Κατ αρχην ηρεμια.....με εκφρασεις ουστ και μαλακες δεν μπορεις να βριζεις εδω μεσα χιλιαδες ανθρωπους που απλα λενε τη γνωμη τους..
- Συστάσεις για ηρεμία, σε όσους μπορείς να ελέγξεις για τη συμπεριφορά τους, αδερφέ
- Δεν έχω πρόβλημα να αποκαλέσω μαλάκα, κάποιον που θεωρώ μαλάκα. Από την άλλη, αν κάποιος δε θεωρεί εαυτόν μαλάκα, λογικά δε θα 'χει πρόβλημα ακόμη και αν τον αποκαλώ εγώ μαλάκα.
- Δεν αποκαλώ μαλάκες τους χιλιάδες χρήστες που γράφουν ελεύθερα τις απόψεις τους, αλλά τους πολύ συγκεκριμένους που αποκαλώ μαλάκες. Καλά, παλιό προβοκατοράκι της ΚΝΕ είσαι και επιχειρείς να μ' εμφανίσεις να βρίζω χιλιάδες ανθρώπους που εκφράζονται ελεύθερα;
Και δευτερον δεν καταλαβες οτι συγκρινεις ανομοια πραγματα...Κανεις που παει στη Ντενιζα δεν πλακωθηκε στο ξυλο με τον προηγουμενο επειδη πηδηξανε την ιδια γυναικα......Ετσι... να μην μπλεκουμε τα σωβρακα με τις γραβατες......
Φυσικά και αναφέρομαι σε ανόμοια πράγματα. Εσύ, είσαι που ΔΕΝ καταλαβαίνεις ποια είναι η διαφορά ή η ανομοιότητα στο ύψος, ή στο μέγεθος της υποκειμενικά -πάντα- εννοούμενης ηθικότητας μεταξύ του...
α.- να πηγαίνεις ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ σε μία πουτάνα, που πληρώνεται για να τη γαμάς, δεν έχει άντρα πάνω από το κεφάλι της στον οποίο θα κληθείς -ίσως- να δώσεις λόγο, αλλά τσάτσο και νταβατζή, με τον οποίο, αν διαφωνήσετε, ή πλακωθείτε θα 'ναι για την αμοιβή, ή για το σέρβις, θα το κάνεις μαζί της ακάποτα, δίνοντας κάτι τι παραπάνω, γιατί έτσι γουστάρεις ως μερακλής, και μετά, θα πάς να βάλεις το πουλί σου και πάλι ακάποτα μές στο μουνί της γυναίκας σου.
και
- να εμπλέκεσαι σε αισθηματικού, ή έστω απλά ερωτικού τύπου, σχέση με μία γυναίκα, έστω συνεργάτιδά σου, η οποία, είτε είναι καλά με τον άντρα της και πάει μαζί σου επειδή είναι πουτάνα (όχι πάντως χειρότερη από την παραπάνω - έτσι δεν είναι;), είτε γιατί θέλει να επικαλύψει αισθηματικά ή ερωτικά κενά για τα οποία εκείνη, όπως και εσύ ο παρτενέρ της, εξάλλου, δεν έχετε προφανώς κατ' αποκλειστικότητα την ευθύνη.
Δεν ξέρω τι κατάλαβες από τα προηγούμενα, αλλά και τίποτα να μην κατάλαβες, λίγο με κόφτει.
Κατά τ' άλλα σου εύχομαι καλό μεσημεράκι με πολλή συμπάθεια και με καμιά εμπάθεια.
Peace.