Νέα

Δωρεαν κατεβασμα Ελληνικων τραγουδιων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sdov38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ανοίγει και κλείνει το registration κατά περιόδους.
Εχει τεραστιο προβλημα με τον server to ddl αφου αυτην την στιγμη ειναι κλειστο εδω και ενα μηνα.
Οταν με το καλο στις αρχες του επομενου μηνα κανει αναβαθμιση θα δειξει αμα χωραει και αλλους.

OP
OP
S

sdov38

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ειμαι σίγουρος πως στο soulseek θα παιζει πολυ πραμα απο Ελληνικα για να κατεβασεις !!
Εχω κατεβασει εκατονταδες ολοκληρωμενες δουλειες και καμποσα Ελληνικα-παραγγελιές απο συγγενεις 

ποια σελιδα ακριβως εννοεις ?  Απο μια γρηγορη ματια στο Google και μπαινοντας σε μια σχετικη, δεν βρηκα κατι σε ελληνικα τραγουδια.

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ειμαι σίγουρος πως στο soulseek θα παιζει πολυ πραμα απο Ελληνικα για να κατεβασεις !!
Εχω κατεβασει εκατονταδες ολοκληρωμενες δουλειες και καμποσα Ελληνικα-παραγγελιές απο συγγενεις 

ποια σελιδα ακριβως εννοεις ?  Απο μια γρηγορη ματια στο Google και μπαινοντας σε μια σχετικη, δεν βρηκα κατι σε ελληνικα τραγουδια.

Αποκλείεται εχω κατεβασει μεχρι και δημοτικα, :grin: απλα μου φαινεται πως πρεπει να κανεις εναν λογαριασμο τιποτα σπουδαιο απλα ενα username,και να μοιραζεσαι και συ αυτα που κατεβαζεις ωστε να μην σε μπαναρουν οι αλλοι χρηστες οταν και εαν το ανακαλυψουν,και φυσικα για λόγους ηθικής  :sunglasses:

OP
OP
S

sdov38

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
1
μπορει καποιος να βοηθησει για κατεβασμα ελληνικων κυριως τραγουδιων, με δωρεαν download ?

OP
OP
S

sdov38

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ευχαριστω πολυ, ηδη ξεκινησα να κατεβαζω το πρωτο cd.
αν καποιος εχει και αλλη εναλλακτικη λυση ειναι ευπροσδεκτη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom