ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
πολύ δυνατά μιλφόνι της νδ και γενικά της "πολιτικής" σκηνής
Ρομαντικός...
πουτσα και ξυλο μεχρι να της γυρισουν τα ματια.
πωωω ...δεν ξερω για σας εγω θα την πηδουσα μεχρι να εχυνα αιμα...τετοια καυλα εχω για την παρτη της
πουτσα και ξυλο μεχρι να της γυρισουν τα ματια.
Κάτι φήμες λένε πως είναι κόρη εφοπλιστή. Ισχύει ;Αυτο... Ωραιο μουνι και τοτε και τωρα αλλα πολυ σνομπ, γενικοτερα εκει που ειναι δεν ειναι τυχαιο.
Ρομαντικός...
αφου βγαζει γουστα η τυπισσα, εγω φταιω ?πωωω ...δεν ξερω για σας εγω θα την πηδουσα μεχρι να εχυνα αιμα...τετοια καυλα εχω για την παρτη της
στειλτης δικπικ στο ινστα με αφιερωσηποσο θα θελα αποψε να μυρισω μονο τ αρωμα της...εστω...να ταξιδεψω σε παραδεισενια μερη...κι ας χανομουν...
λεω να γραψω κι ενα ποιημα...αυτη το διαχειριζεται ομως;στειλτης δικπικ στο ινστα με αφιερωση
Στα αρχιδια σου εσύ....κάνε μια κατάθεση μελάνης όπως κάνεις και κατάθεση άλλων υγρών σου για πάρτη της και θα το εκτιμήσει.λεω να γραψω κι ενα ποιημα...αυτη το διαχειριζεται ομως;
ρε γραψτο εσυ, καντο μπακραουντ στη δικπικ και θα δεις αμεσως αν το διαχειριζεται αυτη η' οχι.λεω να γραψω κι ενα ποιημα...αυτη το διαχειριζεται ομως;
καπου διαβασα οτι το να στελνεις τετοιες φωτογραφιες στα σοσιαλ πλεον ειναι αδικημα.Προτιμω να την συναντησω τυχαια στον Πειραια και να της πω ενα εξυπνο κοπλιμεντο...θελω να δειξω τον ερωτα μου με ρομαντικο τροπο και οχι με καφριλες.ρε γραψτο εσυ, καντο μπακραουντ στη δικπικ και θα δεις αμεσως αν το διαχειριζεται αυτη η' οχι.
Δικπικ στέλνει καφρος που δεν είναι σε θέση ούτε κατάλογο για ψώνια να συντάξει...ρε γραψτο εσυ, καντο μπακραουντ στη δικπικ και θα δεις αμεσως αν το διαχειριζεται αυτη η' οχι.
και του ΟΙΝΟπνευματος...σ ευχαριστω πολυ Κυριε.Δικπικ στέλνει καφρος που δεν είναι σε θέση ούτε κατάλογο για ψώνια να συντάξει...
Ο @Hannibal_Lecter είναι άνθρωπος του πνεύματος....
καπου διαβασα οτι το να στελνεις τετοιες φωτογραφιες στα σοσιαλ πλεον ειναι αδικημα.Προτιμω να την συναντησω τυχαια στον Πειραια και να της πω ενα εξυπνο κοπλιμεντο...θελω να δειξω τον ερωτα μου με ρομαντικο τροπο και οχι με καφριλες.
να ποιος ειναι ο ρομαντικος μπροΡομαντικός...