Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Τη έρικα την ξέρω χρόνια,μετά την Μπέττυ από φυλής που μου άρεσε το στραπάρισμα της πήγαινα για χρόνια έρικα,αυτά που γράφει στις αγγελίες της ισχύουν,όντως ξεκίνησε από πολύ μικρή έχει αρκετά άλμπουμ φωτογραφιών από όταν ξεκίνησε,δεν υπάρχει φετίχ που θα της ζητήσεις και να μην το γνωρίζει. Δεν λέει όχι σε κανένα φετίχ, εκτός αν πρόκειται για κάτι που θα δημιουργήσει μόνιμες βλάβες στον υποτακτικό της σκλάβο. Είναι έμπειρη ακόμη και στα πιο σπάνια γούστα που μπορεί να φανταστεί κανείς είναι αξιόπιστη Αφέντρα,είχε την καλύτερη συνεργασία πριν 2 χρόνια με την ιρίνα μια κουκλάρα ρωσίδα αλλά δεν άντεξε τους τρελούς ρυθμούς της έρικας κάθε μέρα από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ session και σταμάτησε,η έρικα είναι εθισμένη στο αυταρχικό,προσωπική ζωή δεν έχει,όλη της την ζωή κάνει αυτή την δουλειά,είναι σκληρή πάντα έχει τον απόλυτο έλεγχο.
Συνεργάζεται ακόμα με την ρωσίδα?

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
340
Πόντοι
21
Έχουμε το προφίλ της; και γενικά γνωμη για αν κανει για πρώτες φορες..;

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
220
Πόντοι
20
Έχουμε το προφίλ της; και γενικά γνωμη για αν κανει για πρώτες φορες..;
Την ξαναείδα πριν λίγες μέρες,μία κατηγορία μόνη της είναι,για άλλη μία φορά το καλύτερο στραπάρισμα ,καύλα το σενάριο της,με έντυσε και παίξαμε,δύο ώρες κάτσαμε μαζί,αυτή τη φορά εκτός από το cock box με έβαλε και στον σταυρό,φτυσίματα και έλεγχο οργασμού στον σταυρό συν την τάπα που μου είχε βάλει,μετά με πήγε στο κρεβάτι και με έδεσε καταπληκτική σε όλα της.

giwrgos.wraios

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
176
Πόντοι
0
την βλέπω σε αγγελίες,μόνο αυταρχικό κάνει?
αυτή είναι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ δεν το βρίσκω στο φβ, αγγελίες μόνο βρίσκω.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
αυτή είναι?

Yes και χωρίς φίλτρα και μαλακίες,στο facebook έχει βάλει το πραγματικό της όνομα αλλά μπορείς να βρεις την σελίδα της πατώντας domina erica και από την σελίδα της θα βρεις και το προφίλ της, απαγορεύεται να ανεβάζουμε προφίλ

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
αυτή είναι?

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.985
Πόντοι
1.056
Yes και χωρίς φίλτρα και μαλακίες,στο facebook έχει βάλει το πραγματικό της όνομα αλλά μπορείς να βρεις την σελίδα της πατώντας domina erica και από την σελίδα της θα βρεις και το προφίλ της, απαγορεύεται να ανεβάζουμε προφίλ

Εντάξει στις υπηρεσίες είναι όντως πολύ καλή αλλά όχι ότι ανεβάζει φωτογραφίες χωρίς φίλτρα, μην λέμε και ότι θέλουμε.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Εντάξει στις υπηρεσίες είναι όντως πολύ καλή αλλά όχι ότι ανεβάζει φωτογραφίες χωρίς φίλτρα, μην λέμε και ότι θέλουμε.
Την έχω δει από κοντά,αυτή είναι,τώρα για τις επαγγελματικές που έχει αλλάζει,αλλά οι περισσότερες είναι από το κινητό της,αφού την έχω βγάλει και εγώ φωτογραφία.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
591DB474-A968-487A-B53A-5683AA517CF2.jpeg

Όσοι πήρατε χτες τηλέφωνο έχετε τις ευχές μας.
Θα το δοκιμάσω και εγώ στο τζακούζι,τυχεράκια.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.985
Πόντοι
1.056
Την έχω δει από κοντά,αυτή είναι,τώρα για τις επαγγελματικές που έχει αλλάζει,αλλά οι περισσότερες είναι από το κινητό της,αφού την έχω βγάλει και εγώ φωτογραφία.

Και γω έχω κάνει αρκετά σέσσιον μαζί της γιατί όπως είπα έχει πολύ καλές υπηρεσίες.
Τώρα όποιος την έχει συναντήσει και δει και τις φωτογραφίες, μάτια έχει μπορεί να κρίνει.
End of story

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
Και γω έχω κάνει αρκετά σέσσιον μαζί της γιατί όπως είπα έχει πολύ καλές υπηρεσίες.
Τώρα όποιος την έχει συναντήσει και δει και τις φωτογραφίες, μάτια έχει μπορεί να κρίνει.
End of sto

την βλέπω σε αγγελίες,μόνο αυταρχικό κάνει?
Μόνο, αφήνει γλυψίματα αλλά μέχρι εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom