alexis.grvsls
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2022
- Like
- 229
- Πόντοι
- 20
Ωπα πόσο πάει το διπλό; στην έρικα δίνω 100Επιστροφή απο διπλό με Domina Erika και Ισιδα. Ισοπέδωση και αποστευτη καβλα!!!
Ωπα πόσο πάει το διπλό; στην έρικα δίνω 100Επιστροφή απο διπλό με Domina Erika και Ισιδα. Ισοπέδωση και αποστευτη καβλα!!!
Πάρε την έρικα και ρώτησε την είναι ξηγημένο άτομο θα τα βρείτεΩπα πόσο πάει το διπλό; στην έρικα δίνω 100
Ωπα πόσο πάει το διπλό; στην έρικα δίνω 100
Οκ έμαθα από άλλο συναγωνιστή και την βρίσκω πολύ λογική την τιμή για διπλόΠάρε την έρικα και ρώτησε την είναι ξηγημένο άτομο θα τα βρείτε
Τελικά ποσο πάει;Οκ έμαθα από άλλο συναγωνιστή και την βρίσκω πολύ λογική την τιμή για διπλό
Καλημέρα στην ομάδα.Τελικά ποσο πάει;
Αφέντρες κάντε ότι καλύτερο μπορείτε είναι δύσκολες εποχέςΚαλημέρα στην ομάδα.
Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα πάει... Όπως και το μονό έτσι και το διπλό.
Έτσι μου είχε πει αλλά ποδολαγνεία και ποδοπάτημα η καλύτερη συν την θεανώΗ έρικα κάνει τα πάντα, το καλύτερο γαμήσι που μου έχει κάνει Αφέντρα
Φίλε λέγε και γράφε ότι θέλεις, διακοπές είναι έχω επικοινωνήσει μαζί της θα ξαναεπιστρέψει Αθήνα και δεν είναι εκτός και εξωτερικό να πάει πάλι θα ξαναγυρίσει
Τη έρικα την ξέρω χρόνια,μετά την Μπέττυ από φυλής που μου άρεσε το στραπάρισμα της πήγαινα για χρόνια έρικα,αυτά που γράφει στις αγγελίες της ισχύουν,όντως ξεκίνησε από πολύ μικρή έχει αρκετά άλμπουμ φωτογραφιών από όταν ξεκίνησε,δεν υπάρχει φετίχ που θα της ζητήσεις και να μην το γνωρίζει. Δεν λέει όχι σε κανένα φετίχ, εκτός αν πρόκειται για κάτι που θα δημιουργήσει μόνιμες βλάβες στον υποτακτικό της σκλάβο. Είναι έμπειρη ακόμη και στα πιο σπάνια γούστα που μπορεί να φανταστεί κανείς είναι αξιόπιστη ΑφέντραΣτην ανωμαλίαρα έκλεισα για αύριο για δυνατό pegging
Όγδοο session μαζί της λες να πηγαίνω μόνο για το pegging το cbt to bondage και το ξευτίλισμα που μου κάνει,πάω γιατι είναι αυθεντική καθαρή και εχέμυθη συν ότι μου αρέσει σαν γυναίκα πάντα περιποημένη μοντελέ φάση αλλά σωστή μέχρι στιγμής σε όλα τηςΤη έρικα την ξέρω χρόνια,μετά την Μπέττυ από φυλής που μου άρεσε το στραπάρισμα της πήγαινα για χρόνια έρικα,αυτά που γράφει στις αγγελίες της ισχύουν,όντως ξεκίνησε από πολύ μικρή έχει αρκετά άλμπουμ φωτογραφιών από όταν ξεκίνησε,δεν υπάρχει φετίχ που θα της ζητήσεις και να μην το γνωρίζει. Δεν λέει όχι σε κανένα φετίχ, εκτός αν πρόκειται για κάτι που θα δημιουργήσει μόνιμες βλάβες στον υποτακτικό της σκλάβο. Είναι έμπειρη ακόμη και στα πιο σπάνια γούστα που μπορεί να φανταστεί κανείς είναι αξιόπιστη Αφέντρα
Όγδοο session μαζί της λες να πηγαίνω μόνο για το pegging το cbt to bondage και το ξευτίλισμα που μου κάνει,πάω γιατι είναι αυθεντική καθαρή και εχέμυθη συν ότι μου αρέσει σαν γυναίκα πάντα περιποημένη μοντελέ φάση αλλά σωστή μέχρι στιγμής σε όλα τη είναι έμπειρη ,από 20 χρονών στο αυταρχικό αλλά όσο κοινότυπο και αν ακούγεται επειδή όντως είναι εγκεφαλική 100 τοις 100 πρέπει να υπάρξει και χημεία δεν μπορεί να της βγαίνουν όλα τα session.
Όγδοο session μαζί της λες να πηγαίνω μόνο για το pegging το cbt to bondage και το ξευτίλισμα που μου κάνει,πάω γιατι είναι αυθεντική καθαρή και εχέμυθη συν ότι μου αρέσει σαν γυναίκα πάντα περιποημένη μοντελέ φάση αλλά σωστή μέχρι στιγμής σε όλα της
Ρε φίλε αφέντρα είναι, όχι ο Σουγκλάκος. Αν είσαι κάτω απο 50 κάτι γίνεται..Η ερικα μπορει να πηδησει με στραπον σηκωνοντας αγκαλιά καποιον?δεν λέω να ειναι 90 κιλα αλλα εναν 70 ας πουμε?
Τι τραβανε κι αυτες οι αφεντρεςΗ ερικα μπορει να πηδησει με στραπον σηκωνοντας αγκαλιά καποιον?δεν λέω να ειναι 90 κιλα αλλα εναν 70 ας πουμε?
Δεν υπάρχει πρέπει στην έρικα αυτή είναι το αφεντικόΟχι 75 ειμαι αλλα πρέπει να σηκώνει εστω τους αδύνατους
Αν δε με απατά η μνήμη μου, η μόνη που έχω ακούσει να κάνει lift & carry είναι η Mysteria, οπότε ρωτήστε εκεί αν προσφέρει και στραπόν σε αυτό.Ρε παίδες καμια αφεντρα σας εχει κανει το ανάλογο στο βιντεο?που να βρουμε μια δυνατή?
Pick n' rolle κανει ????Αν δε με απατά η μνήμη μου, η μόνη που έχω ακούσει να κάνει lift & carry είναι η Mysteria, οπότε ρωτήστε εκεί αν προσφέρει και στραπόν σε αυτό.
No clue, έχει στοιχεία επικοινωνίας, μιλάς μαζί της και τη ρωτάς.Pick n' rolle κανει ????
Η ερικα μπορει να πηδησει με στραπον σηκωνοντας αγκαλιά καποιον?δεν λέω να ειναι 90 κιλα αλλα εναν 70 ας πουΈ
Μία κατηγορία μόνη της είναι αλλά σύμφωνα με τα κιλά της αποκλείεται να σηκώσει 75 κιλά μην τρελαθούμεΟχι 75 ειμαι αλλα πρέπει να σηκώνει εστω τους αδύνατους