spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ευχαριστω ρε κολλητε...ελεγα και γω... ;)αρχηγε ειναι pathiariko-mwraki...βαλε απλα pathiariko και θα σου βγει!
ευχαριστω ρε κολλητε...ελεγα και γω... ;)αρχηγε ειναι pathiariko-mwraki...βαλε απλα pathiariko και θα σου βγει!
Διευκρίνηση: Η donna81 εχει μια απλή αγγελία γνωριμίας οπότε μη στέλνετε μηνύματα του στυλ πόσα παίρνεις πότε θα κλείσουμε ραντεβού κλπ. Στείλτε απλά ένα μήνυμα ότι θέλετε γνωριμία κλπ και θα σας απαντήσει η ίδια ότι η αγγελία είναι επαγγελματική κλπ.
Την πήρα Παρασκευή το απόγευμα. Ηρθε στο ξενοδοχείο με ελάχιστη καθυστέρηση (5 λεπτά). Ελληνίδα βέρα μετριου αναστήματος (165-170) παχουλή αλλά όχι χάλια (αν σου αρέσουν τα φωτομοντέλα την ξεχνάς). Μαλλί μέτριο και μουνί ξυρισμένο. Ανετη και μέσα σε όλα. Από την αρχή της ξηγήθηκα ότι δεν θέλω βιασύνες και ότι θέλω τσιμπούκι με χύσιμο στο στόμα και μετά κώλο. Είπε ναι και έτσι έγινε. Η μία ώρα έγινε μιάμιση χωρίς εξτρα. Με αφησε και της έβαλα δάχτυλα (ολο το χέρι στο μουνί 3 στον κώλο) και έδειξε να της αρέσει. Κανόνισα μέσα στην βδομάδα για τρίο με μια άλλη παχουλή (τι να κάνουμε) και μάλιστα ενθουσιαστη κε και σκέφτεται να συστήσουν εταιρεία χεχεχε..
Αν σας αρέσουν λοιπόν οι μέτριες οι οποίες όμως δεν έχουν αναστολές και κάνουν σχεδόν τα πάντα (μου ξέκοψε από την αρχή τα τουαλετικά. .) ακόμη και λαφρύ σαδομαζοχιστικό είναι πολύ καλή. Απλά εξήγηση από την αρχή...
Α.. το ξέχασα έχει και 3-4 tatoo..
κανόνισα για αύριο μαζί της .. δευτέρα θα έχετε πλήρη εκθεση.. αν καταφέρω να τραβήξω και καμμια φωτό βλέπετε κιόλας.. αλλα θα περιμένετε γιατί απεχθάνομαι τα ψηφιακά
Ασε ρε ''ξάδερφε'' που καν'ονισες μαζί της.Εδώ ολόκληρο κονέ με άλλο τρελλό μωρό πήγαμε να σου κάνουμε κ όλο προφάσεις μου βρίσκεις το ότι δεν πας.
Ρε συ Dark σε βλέπω ενημερωμένο. Παίζει τίποτα καλό στον Πειραιά?
Την γνωστή κ μη εξαιρετέα ʼντζελα που είναι κ γειτονάκι μου.
ελληνιδα ειναι....γυρω στα 25,στρουμπουλουλα.... ;)Η Donna είναι ελληνίδα ? Ξέρει κανείς ?