alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.534
- Πόντοι
- 17.470
κι ο λογος?πρεπει να ειναι πολυ μαλακας καποιος αντρας για να κανει κατι τετοιο.
κι ο λογος?πρεπει να ειναι πολυ μαλακας καποιος αντρας για να κανει κατι τετοιο.
ειναι η γνωμη μου φιλε μου.να μοιραζεσαι την γυναικα που γαμας για μενα δεν ειναι καθολου αντρικο και εισαι και αποτυχημενος σαν αντρας,οταν η γκομενα δεν ικανοποιηται με σενα μονο.Γιατι ρε φιλε για εξηγησε μας τον λογο?Επειδη δεν αρεσει σε εσενα?Υπαρχουν καποιοι που ,μπορει να μην εχουν προβλημα.Επειδη δεν συμφωνεις τους βαζεις ολους σε μια κατηγορια?Ειναι πολυ ρατσιστικο κα φασιστικο αυτο που λες.Μαθε να σεβεσαι κ τους αλλους.Εντελως φιλικα μην αρχισεις να αρπαζεσαι.
γιαννη εισαι απιθανος ρε.Αρχικά είπα να στο γράψω με π.μ. αλλά μετά λέω γιατί όχι δημόσια;!
Λοιπόν πριν λίγο καιρό είχα κάνει τρίο με την (παντρεμένη 40άρα) φίλη μου (δε λέω γκόμενα γιατί η σχέση είναι ελεύθερη) και ένα φίλο ακόμη. Στο παρελθόν (πριν την γνωρίσω) είχε κάνει αρκετές φορές τρίο με δύο άντρες αλλά όχι dp. Το dp λοιπόν την ξετρέλλανε. Μας είπε πως ήταν η πιο καυτή ερωτική εμπειρία στη ζωή της... Η απόλυτη σεξουαλική καταξίωση μια γυναίκας!
Για μας του άντρες η φάση είχε τεχνικές δυσκολίες, γιατί έπρεπε αναπόφευκτα να ακουμπιώμαστε που δεν μας πολυάρεσε, αλλά το κάναμε για να την ικανοποιήσουμε.
Αν με αμφισβητείς πολύ έντονα θα την βάλω να το επιβεβαιώσει, δεν ξέρω βέβαια αν θα θέλει. Πάντως έχει λογαριασμό στο σάιτ αλλά δεν ποστάρει, οπότε μην ψάχνεις να την ανακαλύψεις στις γνωστές.
ειναι η γνωμη μου φιλε μου.να μοιραζεσαι την γυναικα που γαμας για μενα δεν ειναι καθολου αντρικο και εισαι και αποτυχημενος σαν αντρας,οταν η γκομενα δεν ικανοποιηται με σενα μονο.
Ενώ να σε μοιράζεται με άλλη γυναίκα αυτή (που το έχω κάνει με την ίδια, παραπάνω από μία φορά) είναι και η απόλυτη αντρική φαντασίωση και μεγάλη μαγκιά βέβαια!
Δεν πιστεύω να διαφωνείς και σ' αυτό;
ε¨πε φίλη του και όχι γυναίκα του.ειναι η γνωμη μου φιλε μου.να μοιραζεσαι την γυναικα που γαμας για μενα δεν ειναι καθολου αντρικο και εισαι και αποτυχημενος σαν αντρας,οταν η γκομενα δεν ικανοποιηται με σενα μονο.
πρεπει να ειναι πολυ μαλακας καποιος αντρας για να κανει κατι τετοιο.
Aρχηγέ τραβάς πολύ μεγάλο ζόρι άν νομίζεις ότι είσαι [glow=red,2,300]ο Απόλυτος Δικαστής τής Καύλας[/glow].
Αισθάνεται ασφαλής ανάμεσα σε δύο πούτσους, όπως αυτή:Αξιοζηλευτη θα ελεγα η νεανιδα. Μπροσ γκρεμος και πισω ρεμα.
http://[URL unfurl="true"]www.triplexgalleries.com/gals/07/nr18/06.jpg[/img[/URL]]το προτιμω με δυο σε ΜΙΑ Τρ...
πως ειπατε?
Ετσι ΝΑΙ! Το καταλαβαινω...