Πρώτη φορά πήγα για την εμφάνιση και μόνο ,είχα ρωτήσει αν είναι η ίδια στις φωτογραφίες και μου είχαν απαντήσει όλοι ότι έτσι είναι και από κοντά, πήγα λοιπόν την πρώτη φορά με το που μου άνοιξε την πόρτα είδα την ίδια γυναίκα ,μούναρος ,βέβαια εγώ ήθελα και sex αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάνει,εν κατακλείδι η έρικα είναι το κάτι άλλο ,χαμαιλέων κάναμε πολλά ,εκείνη μου τα έμαθε ,έχω πάει και σε άλλες αλλά δεν την αλλάζω ,έχει φαντασία και ανωμαλία, με καλύπτει σε όλα ,επειδή έχω πάει πολλές φορές κάθε φορά εμπλουτίζει το μενού του session ,έχει πολύ ωραίο πρόσωπο αλλά και από σώμα πολύ καλό,σφικτό και τα κωλομέρια και τα βυζιά ,με έχει μπουκώσει και με τις βυζάρες της δίνοντας μου εντολές, αλλά και πόδια όμορφα και συμμετρικά, στα συν ότι είναι πεντακάθαρη ,τελευταία φορά εκτός από στράπ, δέσιμο ,ποδολαγνεία και cbt ,καύλα με είχε δεμένο μου μου έβαλε ένα cag στο στόμα που είχε ένα μικρό μόριο ,κάθησε πάνω και ενώ εγώ ήμουν δεμένος και με μία τάπα στο κολαράκι μου κάθησε πάνω και έχυνε ασταμάτητα ,βεβαίως έφαγα και τις σφαλιάρες μου και φτύσιμο στον πούτσο ,δεν πίστευα ποτέ ότι θα τα έκανα όλα αυτά και λίγα γράφω ,προτιμά τα σκληρά αλλά ταυτοχρόνως επειδή έχουμε χημεία της βγάζω και την άλλη της πλευρά για αυτό γράφω ότι είναι χαμαιλέων.