Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.880
- Πόντοι
- 3.886
Αξίζει για πρώτη φορα??
Αξίζει για πρώτη φορα??
Ναι έχει ξαναρχίσει αλλά στο προσωπικό της θα την πετύχεις αμέσως,το άλλο το έχει πολλές ώρες κλειστό,το κλείνει όταν έχει ραντεβού και τα ραντεβού της κρατάνε ώρες,το είχα χάσει και εγώ και ευτυχώς μου το έστειλε ο ΜΙΚΕ 73
Έχω χάσει κι εγώ το προσωπικό της τηλέφωνο αν κ΄λαποιος μπορεί να μου το στείλει με pm θα του ήμουνα υπόχρεοςΉρθα Αθήνα και έκανα session μαζί της, πόσο τυχεροί είστε,όπως και στην Θεσσαλονίκη δεν πάει με την ώρα,το dungeon της πεντακαρο και με πολλά όργανα,cbt και στραποναρισμα μου έκανε ταυτόχρονα,με έκανε και sissy και κάναμε και role play,spanking ακόμη έχω κόκκινο κωλαράκι,πέρασα super, έφαγα και τις σφαλιάρες μου όσο της έγλειφα τα πόδια,στο τέλος γευτηκα και την σαμπάνια της στο σώμα μου και στο στόμα μου
Όταν λες σαμπάνια;;
Σαμπάνια είναι η χρυσή βροχή,λέγεται και ουρολαγνεία.
Προτείνεται για όλα, καταπληκτική σε όλα.προτεινεται η ερικα για ποδολαγνεια?
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά η έρικα είναι Αφέντρα και μόνο, καλά σου λέει ο ivis ψάξε άλλη, έρχεται Θεσσαλονίκη επιτέλους, μου έλειψε και το session μαζί της και η παρέα της, εγκεφαλική Αφέντρα, το καλό το 10 με τόνο, θα γράψω όταν την ξανασυναντήσω.Έχεις δίκιο giannis,την ξαναείδα πριν ένα μήνα,όντως πιο αδύνατη,έχει πλακωθεί στην γυμναστική,έτσι μου είπε,αν και όταν την πρωτοείδα μου άρεσε το ίδιο,στο στράπ δίνει ρέστα το έχω ξαναγράψει,αλλά εμένα με άφησε και την έγλυψα,δυστυχώς δεν κάνει σεξ με τίποτα,λίγο σεξάκι δεν είναι κακό καλό είναι,,όλοι πιστεύω θέλουμε να ικανοποιήσουμε και διαφορετικά την γυναίκα.
Ναι αξίζει.Αξίζει για πρώτη φορα??
ναι