Νέα

Δολοφονήθηκε ο διοικητής του ΙΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εσένα τι σε κόπτει τη κάνουμε και τι δεν κάνουμε δηλαδή;
Ξέρεις κανένα internal να δίνει συνδρομή για membership σε αξιόλογη μη κρατική τρομοκρατική οργάνωση να μας πεις;

Αν δεν το αντιλαμβάνεσαι, εχεις το σύνδρομο του όποιος δεν είναι με αυτούς είναι με τους άλλους.
Υπάρχουν και θεατές σε ένα αγώνα, που χρειάζονται για να μεταφέρουν τα νέα. Μπορεί να είμαστε απαυτούς, ποιο είναι το πρόβλημα σου εσένα;

Ως προς το πρώτο σκέλος ξεκίνα από Χέϋδεν και Αχαρνών. Αν δεν τους βρεις εσύ θα σε βρούν αυτοί.

Ως προς το δεύτερο σκέλος το πρόβλημα μου είναι με τον αγώνα. Κι επειδή εγώ είμαι απέναντι θα μου επιτρέψεις να εκτιμώ αυτόν που βαστάει κουμπούρι. Έστω κι αν είναι αντίπαλος ιδεολογικός. Αυτόν που μεταφέρει τα νέα τον θεωρώ πολυλογά απλώς.

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Αν θεωρεις κουβεντες του αερα το να τους πας κοντρα οπως μπορεις με τα σημερινα δεδομενα τοτε οκ.Τι περιμενεις δηλ.?Οταν λεω να βριζω τον καθενα δεν εννοω με τους φιλους μου στον καφε.Εννοω σε καμμια πορεια(οχι με μολοτωφ κλπ μπουρδες,δεν φταιναι οι μπατσοι τιποτα)που γινεται οποως πχ αυτη που εγινε για το εργασιακο που αμφιβαλω αν πηγες.Η στις εκλογες που τρεχουμε να ψηφισουμε πασοκ,νδ. μην χασουμε

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ακουσα στις ειδησεις οτι η κυρια παρακολουθησε τη σκηνη απο το ματακι της πορτας της αλλα δεν ανοιξε για να μη τη "βλαψει"και αυτη ο ανδρας της(πρωην??).
ο δραστης τηλεφωνησε στο ΕΚΑΒ.
Αυτη τι εκανε?

ο διοικητης του οργανισμου με τη διευθυντρια των προμηθειων!!
αγνη , αδολη , ειληκρινης ,ρομαντικη , αθωα , φυσιολογικη , ερωτικη σχεση σχεδον εφηβηκη (αυτος 66 αυτη 48) ουυυυυφ δακρυσα ρεεεεεεε!

μηπως κατι διαφευγει??
ειναι οκ να δερνονται καποιοι κατω απο τη μυτη μας και στ αρχιδια μας και να ειμαστε και "γνωστοι"?
ρε ο χαρτοφυλακας τι περιειχε?
πατε εσεις στη ντενιζ βαστωντας χαρτοφυλακα?
εχω αποριες, δεν εχω κουμπαρους,δεν ειμαι προσυνης,δεν ειμαι ηθικος, δεν ειμαι εντιμος δεν θελω να τους μιαζω!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αν θεωρεις κουβεντες του αερα το να τους πας κοντρα οπως μπορεις με τα σημερινα δεδομενα τοτε οκ.Τι περιμενεις δηλ.?Οταν λεω να βριζω τον καθενα δεν εννοω με τους φιλους μου στον καφε.Εννοω σε καμμια πορεια(οχι με μολοτωφ κλπ μπουρδες,δεν φταιναι οι μπατσοι τιποτα)που γινεται οποως πχ αυτη που εγινε για το εργασιακο που αμφιβαλω αν πηγες.Η στις εκλογες που τρεχουμε να ψηφισουμε πασοκ,νδ. μην χασουμε

Τώρα μιλάς λογικά αν και διαφωνώ με τις θέσεις σου.

