Επισκέπτης
& η γρια εχει χορηγο???μαλλον λεμε την ιδια αλλα καλυτερα να το ξεχασεις.γιατι δεν πρεπει να κανει βιζιτες οπως το εννοεις.εχει σταθερο χορηγο για σταθερα γαμησια
& η γρια εχει χορηγο???μαλλον λεμε την ιδια αλλα καλυτερα να το ξεχασεις.γιατι δεν πρεπει να κανει βιζιτες οπως το εννοεις.εχει σταθερο χορηγο για σταθερα γαμησια
για την γρια δεν με ενδιεφερε ποτε οποτε δεν ξερω.λυπαμαι& η γρια εχει χορηγο???
γιατι δεν την πεφτεις στην γρια;αν ηξερα τη γρια ειχε λυθει το προβλημα..
γιατι δεν την πεφτεις στην γρια;
γιατι ενδιαφερομαι εγω???για την γρια δεν με ενδιεφερε ποτε οποτε δεν ξερω.λυπαμαι
ετσι θα γινει το κονε....άλα τις
εχει μια ασημι μερσεντες και οδηγει και ενα μαυρο καγιεν τουρμπο ...την ξερεις?τι αυτοκινητο κ τι τζιπ οδηγαειθα μας πειτε μπας κ την ξερουμε γιατι εχω μια στα υποψιν μου...
λοιπον φιλοι την πετυχα την κυριακη στα μπουζουκια στο μπαρμπαρελα με κατι αλλα ςραια μουνια να διασκεδαζουν μονες και να μη δινουν σημασια στο καμακι που επαιζε..ρωτησα καποιον απο το μαγαζι και μου ειπε πως παιζει να εχει νταβα ενα δικηγορο που ειναι και ιδιοκτητης απο μπουρδελα στην πολη..μαλλον θα βγαλουμε ακρη σιγα σιγα..μιλαμε για απιστευτο σωμα! σχεδον κανενα απο τα city tours δεν εχει τετοιο κολο και τετοιο βυζι!