KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Άμα σε βολεύει,γιατί όχι...Σωστός αλλά οταν την βλέπω σε τσόντα θα νομίζω πως είναι η rachel...
Κουμάντο στην φαντασία σου θα κάνουμε???
Άμα σε βολεύει,γιατί όχι...Σωστός αλλά οταν την βλέπω σε τσόντα θα νομίζω πως είναι η rachel...
Όταν την είχα πρωτοδεί σε κάστιγκ του Πιέρ Γούντμαν είχα τρελλαθεί....δεν κανεις λαθος
Τ ονομα της κυριας το ξερουμε:;;
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη που υπέπεσα σε αυτό το λάθος ξανά...
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη που υπέπεσα σε αυτό το λάθος ξανά...
σου ξεφυγανε κανα 2 θρεντ χωρις να βαλεις φατσες
σου ξεφυγανε κανα 2 θρεντ χωρις να βαλεις φατσες
Πλάκα πλάκα είναι σχεδόν το μοναδικό εικονίδιο που χρησιμοποείς...σου ξεφυγανε κανα 2 θρεντ χωρις να βαλεις φατσες
Ειλικρινά δεν είχα επουδενί σκοπό να σε προσβάλλω,πλάκα σου έκανα...με αδικεις τωρα. αμα κοιταξεις το προφιλ μου θα δεις οτι κανω χρηση και σε αλλα. ισως αυτο να ειναι το πιο συχνο, το παραδεχομαι, αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να τη λεμε ο ενας χρηστης στον αλλο για το πως χρησιμοποιει τα εικονιδια η γενικα το φορουμ. αν καποιου δε του αρεσει απλα το προσπερναει και τελειωσε η ολη ιστορια. εγω πιστευω οτι μεσα στα ορια της ευγενειας πανω απ ολα γιατι δε γνωριζομαστε ολοι εδω μεσα και δεν ξερουμε ο ενας τα ορια και τα γουστα του αλλου πρεπει να ειμαστε και ανεκτικοι και φιλικοι προς τον αλλον. να ειστε καλα κι εσυ κι ο φιλος που μου εκανε την παρατηρηση και ζητω συγνωμη αν παραφερθηκα.