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Σε ευχαριστω.Αν και ακραια καποια πραγματα δυστυχως πρεπει να γινονται.Μονο ετσι φευγει η σαπιλα.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Απο τα Αρχαία χρόνια ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τιμούσαν κ σεβόντουσαν τους νεκρούς.Κάποιοι εδω μέσα,πάντα κατά την προσωπική μου γνώμη,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ & ΔΕΝ ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Επισκέπτης
ακουσα στις ειδησεις οτι η κυρια παρακολουθησε τη σκηνη απο το ματακι της πορτας της αλλα δεν ανοιξε για να μη τη "βλαψει"και αυτη ο ανδρας της(πρωην??).
ο δραστης τηλεφωνησε στο ΕΚΑΒ.
Αυτη τι εκανε?

ο διοικητης του οργανισμου με τη διευθυντρια των προμηθειων!!
αγνη , αδολη , ειληκρινης ,ρομαντικη , αθωα , φυσιολογικη , ερωτικη σχεση σχεδον εφηβηκη (αυτος 66 αυτη 48) ουυυυυφ δακρυσα ρεεεεεεε!

μηπως κατι διαφευγει??
ειναι οκ να δερνονται καποιοι κατω απο τη μυτη μας και στ αρχιδια μας και να ειμαστε και "γνωστοι"?
ρε ο χαρτοφυλακας τι περιειχε?
πατε εσεις στη ντενιζ βαστωντας χαρτοφυλακα?
εχω αποριες, δεν εχω κουμπαρους,δεν ειμαι προσυνης,δεν ειμαι ηθικος, δεν ειμαι εντιμος δεν θελω να τους μιαζω!!

Κυριε λαγαρε με ολο το σεβασμο θελω να μου διευκρινισετε κατι .
Εσας αν σας λεγανε να γινετε διευθηντης του ικα δεν θα γινοσασταν?
Αν εισασταν διευθντης και μπορουσατε να παρετε 5-10 εκατομυριακια χωρις να σας καταλαβει κανεις δεν θα τα περνατε?
Αν γουσταρατε μια γυναικα δεν θα τη γαμουσατε?
Αν κατι δεν θα το κανατε πειτε το μου γιατι εγω θα τα εκανα ολα

Aabadista

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
  Για την προσφορά του νεκρού ως καθηγητού πανεπιστημίου και ως διοικητού του ΙΚΑ ( τεράστιο το έργο του στον τομέα χρέη του ΙΚΑ) τα σχόλια είναι περιττά.Ως προς την προσωπικότητά του θα ακουστούν πολλά λόγω του τραγικού συμβάντος......

Ας κοιτάξουν οι mods όμως το θέμα όχι επειδή ο νεκρός δεδικαίωται μετά θάνατον,αλλα επειδή υπάρχει και η προσβολή της μνήμης νεκρού.....

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
φιλε  aabadista 

εαν πιασουμε μια συζητηση για το θεοδωρο κολοκοτρωνη θα προσβαλουμε τη μνημη του  ;;;;;;; 
(ειμαι λιγο ακραιος βεβαια αλλα νομιζω ακραια ειναι και η θεση σου)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Απο τα Αρχαία χρόνια ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τιμούσαν κ σεβόντουσαν τους νεκρούς.Κάποιοι εδω μέσα,πάντα κατά την προσωπική μου γνώμη,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ & ΔΕΝ ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

+1000 για την ουσία των λεγομένων σου χανούμι!

Γιατί δεν έχει ακουστεί τίποτα για τον άνθρωπο και εδώ πάμε να τον βγάλουμε το μεγαλύτερο λαμόγιο του ελληνικού κράτους. Αιδώς!!!

Αμάν πια αυτός ο φασισμός του υπονοούμενου.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κυριε λαγαρε με ολο το σεβασμο θελω να μου διευκρινισετε κατι .
Εσας αν σας λεγανε να γινετε διευθηντης του ικα δεν θα γινοσασταν?
Αν εισασταν διευθντης και μπορουσατε να παρετε 5-10 εκατομυριακια χωρις να σας καταλαβει κανεις δεν θα τα περνατε?
Αν γουσταρατε μια γυναικα δεν θα τη γαμουσατε?
Αν κατι δεν θα το κανατε πειτε το μου γιατι εγω θα τα εκανα ολα
φιλε τασαεφ την πορεια μου την εργασιακη την ολοκληρωσα στον ιδιωτικο τομεα και ετσι δεν υπηρχε περιπτωση να μου πουν να γινω κατι στο ΙΚΑ.
στην εταιρια που δουλευα απεφυγα ολα μου τα χρονια και απο ολες τις βαθμιδες να κανω κατι με εργαζομενη παρ οτι ειχα παρενοχλησεις.....
για μενα νταραβερι στο χωρο δουλειας ειναι ενδειξη κακιας ποιοτητας και του πανω και του κατω.
ημουν και ειμαι μπουρδελιαρης -γυρολογος και το καμαρωνω!
ετυχε να γουσταρω και να μη γαμησω οπως και να μη γουσταρω και να γαμησω, απο αυτες τις φασεις κρινουμε και κρινομαστε!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δηλαδή το ότι σε αυτή τη θέση έβαλε τη.. γκόμενά του ( τελείως τυχαία και αξιοκρατικά) σε θέσεις που διαχειρίζονται τα χρήματά μας και τον ιδρώτα μας όλα αυτά είναι δείγμα τιμιότητας?

Όλα αυτά προς απάντηση στους "παιάνες" που ακούστηκαν.Ίσως κάποιοι από αυτούς έγιναν με κομματικά-παραταξιακά κριτήρια. Κατά τα άλλα, σεβασμό στους κεκοιμημένους...

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
βαράτε βιολητζήδες...

μαρέσει το σχόλιο του ΝΤΑΡΚ για το ποιος είναι έλληνας και ποιος όχι...έλλην χριστιανός πιασμένος στο τρίπτυχο της υποκρισίας πατρίς θρησκεία οικογένεια με λίγο επιρροές ροκ και μητροπάνο και τζελ για το μαλλί να μοιάζει μαμερικάνο.

Όσο για την καθαρότητα της φυλής μας...ε, εδώ κι αν πέφτει γέλιο για το ποιος είναι ελλην σε ένα πανσπερμικό μόρφωμα όπως οι κάτοικοι τούτου του τόπου.

Πάντως να συμπληρώσω ότι δε στεναχωριέμαι για τον νεκρό, καθάρισε φτηνά, η φάση θα είναι τώρα εσωτερική στους μηχανισμούς για τον αγώνα του ποιος θα αναλάβει. Έρε λεπίδια...!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Η πληροφορία ότι η γυναίκα που επισκέφτηκε ο Βαρθολομαίος ήταν YΠΟδιευθύντρια προμηθειών μεταδόθηκε από τον Flash και δεν έχει διασταυρωθεί ακόμα.

Το να κάνεις σπέκουλες χωρίς να έχει τεκμηριωμένα στοιχεία είναι μαλακία.
Ευχαριστώ πολύ.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Η πληροφορία ότι η γυναίκα που επισκέφτηκε ο Βαρθολομαίος ήταν YΠΟδιευθύντρια προμηθειών μεταδόθηκε από τον Flash και δεν έχει διασταυρωθεί ακόμα.

Το να κάνεις σπέκουλες χωρίς να έχει τεκμηριωμένα στοιχεία είναι μαλακία.
Ευχαριστώ πολύ.
εσυ γνωριζεις την εν λογω και τι θεση εχει και αμφιβαλλεις??

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Το link που μου έδωσες γράφει:

Η γυναίκα που ανακρίνεται.
Περισσότερα στοιχεία για τη γυναίκα που ανακρίνεται σχετικά με τον θάνατο του διοικητή του ΙΚΑ Γιάννη Βαρθολομαίου και της οποίας ο σύζυγος καταζητείται.
Λέγεται Βρακατσέλη Θωμαή, εργάζεται στην Δ/νση Προμηθειών και Χημ. Υπηρεσιών του ΙΚΑ -είναι διευθύντρια- και το γραφείο της είναι στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 16.

Το όνομα δηλαδή είναι Βρακατσέλη Θωμαή. Και είναι η διευθύντρια.
Ενδιαφέρον. Γιατί το όνομα της διευθύντριας www.ika.gr/gr/infopages/supplies/home.cfm]κατά το ΙΚΑ[/url] είναι Μιχαηλίδη Μαΐδη Θάλεια.

Όχι δεν είπα ότι γνωρίζω ποια είναι. Είπα ότι μέχρι να μάθω, δεν μπαίνω σε κρίσεις.

Αλήθεια, αυτός που το δημοσίευσε στο προσωπικό του blog, από που το έμαθε;
Από την αστυνομία ή κοιτούσε και αυτός από το ματάκι;

ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ BLOG γιατί το FLASH είναι το μόνο μέχρι στιγμής ειδησιογραφικό πρακτορείο που έχει αναφερθεί στο θέμα.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Μανόλης Αναγνωστάκης: Επιτύμβιον

Πέθανες - κι έγινες και συ: ο καλός.

Ο λαμπρός άνθρωπος, ο οικογενειάρχης, ο πατριώτης.

Τριάντα έξι στέφανα σε συνοδέψανε, τρεις λόγοι αντιπροέδρων,

εφτά ψηφίσματα για τις υπέροχες υπηρεσίες που προσέφερες.

Α, ρε Λαυρέντη, εγώ που μόνο το 'ξερα τι κάθαρμα ήσουν,

τι κάλπικος παράς, μια ολόκληρη ζωή μέσα στο ψέμα.

Κοιμού εν ειρήνη δε θα 'ρθω την ησυχία σου να ταράξω.

(Εγώ, μια ολόκληρη ζωή μες στη σιωπή θα την εξαγοράσω

πολύ ακριβά κι όχι με τίμημα το θλιβερό σου το σαρκίο).

Κοιμού εν ειρήνη. Ως ήσουν πάντα στη ζωή: ο καλός,

ο λαμπρός άνθρωπος, ο οικογενειάρχης, ο πατριώτης.

Δε θα 'σαι ο πρώτος ούτε δα κι ο τελευταίος.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
ʼψογος!

Δεν νομίζω ότι μπορεί να γραφτεί κάτι πιο "ψαγμένο" για την περίπτωση....

Ταπεινή μου γνώμη: πάμε για κυριλέ συγκάληψη για αποφυγή σκανδάλου. Αν θα επιτευχθεί,  άγνωστο.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Ενας ανθρωπος που βρισκεται για 10ετιες μεσα στην καμαριλα της ΝΔ.Ηταν γδ επο Αβερωφ τον εδιωξε ο Μητσοτακης το 1985
επανηλθε το 1994 μεχρι το 2004 και μετα στο ΙΚΑ μπορει παραλληλα να ειναι ακαδημαικος?μαλλον κομματαρχης.

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Οι πραξεις καθ ενος εν ζωη κρινουν αν χρηζει σεβασμου και μετα αυτης.Δεν σημαινει οτι οποιος πεθαινει πρεπει να τιμαται αν ζωντανος εκανε τα αισχη.Και μην λετε για αρχαιους Ελληνες.Απεχουμε παρασαγκας απο αυτους στη σκεψη και στα εργα!Επισης για αυτους που λενε μεχρι και για αναφορα στους mods εχω να πω οτι βριζω τον Δουρη(αν θυμασαι) που ειναι πεθαμενος,προσβληθηκατε?Βριζω κατι μπραβους που πεθαναν προσφατα,προσβληθηκατε?Βριζω και πολλους αλλους πεθαμενους(ανα τους αιωνες) που ζωντες ηταν μιασματα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom