Νέα

Δόμνα Μιχαηλίδου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
OP
OP
Δ
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
Η Δόμνα είναι πολυταξιδεμένη και έχει ζήσει σε απίθανες χώρες....
διαβασα το ιστορικο της ...δεν ειναι τυχαιο αυτο..δεν φαινεται για χαζογκομενα οπως η Καιλη παντως

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
διαβασα το ιστορικο της ...δεν ειναι τυχαιο αυτο..δεν φαινεται για χαζογκομενα οπως η Καιλη παντως
Όχι βέβαια...έχει την γαλάζια αστική ανωτερότητα δεν είναι πασοκοτσυριζοσουργελο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
θελω να δειξω τον ερωτα μου με ρομαντικο τροπο και οχι με καφριλες.
χανιμπαλ λεκτερ φωτο προφιλ και οχι καφριλες απο την αλλη ???
κατι δε μας λες καλα ρε μαστορα :rolleyes:
εγω, για να σου δωσω μια ακομα εναλλακτικη, γουσταρω να δειξω ρομανδισμο στην λατινοπουλου.
πολυ ωραιο μουνι λεμε.
μελαχρινη οπως μου αρεσει, ομορφη φατσα που στα καπακια με λιγο σφιξιμο στο λαιμο μπορει να αλλαξει σε μεγαλη πορνοδιαστροφη. απο κατω πιστευω δε φοραει καν βρακι, το εχω σιγουρακι.
αλλα σκεφτομαι και εγω πως να την πλησιασω :think:
τι λες ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
εγω, για να σου δωσω μια ακομα εναλλακτικη, γουσταρω να δειξω ρομανδισμο στην λατινοπουλου.
πολυ ωραιο μουνι λεμε.
μελαχρινη οπως μου αρεσει, ομορφη φατσα που στα καπακια με λιγο σφιξιμο στο λαιμο μπορει να αλλαξει σε μεγαλη πορνοδιαστροφη. απο κατω πιστευω δε φοραει καν βρακι, το εχω σιγουρακι.
τι λες ?
Ποιηματάκι μάν....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πολυ ωραιο μουνι λεμε.
τι λες ?
Μην μπερδεύεσαι ...ο Λέκτερ ήταν ευφυέστατος .

OP
OP
Δ
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
Ο πνευματικός άνθρωπος αν δεν έχει και ένα αυτοκαταστροφικό κομμάτι είναι μάλλον βαρετός....
τωρα χρησιμοποιησες τη σωστη λεξη... αυτοκαταστροφη...αυτη τη στιγμη που μιλαμε περα απο το αλκοολ εχω αναπνευστικα προβληματα λογω βροχοπνευμονιας και δεν ειμαι και στα καλυτερα μου...οπως ειπα και σε καποιο αλλο νημα αν δεν ξαναγραψω εχω πεθανει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
OP
OP
Δ
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
πολυ ωραιο μουνι λεμε.
τι λες ?
Στη Λατινοπουλου εχω στειλει μηνυματα σε μια αντιπαραθεση που ειχα μαζι της ιδεολογικη και μου απαντησε πολυ ευγενικα...δεν το περιμενα για να ειμαι ειλικρινης

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Στη Λατινοπουλου εχω στειλει μηνυματα σε μια αντιπαραθεση που ειχα μαζι της ιδεολογικη και μου απαντησε πολυ ευγενικα...δεν το περιμενα για να ειμαι ειλικρινης
ειναι πνευματικου επιπεδου αλα πιμπο, τι περιμενες δηλαδη ?
γι'αυτο την καραγουσταρω.
εγω της γραφω εισαι μουναρα και δε με εχει κανει πλοκ, οπως ο μπιγκσακ.
βεβαια ο μπιγκσακ δεν εινα μουναρα, αλλα με εκανε πλοκ ετσι ο αστερας. :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
τωρα χρησιμοποιησες τη σωστη λεξη... αυτοκαταστροφη...αυτη τη στιγμη που μιλαμε περα απο το αλκοολ εχω αναπνευστικα προβληματα λογω βροχοπνευμονιας και δεν ειμαι και στα καλυτερα μου...οπως ειπα και σε καποιο αλλο νημα αν δεν ξαναγραψω εχω πεθανει.
Και σε νοσοκομείο να είσαι ,μπορεί να έρθει να σου δώσει τα φάρμακα σου καμμία ωραία νοσοκόμα καυλιάρα και να νιώσεις καλύτερα....

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ψήφους ψάχνει σύντροφε, και είναι λογικό να απαντάει στον καθένα ευγενικά κι ας είναι εντελώς αντίθετος μαζί της.
Που ξέρεις, λέει, "άντρας είναι και καυλωσε που του απάντησα, είμαι και μπάνικη γκόμενα πανάθεμά με, θα έχει να λέει ότι μιλάει με μια καυλιάρα βουλευτίνα Σαλλονικιά αμα εκλεγώ"

OP
OP
Δ
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
Και σε νοσοκομείο να είσαι ,μπορεί να έρθει να σου δώσει τα φάρμακα σου καμμία ωραία νοσοκόμα καυλιάρα και να νιώσεις καλύτερα....
Δεν ειμαι σε νοσοκομειο φιλε...εχω παραδωσει πινακιδες...

Ψήφους ψάχνει σύντροφε, και είναι λογικό να απαντάει στον καθένα ευγενικά κι ας είναι εντελώς αντίθετος μαζί της.
Που ξέρεις, λέει, "άντρας είναι και καυλωσε που του απάντησα, είμαι και μπάνικη γκόμενα πανάθεμά με, θα έχει να λέει ότι μιλάει με μια καυλιάρα βουλευτίνα Σαλλονικιά αμα εκλεγώ"
μπορει να ναι κι ετσι

OP
OP
Δ
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
ειναι πνευματικου επιπεδου αλα πιμπο, τι περιμενες δηλαδη ?
γι'αυτο την καραγουσταρω.
εγω της γραφω εισαι μουναρα και δε με εχει κανει πλοκ, οπως ο μπιγκσακ.
βεβαια ο μπιγκσακ δεν εινα μουναρα, αλλα με εκανε πλοκ ετσι ο αστερας. :2funny:
ποιος ειναι αυτος..εχω μπλοκαρει man ομορφο κοριτσι ειναι..γενικα η δεξια εχει χτυπησει δυνατα γκανιαν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Δεν ειμαι σε νοσοκομειο φιλε...εχω παραδωσει πινακιδες...

μπορει να ναι κι ετσι
Δηλαδή είσαι τόσο χάλια που σε άφησαν να τιναξεις τα πέταλα στο σπίτι για να μην πιάνεις και κρεβάτι;
Δεν νομίζω να είναι έτσι ...

OP
OP
Δ
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
Δηλαδή είσαι τόσο χάλια που σε άφησαν να τιναξεις τα πέταλα στο σπίτι για να μην πιάνεις και κρεβάτι;
Δεν νομίζω να είναι έτσι ...
απο μονος μου δεν παω νοσοκομειο..εχω βαρια καταθλιψη χωρις αγωγες κ το χω ριξει στο αλκοολ συν οτι βηχω ασταματητα,

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
απο μονος μου δεν παω νοσοκομειο..εχω βαρια καταθλιψη χωρις αγωγες κ το χω ριξει στο αλκοολ συν οτι βηχω ασταματητα,
Εμείς θα είμαστε το φάρμακο σου...
Σκέψου να ήμασταν και παντρεμένοι και να μας τα επρηζαν ,γυναίκες ,παιδιά ,συγγενείς κτλ.....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Ποιηματάκι μάν....

Μην μπερδεύεσαι ...ο Λέκτερ ήταν ευφυέστατος .
δεν ειμαι της ποιησης, γιατι παντα η καταληξη μου βγαινει στο -εσαι, που παει γαντι με το μητσοτακη γαμιεσαι.
θα με κανει πλοκ επομενως και δε θελω.

ηταν... ακριβως οπως το λες, δε μπερδευομαι καθολου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Δεν αφήνεις τα ξυδάκια να αρχίσεις τσα'ι' με καμμία ελιά και τοστ για βραδινό ;

OP
OP
Δ
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
Σκέψου να ήμασταν και παντρεμένοι και να μας τα επρηζαν ,γυναίκες ,παιδιά ,συγγενείς κτλ.....
ο λογος που ξαναμπηκα εδω σιγουρα ηταν η παρεα..συγνωμη δεν μπορω να συνεχισω την κουβεντα σ ευχαριστω πολυ.

ο λογος που ξαναμπηκα εδω σιγουρα ηταν η παρεα..συγνωμη δεν μπορω να συνεχισω την κουβεντα σ ευχαριστω πολυ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
δεν ειμαι της ποιησης, γιατι παντα η καταληξη μου βγαινει στο -εσαι, που παει γαντι με το μητσοτακη γαμιεσαι.
θα με κανει πλοκ επομενως και δε θελω.

ηταν... ακριβως οπως το λες, δε μπερδευομαι καθολου.
Θύμισε μας,εβριζες τον Τσίπρα όταν ο άλλος το υβρίδιο Νάρκισσου και Βόλντεμορτ που δεν ξέρει το όνομα του να γράψει,έκλεισε τις τράπεζες;

Σε περιμένουμε όταν νιώσεις καλύτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom