Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
Ετσι ακριβως...Η Δουκισα είναι αντικειμενικά όμορφη. Βλέποντας φωτογραφίες της άβαφη, που είναι και η στιγμή της αλήθειας, παραμένει μια κούκλα.
Ετσι ακριβως...Η Δουκισα είναι αντικειμενικά όμορφη. Βλέποντας φωτογραφίες της άβαφη, που είναι και η στιγμή της αλήθειας, παραμένει μια κούκλα.
Ακριβως! Τελικά εχει κυκλοφορησει καμια φημη γι αυτην;Τι να την κανω την (αδιαμφισβητητη) ομορφια της,οταν μου βγαζει μια κρυαδα παγοβουνου...
Μας καυλωσε με τα θεϊκά πόδια της πάλι...
Πιο μαζεμένα αλλά πάντα ήταν κουκλίΆρχισε τα πουτανίστικα επιτέλους;
Πιο μαζεμένα αλλά πάντα ήταν κουκλί
Αν είσαι στα 25 λογικό να βλέπεις γριές όσες είναι στα 40-50....Ποτέ δεν είναι αργά,έστω και στα 36
Βλέπει και τις άλλες γριες Μενεγάκη,Σκορδά κλπ ακόμα να καυλώνουν πούτσες και σου λέει εγώ στην απ'έξω;
ΣωστάΠοτέ δεν είναι αργά,έστω και στα 36
Βλέπει και τις άλλες γριες Μενεγάκη,Σκορδά κλπ ακόμα να καυλώνουν πούτσες και σου λέει εγώ στην απ'έξω;
Αν είσαι στα 25 λογικό να βλέπεις γριές όσες είναι στα 40-50....
Μην ξηγιεσαι έτσι....είναι γελοίο να θεωρούμε την ομορφιά αποκλειστικό προνόμιο των μικρών και ανώριμων ηλικιών.Δεν είμαι 25 αλλά τις 50αρες πάλι γριες τις βλέπω.
Άσχετα αν κάποιες όπως Μενεγάκη ή Ράπτη θα τις γαμούσα
πορνη πολυτελειας ειναι..Αυτή τουλάχιστον είχε μυαλό,και οικονομικά εξασφαλίστηκε με τον Κόκκαλη,και παιδιά έκανε,και στη σοουμπιζ διατηρείται,και μουνάρα διατηρείται,να τη βλέπουν κάτι Αραβανή,Παπαβασιλείου,Αλεξανδράτου κλπ που σκονίζουν τα ράφια ή καταλήξαν πρεζάκια
Κουκλάρα όπως πανταΚαυλιάρα σήμερα στο 2night show
πορνη πολυτελειας ειναι..
λεφτα παντρευτηκε, οχι ανθρωπο..
ασε που εχει μπλεξει σε οικογενεια με απιστευτη διαπλοκη κ ποιος ξερει τί βιωνει.........απλα δεν εχει βγει προς το παρον προς τα εξω.
θυμασαι τη τζινα αλιμονου ???
Κι αυτη τα ιδια εκανε..
Αν ακουσεις τα επομενα χρονια για χωρισμους κ ξυλοδαρμους, μην πεσεις απο τα συννεφα.
Οπου υπαρχει πολυ και μαυρο χρημα, τα πραγματα εχουν ασχημο τελος