Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
170
Πόντοι
1
591DB474-A968-487A-B53A-5683AA517CF2.jpeg

Όσοι πήρατε χτες τηλέφωνο έχετε τις ευχές μας. ?
Ξανάρχισε η ericca, ευχαριστώ.

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
170
Πόντοι
1
Την έχω δει από κοντά,αυτή είναι,τώρα για τις επαγγελματικές που έχει αλλάζει,αλλά οι περισσότερες είναι από το κινητό της,αφού την έχω βγάλει και εγώ φωτογραφία.

Μόνο, αφήνει γλυψίματα αλλά μέχρι εκε

Μόνο, αφήνει γλυψίματα αλλά μέχρι εκεί.

Σε τι τιμες περιπου?
Μίλα
Την έχω δει από κοντά,αυτή είναι,τώρα για τις επαγγελματικές που έχει αλλάζει,αλλά οι περισσότερες είναι από το κινητό της,αφού την έχω βγάλει και εγώ φωτογραφία.

σαν την Seigner ειναι η αρχοντομουναρα

αλλα σε τι τιμες κυμαινεται ενα σεσσιον?
Το καλύτερο είναι να μιλήσεις μαζί της, είναι συζητήσιμη σε όλα

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Η Έρικα είναι από τις αφεντρες που γουστάρει να περνάει καλά. Αφήνει γλυφομούνι αλλά θα πρέπει να "δώσεις" κάτι όμως. Face sitting, ίσως το καλύτερο που μου έχει κάνει γυναίκα ποτέ. Μαστόρισα, μερακλού, Κυρία, μα πολύ ανθρώπινη πάνω απ όλα. Ευγενική με ταμπεραμέντο και φιλική. Παρ' όλα αυτά ενδείκνυται για πολύ σκληρές καταστάσεις.
Ρολόι δεν υπάρχει στη συνεδρία και γι αυτό δεν χρεώνει με την ώρα. Την πρώτη φορά, σε μένα τουλάχιστον η συνεδρία διήρκεσε μιάμιση ώρα και την δεύτερη ένα δίωρο. Σχετικά με την χρέωση επειδή δεν θα κοιτάξει ποτέ εναν άνθρωπο στο πορτοφόλι και λόγω των δύσκολων καιρών που ζούμε είναι πολύ συζητήσιμη και σίγουρα θα βρείτε μια λύση αρκεί να είσαι ειλικρινής.
Από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ.
Χαμαιλέων είναι αν έκανε και sexaki ακόμα καλύτερα

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
170
Πόντοι
1
Μα εγώ την τράβηξα αυτήν ?

Νομίζω όμως ότι και εδώ κρεμάω τα παπούτσια μου πλέον.
Το κατάλαβα ότι εσύ την τράβηξες, παρακολουθώ το προφίλ της και είχε σηκώσει live σε αυτό το τζακούζι,τυχεράκια,θα ζητήσω και εγώ session σε τζακούζι μαζί της.

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
170
Πόντοι
1
Την δεύτερη φορά που έκανα session και ήταν μόνη της πέρασα πολύ καλά,αλλά σε τζακούζι μέσα στράπ πρώτη φορά το ακούω,σε πιστεύω θα το δοκιμάσω και εγώ και με την έρικα και με άλλες αφέντρες αν δεχτούν.
Με την ericca έχω κάνει τα καλύτερα session ,την εμπιστεύομαι σε οτιδήποτε θέλει να μου κάνει, ξανάρχισε επιτέλους, έχει κάνει και τα εμβόλια της, πεντακάθαρη και αυτό που έχουν γράψει και άλλοι το ζει το ευχαριστιέται

giwrgos.wraios

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
176
Πόντοι
0
Yes και χωρίς φίλτρα και μαλακίες,στο facebook έχει βάλει το πραγματικό της όνομα αλλά μπορείς να βρεις την σελίδα της πατώντας domina erica και από την σελίδα της θα βρεις και το προφίλ της, απαγορεύεται να ανεβάζουμε προφίλ
Εντάξει έκλεισα για την επόμενη εβδομάδα ,θα πάω θα δω και θα γράψω

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
336
Πόντοι
21
Εντάξει έκλεισα για την επόμενη εβδομάδα ,θα πάω θα δω και θα γρ

Την συνάντησα και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις,όμορφη,καθαρή και περιποιημένη,αφέντρα δυναμική με γνώσεις πάνω στο αυταρχικό αλλά και φαντασία,χωρίς να κρατάει ώρα,ειλικρινής και βιτζιόζα,στα mind games καταπληκτική,όμορφα και περιποιημένα πόδια,τα έγλυφα αρκετή ώρα αλλά ακόμα και στην ποδολαγνεία δίνει εντολές,αφέντρα που σε διαβάζει,η πρώτη αφέντρα που έκανα strap και το ευχαριστήθηκα,χωρίς πόνο γιατί το έβλεπα στα μάτια της,της άρεσε πολύ,το καλύτερο ήταν ότι ήρθε σε οργασμό,δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ,υπήρξε βέβαια και φοβερή χημεία μεταξύ μας,καταπληκτική εμπειρία με μία γυναίκα που μου έδειξε ότι το ζούσε και ότι αγαπά αυτό που κάνει,χωρίς να κρατάει ώρα.
Πεντακάθαρη είναι και η ίδια και ο χώρος της

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
336
Πόντοι
21
Εφόσον δεν έχεις κάνει session μαζί της όπως γράφεις δεν έχει νόημα, όποιος και να στο στείλει τζάμπα η προσπάθεια, εκτός από καταπληκτική αφέντρα είναι και έξυπνη και άκρως εγκεφαλική, θα καταλάβει ότι δεν σε έχει δει, έχω κάνει session με τις περισσότερες αφέντρες αυτά που μου έκανε η έρικα και μέσα σε τζακούζι αλλά και στο dungeon δεν μου τα έχει κάνει καμία άλλη και δεν λέω μόνο για το pegging που δίνει ρέστα, τα πάντα όλα, έλεγχο αναπνοής με τα βυζιά της αλλά και με facesitting,cbt τέλειο ,δέσιμο και trambling και όλα μέσα στο τζακούζι, να γλύφω τα πόδια της και εκείνη να μου κάνει anal play,κορυφή.
Θα ζητήσω και εγώ session σε ξενοδοχείο μόνο από αυτά που διάβασα ,βέβαια στον χώρο της έχει τα έπιπλα του bdsm,σταυρό,πιλωρί τα πάντα ενώ στο ξενοδοχείο θα είναι διαφορετικά.

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
156
Πόντοι
1
ενδιαφερομαι για μια dom ανω των 40-45, γύρω στο 1,70 με 1,80 με φαντασια και χημεια για mind games, απο αυτα που διαβασα πιστευω η erika ειναι αυτο που ψαχνω... θα ηθελα να ρωτησω κατι ομως η erika περα απο pegging και mind games που πρεπει να ειναι top απο οτι καταλαβαινω... επιτρεπει το γλυψιμο σε ποδια μουνι? και θα ηθελα να τρωτησω αν εχει κανει squirt με καποιον? (γιατι το εχω και αυτο σαν κριτήριο? )

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.985
Πόντοι
1.056
ενδιαφερομαι για μια dom ανω των 40-45, γύρω στο 1,70 με 1,80 με φαντασια και χημεια για mind games, απο αυτα που διαβασα πιστευω η erika ειναι αυτο που ψαχνω... θα ηθελα να ρωτησω κατι ομως η erika περα απο pegging και mind games που πρεπει να ειναι top απο οτι καταλαβαινω... επιτρεπει το γλυψιμο σε ποδια μουνι? και θα ηθελα να τρωτησω αν εχει κανει squirt με καποιον? (γιατι το εχω και αυτο σαν κριτήριο? )

Για τις ερωτήσεις σου, ναι σε όλα

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Για τις ερωτήσεις σου, ναι σε όλα
Πρόλαβα και την είδα για άλλη μία φορά με εξέπληξε θετικά, η καλύτερη από soft ξεκινήσαμε και με πήγε σε πιο hard καταστάσεις,αρχίσαμε από ποδολαγνεία και facesitting και επειδή είναι άκρως εγκεφαλική γυναίκα με έκανε ότι ήθελε, αυτά είναι και τα καλύτερα.

react

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Like
76
Πόντοι
0
Πρόλαβα και την είδα για άλλη μία φορά με εξέπληξε θετικά, η καλύτερη από soft ξεκινήσαμε και με πήγε σε πιο hard καταστάσεις,αρχίσαμε από ποδολαγνεία και facesitting και επειδή είναι άκρως εγκεφαλική γυναίκα με έκανε ότι ήθελε, αυτά είναι και τα καλύΤην περιμένουμε

Πρόλαβα και την είδα για άλλη μία φορά με εξέπληξε θετικά, η καλύτερη από soft ξεκινήσαμε και με πήγε σε πιο hard καταστάσεις,αρχίσαμε από ποδολαγνεία και facesitting και επειδή είναι άκρως εγκεφαλική γυναίκα με έκανε ότι ήθελε, αυτά είναι και τα καλύτερα.
Την περιμένω να ξαναέρθει Θεσσαλονίκη, είναι εξαιρετική γυναίκα ,και καταπληκτική Αφέντρα ,και εγώ από λάιτ ξεκίνησα αλλά με έμαθε και με καθοδήγησε και σε πιο σκληρά πάντα με λέξεις ασφαλείας συν ότι είναι πεντακάθαρη.

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Συνεργάζεται ακόμα με την ρωσίδα?
Όχι δεν δουλεύει η irina,έχει σταματήσει ,είχα σχέση μαζί της ,την είχα γνωρίσει στην έρικα, αστέρι η irina ,όσο για την έρικα πολλά χρόνια την ξέρω ,αφέντρα με αρχίδια δεν μασάει πουθενά, η ζωή της όλη είναι το αυταρχικό και σχέση να κάνει μόνο με υποτακτικό ,έτσι είναι από πιτσιρίκα ,ανώμαλη και διεστραμμένο μυαλό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom