Νέα

Δολοφονήθηκε ο διοικητής του ΙΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
καλα αυτος ειχε καβλες και γεροντοκαβλες..(συγνωρα με θεε μου ειναι και νεκρος)
ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ,με 3 παιδια πανω απο 20 που παει?ΤΟΣΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΘΕΕ ΜΟΥ?
ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΩΣ?

Υ.Γ. η αμερικανοποίηση μας ΤΩΡΑ φαινεται...σε λίγο καιρο αυτα θα είναι καθημερινά...ΗΔΗ ειναι σαν δεδομένο να σου γαμιέται η γυναίκα με αλλους..

Ίσως η γυναίκα φρόντιζε με τον ΤΡΟΠΟ της να τακτοποιήσει και τα παιδιά της.

Μην είστε τόσο σκληροί βρε παιδιά.
:grin:
Λίγο κατανόηση. Μάνα είναι. :grin:

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Από ότι άκουσα στις ειδήσεις... το αμβλύ αντικείμενο με το οποίο χτυπήθηκε στο κεφάλι ο μακαρίτης... ήταν το κινητό του δράστη...

Προσοχή λοιπόν... από εδώ και εμπρός τα μάτια σας δεκατέσσερα... αν ξαφνικά η γυναίκα σας, σας κάνει δώρο «μικρό - κομψό» κινητό... (για προστασία του εραστή της)!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795

Λίγο κατανόηση. Μάν

Λίγο κατανόηση. Μάνα είναι. :grin:

Λίγο κατανόηση. Μάν

ελεος ρε παιδια μην τα ριχνουμε ολα στους αμερικανους... μηπως το ξενογαμησι ειναι ελληνικοσπορ απο αρχαιοτατων χρονων

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Καλημέρα και καλή εβδομάδα,
Από ότι άκουσα στις ειδήσεις... το αμβλύ αντικείμενο με το οποίο χτυπήθηκε στο κεφάλι ο μακαρίτης... ήταν το κινητό του δράστη...
Προσοχή λοιπόν... από εδώ και εμπρός τα μάτια σας δεκατέσσερα... αν ξαφνικά η γυναίκα σας, σας κάνει δώρο «μικρό - κομψό» κινητό... (για προστασία του εραστή της)!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γι' αυτό κι εγώ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 9500.
Εκτός ότι ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... αν καμιά φορά μου "χρειαστεί" όποιος φάει το "τούβλο" στο κεφάλι έμεινε επιτόπου !!!

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Φιλοι συναγωνιστες,χωρις να εχω καμμια διαθεση να κριτικαρω-ψεξω την μνημη του νεκρου καθως επισης και ολο το διπλο οικογενειακο δραμα .....και με καμμια μα καμμια (τονιζω) διαθεση πολιτικοποιησης του θεματος....θυμαμαι μια κουβεντα που ειπε καποιος σε σουβλατζιδικο.....για νταβαδες....και προετρεψε του ιπποτες του ...ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ....

Λες και τα γεννετησια ενστικτα του ανθρωπου μπορεις να τα χαληναγωγηγεις...Κριμα...Κριμα.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Aν ο μακαρίτης ελέγχεται ηθικά είναι επειδή διατηρούσε σχέσεις με υφισταμένη του. Οποιος έχει κάτσει σε διευθυντική/διοικητική καρέκλα, γνωρίζει πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσεις τις αποστάσεις σου από τον πειρασμό.
Από την άλλη, οι περισσότερες περιπτώσεις «παράνομων» σχέσεων, κάπως έτσι ξεκινούν: οι εμπλεκόμενοι γνωρίζονται στη δουλειά και ξοδεύουν μαζί περισσότερο χρόνο απ΄ ότι με το άλλο μισό της συζυγικής κλίνης.

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εγω απο την αλλη , προσπαθω να φανταστω στην απογευματινη του κηδεια , πως θα νοιωθει αυτη  η αμοιρη γυναικα του και τα 2 τους παιδια: Τι να πρωτοκλαψουν, την απωλεια του συζυγου -πατερα η το δημοσιο ρεζιλικι που υπεστησαν;;
Για σκεφτειτε το για λιγο ρε παιδια και προσπαθειστε να ελθετε στην θεση αυτων των ανθρωπων.Δεν ειναι πραγματι τραγικο για την τυχη που τους επιφυλαξε τετοιο ατιμο παιχνιδι;;;

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Εγω απο την αλλη , προσπαθω να φανταστω στην απογευματινη του κηδεια , πως θα νοιωθει αυτη  η αμοιρη γυναικα του και τα 2 τους παιδια: Τι να πρωτοκλαψουν, την απωλεια του συζυγου -πατερα η το δημοσιο ρεζιλικι που υπεστησαν;;
Για σκεφτειτε το για λιγο ρε παιδια και προσπαθειστε να ελθετε στην θεση αυτων των ανθρωπων.Δεν ειναι πραγματι τραγικο για την τυχη που τους επιφυλαξε τετοιο ατιμο παιχνιδι;;;

Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτά που λες.... με το μόνο που διαφωνώ κάθετα, είναι με το χαρακτηρισμό της κυρίας... όχι και «άμοιρη», είναι η μόνη από τους όλους τους εμπλεκόμενους που θα συνεχίσει τη ζωούλα της (ο ένας στο χώμα και ο άλλος στη φυλακή)... με τον καιρό θα το ξεπεράσει και θα βρει παρηγοριά στην αγκαλιά κάποιου άλλου...!!! 

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
.

Συνημμένα

• 10501-keratas.jpg
    10501-keratas.jpg
    32,3 KB · Εμφανίσεις: 37

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτά που λες.... με το μόνο που διαφωνώ κάθετα, είναι με το χαρακτηρισμό της κυρίας... όχι και «άμοιρη», είναι η μόνη από τους όλους τους εμπλεκόμενους που θα συνεχίσει τη ζωούλα της (ο ένας στο χώμα και ο άλλος στη φυλακή)... με τον καιρό θα το ξεπεράσει και θα βρει παρηγοριά στην αγκαλιά κάποιου άλλου...!!! 
Φιλε sas ,εννοω την συζυγο του Βαρθολομαιου και οχι αυτη την χαμουρα!!!!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
ο διοικητης του ικα εκανε το μεγαλο σφαλμα και το πληρωσε με την ζωη του οτι δεν γραφτηκε η δεν πληροφορηθηκε την υπαρξη του σαιτ μπουρδελα κομ..θα μπορουσε να πληροφορηθει απο τα 25000 μελη πως να λυσει το προβλημα που τον εκαιγε ... ειμαι κτηματομεσιτης δεν μπορειτε να φανταστειτε ενας απληροφορητος 65ρης τι μπορει να κανει για μια γυναικα...μου ζητανε να αγορασουν σπιτια πολλες φορες για την ανηψια τους...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Μου κάνει φοβερή εντύπωση ρε πούστη μου, ότι με αφορμή το θάνατο ενός ανθρώπου, κάποιοι έχουν βρεί την ευκαιρία:
- να καθυβρίζουν ένα νεκρό, και να σπιλώνουν τη μνήμη του αμφισβητώντας το πόσο εντιμος ήταν, βασιζόμενοι σε ικασίες, υποθέσεις, φήμες, ψίθυρους και κουτσομπολιά και όχι σε βάσιμα στοιχεία και πληροφορίες που γνωρίζουν οι ίδιοι από πρώτο χέρι.
- να ηθικολογούν ακατάσχετα και ακατάπαυστα ως αθώες παρθένες, επειδή έτυχε ένας άνθρωπος να πέσει σε γεροντοκαψούρα με μία συνεργάτιδά του. Αυτά, βέβαια, δε γίνονται τυχαία. Υπάρχει μία σύζυγος (του νεκρού), ένας σύζυγος (ο φονιάς) και άλλα πρόσωπα, τα οποία, σε μία εξωσυζυγική αισθηματική υπόθεση δεν είναι άμοιροι ευθυνών -ουδείς εξ αυτών. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ηθικολογείτε μέσα σε ένα site που λέγεται bourdela; Τόσο μαλάκες είστε; Δηλαδή ο μακαρίτης που γαμούσε -έστω- (αν όχι αγαπούσε -δεν το ξέρουμε αυτό) συνεργάτιδά του, ήταν λιγότερο ηθικός από κάποιους που πάνε στην κάθε Ντενίζα, ή στα call-girls, κάνουν ακάποτα και μετά πάνε και βάζουν το πουλί τους και πάλι ακάποτα μές στη γυναίκα τους; Βρε ούστ!!!
- να βγάλουν όλο το βορβορώδες πυθμένα της προσωπικής τους αναισχυντίας, παιανίζοντας ακόμη και για τους δολοφόνους της "17Νοέμβρη"
- να εκδηλώσουν, αν όχι όλα τα παραπάνω μαζί, τουλάχιστον ένα τόσο δα μικρό κομπλεξάκι: δηλαδή, να μην πιστεύουν ανθρώπους από 'δώ μέσα που ως φαίνεται με βασιμότητα, είχαν κάπου, κάπως, κάποτε γνωρίσει τον εν λόγω μακαρίτη και έχουν να το λένε πώς ήταν ευγενικός, ήρεμος, πολιτισμένος, απλός, καθημερινός, προσηνής, έντιμος και αγαπητός.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ο εν λογω παραβιασε τον κανονα του "μανατζμεντ"περι νταραβεριων προισταμενων υφισταμενων και μαλιστα κατεχοντας τη "θεση"με πολιτικη εντολη.
ας προσεχε!!
τα "λιβανια" πανε συνεφο μετα το θανατο οποιουδηποτε δημοσια αναγνωρισιμου
αυτοι που "λιβανιζουν"και γνωριζαν τον εν λογω θα καναν καλα αντι να κλεγονται τωρα να τον "μαζευαν" τοτε!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Η μοιχεια δεν ειναι εδω και αρκετα χρονια ποινικο αδικημα, ΑΛΛΑ υπαρχουν και οι αγραφοι νομοι της κοινωνιας, των οποιων "θυμα" επεσε ο Ι.Β. Αμα παιζεις με την φωτια, μπορει και να καεις !!!!!!

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η μοιχεια δεν ειναι εδω και αρκετα χρονια ποινικο αδικημα, ΑΛΛΑ υπαρχουν και οι αγραφοι νομοι της κοινωνιας
αυτο μου θυμιζει βοσκοι-κυνηγοι 5-0 στο αγρινιο, ή τους μουλαδες στο πακισταν!

συμφωνω με τον Andras37Athina (και δεν θελω να ποσταρω ξανα ολο το μυνημα του αλλα μονο το εξης: ) :Ηθικολογείτ αι μέσα σε ένα site ου λέγεται bourdela; Τόσο μαλάκες είστε; Δηλαδή ο μακαρίτης που γαμούσε -έστω- (αν όχι αγαπούσε -δεν το ξέρουμε αυτό) συνεργάτιδά του, ήταν λιγότερο ηθικός από κάποιους που πάνε στην κάθε Ντενίζα, στα call-girls κάνουν ακάποτα και μετά πάνε και βάζουν το πουλί τους και πάλι ακάποτα μές στη γυναίκα τους; Βρε ούστ!!!ετσι ακριβως 100%

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.483
Πόντοι
3.506
Ηθικολογείτ αι μέσα σε ένα site ου λέγεται bourdela; Τόσο μαλάκες είστε; Δηλαδή ο μακαρίτης που γαμούσε -έστω- (αν όχι αγαπούσε -δεν το ξέρουμε αυτό) συνεργάτιδά του, ήταν λιγότερο ηθικός από κάποιους που πάνε στην κάθε Ντενίζα, στα call-girls κάνουν ακάποτα και μετά πάνε και βάζουν το πουλί τους και πάλι ακάποτα μές στη γυναίκα τους; Βρε ούστ!!![/b]ετσι ακριβως 100%

Κατ αρχην ηρεμια.....με εκφρασεις ουστ και μαλακες δεν μπορεις να βριζεις εδω μεσα χιλιαδες ανθρωπους που απλα λενε τη γνωμη τους..
Και δευτερον δεν καταλαβες οτι συγκρινεις ανομοια πραγματα...Κανεις που παει στη Ντενιζα δεν πλακωθηκε στο ξυλο με τον προηγουμενο επειδη πηδηξανε την ιδια γυναικα......Ετσι... να μην μπλεκουμε τα σωβρακα με τις γραβατες......

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κατ αρχην ηρεμια.....με εκφρασεις ουστ και μαλακες δεν μπορεις να βριζεις εδω μεσα χιλιαδες ανθρωπους που απλα λενε τη γνωμη τους..
Και δευτερον δεν καταλαβες οτι συγκρινεις ανομοια πραγματα...Κανεις που παει στη Ντενιζα δεν πλακωθηκε στο ξυλο με τον προηγουμενο επειδη πηδηξανε την ιδια γυναικα......Ετσι... να μην μπλεκουμε τα σωβρακα με τις γραβατες......
χμ...χμ και ομως και εκει υπαρχει περιπτωση να γινει τσαμπουκας για τη σειρα,γιατι η αναμονη ειναι για μερικους εκνευριστικη και αν ειναι και ψηλοπιωμενοι????
εγω παντως αν χασει τη ζωη του συναγωνηστης εκει ετσι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα τον κλαψω και θα βρω και την οικογενεια του να στηριξω!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16

- Συστάσεις για ηρεμία, σε όσους μπορείς να ελέγξεις για τη συμπεριφορά τους, αδερφέ
- Δεν έχω πρόβλημα να αποκαλέσω μαλάκα, κάποιον που θεωρώ μαλάκα. Από την άλλη, αν κάποιος δε θεωρεί εαυτόν μαλάκα, λογικά δε θα 'χει πρόβλημα ακόμη και αν τον αποκαλώ εγώ μαλάκα.
- Δεν αποκαλώ μαλάκες τους χιλιάδες χρήστες που γράφουν ελεύθερα τις απόψεις τους, αλλά τους πολύ συγκεκριμένους που αποκαλώ μαλάκες. Καλά, παλιό προβοκατοράκι της ΚΝΕ είσαι και επιχειρείς να μ' εμφανίσεις να βρίζω χιλιάδες ανθρώπους που εκφράζονται ελεύθερα;

Φυσικά και αναφέρομαι σε ανόμοια πράγματα. Εσύ, είσαι που ΔΕΝ καταλαβαίνεις ποια είναι η διαφορά ή η ανομοιότητα στο ύψος, ή στο μέγεθος της υποκειμενικά -πάντα- εννοούμενης ηθικότητας μεταξύ του...
α.- να πηγαίνεις ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ σε μία πουτάνα, που πληρώνεται για να τη γαμάς, δεν έχει άντρα πάνω από το κεφάλι της στον οποίο θα κληθείς -ίσως- να δώσεις λόγο, αλλά τσάτσο και νταβατζή, με τον οποίο, αν διαφωνήσετε, ή πλακωθείτε θα 'ναι για την αμοιβή, ή για το σέρβις, θα το κάνεις μαζί της ακάποτα, δίνοντας κάτι τι παραπάνω, γιατί έτσι γουστάρεις ως μερακλής, και μετά, θα πάς να βάλεις το πουλί σου και πάλι ακάποτα μές στο μουνί της γυναίκας σου.
και
- να εμπλέκεσαι σε αισθηματικού, ή έστω απλά ερωτικού τύπου, σχέση με μία γυναίκα, έστω συνεργάτιδά σου, η οποία, είτε είναι καλά με τον άντρα της και πάει μαζί σου επειδή είναι πουτάνα (όχι πάντως χειρότερη από την παραπάνω - έτσι δεν είναι;), είτε γιατί θέλει να επικαλύψει αισθηματικά ή ερωτικά κενά για τα οποία εκείνη, όπως και εσύ ο παρτενέρ της, εξάλλου, δεν έχετε προφανώς κατ' αποκλειστικότητα την ευθύνη.

Δεν ξέρω τι κατάλαβες από τα προηγούμενα, αλλά και τίποτα να μην κατάλαβες, λίγο με κόφτει.

Κατά τ' άλλα σου εύχομαι καλό μεσημεράκι με πολλή συμπάθεια και με καμιά εμπάθεια.

Peace.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ο εν λογω παραβιασε τον κανονα του "μανατζμεντ"περι νταραβεριων προισταμενων υφισταμενων και μαλιστα κατεχοντας τη "θεση"με πολιτικη εντολη.
ας προσεχε!!
τα "λιβανια" πανε συνεφο μετα το θανατο οποιουδηποτε δημοσια αναγνωρισιμου
αυτοι που "λιβανιζουν"και γνωριζαν τον εν λογω θα καναν καλα αντι να κλεγονται τωρα να τον "μαζευαν" τοτε!

Λαγαρέ σε παρακολουθώ σε αυτό το θρεντ 8 σελίδες τώρα. Ειλικρινά, θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις. Δεν το έχω ξανακάνει στους 6 μήνες που είμαι στο φόρουμ, αλλά φτάνει πια. Με αυτά που γράφεις προσβάλεις την μνήμη ενός ανθρώπου τον οποίο δεν γνώριζες βασισμένος σε κάποιες υποθέσεις. Κι όταν σου τέλειωσαν οι υποθέσεις άρχισες να μιλάς για έναν άγραφο ηθικό κανόνα του μάνατζμεντ, ότι δεν πρέπει να πηδάς υφισταμένη σου. Μαζί σου, τον ασπάζομαι αυτό τον κανόνα όλη μου την επαγγελματική ζωή. Ο αποθανών τον παρέβη, ωραία, καψουρεύτηκε είχε κάβλες, του την έπεσε η κυρία για ίδιο όφελος. Έπρεπε όμως να το πληρώσει με τη ζωή του; Γιατί εκεί πάει το "ας πρόσεχε" που λες. Δηλαδή όποιος γαμήσει την υφισταμένη του πρέπει να το πληρώνει με τη ζωή του;

Γι'αυτό σου λέω, κόφτο πια!! Είναι το λιγότερο άκομψο αυτό που με επιμονή κάνεις. Και δεν ταιριάζει με τον όλο χαρακτήρα που έχεις δείξει μέχρι τώρα στο φόρουμ.

Πάντα φιλικά.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom