_show.jpg
    doukissa_the2night_show.jpg
    163,7 KB · Εμφανίσεις: 307

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Τελικά εκανε ποτε βίζιτες ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.904
Πόντοι
9.297
Καλύτερη δεν θα βρει...άσε που θα του πάρει και τα νύχια από τα πόδια η Δούκισσα δεν είναι καμμια χαζοβιολα....

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.756
Πόντοι
7.636
Καλύτερη δεν θα βρει...άσε που θα του πάρει και τα νύχια από τα πόδια η Δούκισσα δεν είναι καμμια χαζοβιολα....
Εννοείται δεν είναι εύκολο το να τα σταματήσει όλα...Έχουν και παιδιά που δεν κάνει τομ χωρισμό ευκολη υπόθεση

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
Ποιος να τη δείρει ρε τύπε,ο χαλβάς που παντρεύτηκε;

Στο κάτω κάτω,όλες αυτές τα λεφτά παντρεύονται,δεν τους ενδιαφέρει πώς και τί.Και άμα γκαστρωθούν κιόλας,έδεσαν το γαιδαρό τους

Τώρα αν της ρίχνει κανα πούτσο κι ο Σωκράτης,μην το κάνουμε και θέμα :tooth:

2004A ΕΣΣΟ. Στο κέντρο εκπαίδευσης στον Πόρο τον είχαν βάλει στο internet cafe :effemine:(χωρίς καφέ όμως) της μονάδας...

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.326
Πόντοι
1.056
πορνη πολυτελειας ειναι..
λεφτα παντρευτηκε, οχι ανθρωπο..
ασε που εχει μπλεξει σε οικογενεια με απιστευτη διαπλοκη κ ποιος ξερει τί βιωνει.........απλα δεν εχει βγει προς το παρον προς τα εξω.
θυμασαι τη τζινα αλιμονου ???
Κι αυτη τα ιδια εκανε..
Αν ακουσεις τα επομενα χρονια για χωρισμους κ ξυλοδαρμους, μην πεσεις απο τα συννεφα.
Οπου υπαρχει πολυ και μαυρο χρημα, τα πραγματα εχουν ασχημο τελος

Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά παίχτη μου...... πατέρας της ειναι πλούσιος! Μεγάλωσε έχοντας τα πάντα, δεν είχε ανάγκη να κάνει την πόρνη πολυτελείας για τα λεφτά!

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.377
Πόντοι
25.186
Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά παίχτη μου...... πατέρας της ειναι πλούσιος! Μεγάλωσε έχοντας τα πάντα, δεν είχε ανάγκη να κάνει την πόρνη πολυτελείας για τα λεφτά!
η πορνη πολυτελειας δεν εχει να κανει με το αν εχεις λεφτα ή οχι...
εχει να κανει με την επιλογη του να παντρευτεις καποιον για τα δικα του λεφτα, οσα κι αν εχεις εσυ..

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τραγουδιστης είναι, πόσο πλούσιος άγνωστο και η μητερα της γερμανιδα, εξαιρετική μιλφογκιλφ.
nikos-nomikos-1.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom