Νέα

Δολοφονήθηκε ο διοικητής του ΙΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
οπως διαπιστωσα "φιλε"ανατρεψες ολο μου το ποστ!
πραγματικα χαρηκα.

ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ
δυστηχως δεν αξιζεις τιποτα καλλιτερο.

τις ευχες μου!

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
Kριμα παντως. Πολυ κριμα. Τον γνωρισα ως φοιτητης της Βιομηχανικης (τοτε) . Παντα Κυριος , παντα ευγενης, καλοπροαιρετος. Και παντα συνεπης. Παντα παρων. Ουτε βοηθους εστελνε, ουτε συνεργατες. Παντα ο ιδιος ηταν παρων. Και το γραφω αυτο διοτι την περιοδο εκεινη -δεκαετια ογδοντα- πολλους καθηγητες ειχαμε, αλλα λιγους βλεπαμε. ( ο Κατσανεβας για παραδειγμα δεν ειχε μπει ποτε σε αιθουσα. ) Και πιστεψτε με , δεν το λεω σε καμμια περιπτωση απο κομματικης πλευρας.

Το Βαρθολομαιο τον σεβονταν ολοι. Και δεξιοι και αριστεροι.
Ποτε δεν εκανε τσαμπουκαδες, φασαρια, ποτε δεν ειχε τουπε. Ο τροπος του ηταν τετοιος που σ εκανε να τον σεβεσαι και να θελεις να τον παρακολουθησεις.
Σαν διοικητη του ΙΚΑ , λυπαμαι αλλα δεν μπορω να τον κρινω.
Σκεφθειτε οτι μιλαμε για μια ηλεκτρικη καρεκλα, για τον οργανισμο που αντικατοπτριζει το μεγαλυτερο οικονομικο ζητημα της χωρας τις τελευταιες δεκαετιες.

Κριμα. Δεν του αξιζε τετοιο τελος. Οπως επισης δεν του αξιζε να τον πιανουν στο στομα τους ανθρωποι που δεν τον ηξεραν. Βλεπω αρκετους απο εδω μεσα , που εκφερουν αποψη χωρις να ξερουν, βασιζομενοι στην ιδιοτητα του ως στελεχους της ΝΔ, βγαζοντας χολη , κοπιαροντας ετεροχρονισμενα στεροτυπα.
Κριμα που εφυγε . Δεκα Βαρθολομαιους να χε καθε ΑΕΙ στην Ελλαδα, και να στε σιγουροι οτι η κατασταση στα πανεπιστημια θα ταν καλυτερη.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
...................................................................

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
λοιπόν συναγωνιστές θυμάστε την περίφημη φάση με τον Αγγελο (εκείνο τον τραβεστί που σκότωσε ένα ναύτη) ? ο ναύτης αυτός ήταν συμμαθητής μου στο τότε  6τάξιο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης και το παρατσουκλι του ήταν "μουσταφάς" γιατί ήταν κοντός μαυριδερός με κλασική φάτσα τουρκόγυφτου (θεός σχωρέστον) .. χρόνια μετά πέθανε ο πατέρας μου και πήγαμε μιά μέρα με την γυναίκα μου στα νεκροταφεία.. κοντά στον τάφο του πατέρα μου είναι τα στρατιωτικό μέρος του νεκροταφείου και πήγα να ανάψω ένα κερί σ΄εναν άλλο συμμαθητή που σκοτώθηκε πάνω από το αιγαίο.. τότε βλέπω έναν τάφο με την φάτσα του σχωρεμένου του Ανέστη (μουσταφά) και διαβάζω την επιγραφή Ανέστης Π...
Ναύτης.. Εφονεύθη.. και συμπληρώνω μέσα μου "υπέρ κώλου μαχόμενος" .. 'ετσι και ο σχωρεμένος ο Βαρθολομαίος.. εμάχετο περί αιδοίου και εφονεύθη.. μεταξύ μας τώρα δεν ξέρω αν άξιζε μία 47 χρονων να πεθάνεις για χάρη της από χέρι απατημένου σύζυγου.. προσωπικά δεν θα με χαλούσε να πέθαινα από κανένα έμφραγμα ή εγκεφαλικό στην αγκαλιά μιας μουνίτσας 2-25 χρόνων.. πάντως τουλάχιστον ο μακαρίτης πήγε από όλες τις απόψεις χορτάτος..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και για να ξανσοβαρευτούμε ο μακαρίτης ήταν ένας από τους καλύτερους καθηγητές πανεπιστημιου, τεχνοκράτης της παλιάς όμως σχολής, αυτής που δεν παραγνώριζε τον άνθρωπο αλλά δούλευε γιαυτόν.. παρουσίασε δε εξαιρετικό έργο στο ΙΚΑ όσο και αν αυτό δεν φαίνεται.. και ο λόγος που δεν φαίνεται είναι ότι το ΙΚΑ και οι παρόμοιοι οργανισμοί δεν χρειάζονται μόνο έναν Βαρθολομαίο αλλά πολλούς.. ακόμα και να ζούσε δεν θα πρόκανε.. πρέπει να γίνουν τόσα πολλά και οι εσωτερικές αντιδράσεις είναι τόσες πολλές..

μην ξεχνάτε ότι η γραφειοκρατία είναι ένα μέσον με το οποίο οι γρφειοκράτες συντηρούν την μίζερη ύπαρξη τους..και αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια περιορισμού της .. γιατί έτσι θα φανεί ότι είναι άχρηστοι..

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
κατι ξερει και η βανα.

ε οχι 2-25 σιγουρα 20 θες να πεις!!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
θα κανω μια υποθεση για να βγουν καποια συμπερασματα:

ονομα
τραγγας
κακαουνακης
ψωμιαδης (και οι δυο)
λιαπης
πολυδωρας
κουλουρης
τσιτουριδης
γιακουματος
πιπεριας
βουλγαρακης
μιχαλολιακος
κλπ κλπ
αν υποθεσουμε οτι (καλα να ειναι οι ανθρωποι) διαβαζουμε και ακουμε δηλωσεις μετα τον θανατο καποιου απο αυτους ,ποσο διαφορετικες θα ειναι απο αυτες που ακουμε- διαβαζουμε τρεις μερες τωρα???
κριμα ειναι να πεθαινει καποιος ,ο οποιοσδηποτε.Ομως λαιφ γκουζ ον και καλο θα ειναι να μη χανουμε το μπουσουλα και να υποστηριζουμε αρλουμπες εστω και αν "φευγει" η εξαιρεση!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
H "κυρια" παρακολουθησε τη σκηνη απο το ματακι της πορτας της αλλα δεν ανοιξε γιατί φοβήθηκε να μην την βλαψει κι αυτη ο ανδρας της.
O Διοικητης του Οργανισμου... με τη υφισταμένη του, Διευθυντρια Προμηθειων, δηλαδή μια "καθημερινή", αγνη , αδολη , ειλικρινης ,ρομαντικη , αθωα, ερωτικη σχεση, σχεδον εφηβική... (αυτος μόλις 66 κι αυτη 48) ουυυυυφ δακρυσα ρεεεεεεε!

:ak: :knockinb:

Συνημμένα

• KEPATAS.jpg
    KEPATAS.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 44

Επισκέπτης
Ενας ληστής έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικού κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας που έγινε στις 15.45 σε κατάστημα «Everest  », στη διασταύρωση Κηφισίας και Πάρνωνος 10, στο Μαρούσι. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή πιστολιών άρπαξαν τα χρήματα από το ταμείο

μηπως ο δολοφονος πεινασε και πηγε να φαει?

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
sxsitegr συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες. Και εμένα μου προκαλεί κατάπληξη πως είναι δυνατόν σε μια τόσο μα τόσο ξεκάθαρη υπόθεση ξενοπηδήματος που στράβωσε με τραγικά αποτελέσματα τελικά, είναι δυνατόν να λέγονται και να γράφονται τόσα πολλά.

Αμάν πιά αυτός ο φασισμός του υπονοούμενου.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
τωρα βγηκαν στα καναλια οι δημοσιογραφοι να πουν την αληθεια.................

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Πρεπει να απαλαγει απο τις κατηγοριες ο "Δραστης"
λευτερια

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Για ολα φταιει η ψωλα η γυναικα. Αυτην επρεπε να καθαρισει. ΠΟΥΤΑΝΕΣ.....

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
το 50%  μαλλον ειναι πιο  δικαιο..

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχει ενας φονος που ειναι αδικημα και φανταζομαι οτι θα μαζεψει περιπου 16 πραγματικα χρονια,
και μια μοιχεια που δεν ειναι αδικημα,

υπαρχει και κατι αλλο προς συζητηση;

αντε να επικαλεστει βρασμο ψυχης, που δεν φανταζομαι οτι θα μετρησει γιατι του την ειχε στησει, αρα πιο πιθανο ειναι να του φορτωσουν προμελετημενο εγκλημα.

Για αλλους αξιζει να μπουνε στην φυλακη για την τιμη τους
και να τους κανουν τον κωλο μπουρι (παει η τιμη),
και για αλλους οχι...

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ενας ληστής έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικού κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας που έγινε στις 15.45 σε κατάστημα «Everest  », στη διασταύρωση Κηφισίας και Πάρνωνος 10, στο Μαρούσι. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή πιστολιών άρπαξαν τα χρήματα από το ταμείο

μηπως ο δολοφονος πεινασε και πηγε να φαει?
μολις τωρα το πηρα ειδηση, ειναι το μαγαζι λιγο πιο πανω απο την παλια ΗΒΗ, ανοιξε πολυ προσφατα μαλιστα. Παντως ληστεια σε ΕΒΕΡΕΣΤ μαλλον δεν πρεπει να εχει ξαναγινει

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.594
Πόντοι
3.506
Για ολα φταιει η ψωλα η γυναικα. Αυτην επρεπε να καθαρισει. ΠΟΥΤΑΝΕΣ.....

Συμφωνω......Τελικα η "μανταμ" θα ειναι η μονη που  θα την βγαλει καθαρη!! Ο ενας πλεον,θα βλεπει τα ραδικια αναποδα και ο αλλος θα περασει το υπολοιπο της ζωης του στη φυλακη.
Ποιος ξερει τι παραμυθι ειχε πουλησει και στους δυο για να φθασουν εκει που φθασανε.!!
Πως βρεθηκε απο απλη υπαλληλος, Προισταμενη στις Προμηθειες του ΙΚΑ.?(Μιλαμε για χοντρη μασα!!).
Τελικα οι καριολες εχουν βρει το Δημοσιο, ευκολο στοχο για να κανουν πραξη τα σχεδια τους.Εκει να δειτε τι πιπα πεφτει προκειμενου να εξασφαλισουν ενα ποστο που να τους δινει αυτο που θελουν περισσοτερο.Εξουσια και ευκολο χρημα.!!
Κανουν τα παντα χωρις να σκεφτονται τις συνεπειες και τα προβληματα που δημιουργουν.........

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω ρε παιδιά, ρε παληκάρια τώρα αν θέλω να καγχάσω ή να κλάψω...

Έχει ξαναγίνει μεταπολεμικά στας Ευρώπας να πάει έτσι ... άδοξα ανώτατο κομματικό στέλεχος κυβερνητικού κόμματος και καπάκι ανώτατος κρατικός αξιωματούχος;!; Που -κατά τα εδώ γραφόμενα- θα έπρεπε να είχε υπαρξει υποψήφιος τουλάχιστον για το βραβείο Nobel στις Οικονομικές Επιστήμες και πάντως ήταν μέγας Πανεπιστημιακός Δάσκαλος που πρέπει να ταφεί δημοσία δαπάνη!
Αλήθεια ήταν η πρώτη υφιστάμενή του σε Δημόσια Υπηρεσία -ή στο Κόμμα- που ο άνθρωπος νταραβεριζόταν μαζί της;!; Πάντα έχω κατά νου -για να μην παρεξηγηθώ!- παντρεμένες μανάδες... Εννοείται βέβαια ότι ο Κρατικός-Κομματικός Αξιωματούχος ήταν επίσης παντρεμένος με παιδιά...

Τελικά την Ελλάδα μόνο το (κάθε λογής) μουνί και η Κάβλα την κρατάνε ορθή... Εννοώ πως ο μόνος λόγος που συμπατριώτης μας με ξεχωριστές ικανότητες (αν υποθέσουμε ότι ευσταθούν οι λιβανωτοί που πληκτρολογούν μερικοί Υμνογράφοι για τον μακαρίτη...) ανακατεύεται σήμερα με τα κοινά, είναι για να βγάλει ... γκόμενα!!! Αλλά υφιστάμενή του;!; Και 50-; Χαθήκανε τα μαννεκέν και οι αοιδοί;!;
Και γιατί πίστευε αυτός ότι η ... Παντρεμένη ... Μάνα τραβιότανε μαζί του;!; Για ποια προσόντα του;!;

Έτσι θα βρεθώ να κλαίω για τους συμπολίτες και τους συμπατριώτες και τις μαύρες τις προοπτικές τους με τέτοιους ανθρώπους που μας κυβερνάνε!...

Να ήταν τουλάχιστον τρομοκράτης ο κερατάς να πω: χαλάλι η ταφή του θύματος της 50- δημοσία δαπάνη... Αλήθεια πώς της ξέφυγε της Μαρουσώς και δεν τον κατηγόρησε με τον Τρομονόμο;!; Ατόπημα!!! Κατάλαβε δηλαδή ότι του είχε στήσει καρτέρι όχι για να του ζητήσει τον λόγο, να τον ξεφτιλίσει και να τον τουλουμιάσει αλλά για να τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ME ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ, να τον πνίξει (ας πούμε) για να γίνουν βούκινο οι πομπές της Οικογένειάς του και να 'κονομήσουν οι τρεις κόρες του ... και δεν είδε την ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ;!;!; Σε μια χώρα που οι ικανότεροι και πλέον ενάρετοι των Πολιτικών Ανδρών εισέρχονται στο Στίβο της Πολιτικής για να δοξαστούν σαν εραστές ή σαν επιβήτορες, τι θα γίνει αν επιτρέψουμε στον κάθε Κερατά του κερατά να χειροδικεί και να αυτοδικεί;!;

Και με γυμνά χέρια;!; ʼγος... Δύσκολοι καιροί (το ΄χω ξαναπεί) για Δικαστικούς Λειτουργούς στην Ελλάδα του 2006. Να ήταν τουλάχιστον τρομοκράτης και όχι κερατάς...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καλα αυτος ειχε καβλες και γεροντοκαβλες..(συγνωρα με θεε μου ειναι και νεκρος)
ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ,με 3 παιδια πανω απο 20 που παει?ΤΟΣΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΘΕΕ ΜΟΥ?
ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΩΣ?

Υ.Γ. η αμερικανοποίηση μας ΤΩΡΑ φαινεται...σε λίγο καιρο αυτα θα είναι καθημερινά...ΗΔΗ ειναι σαν δεδομένο να σου γαμιέται η γυναίκα με αλλους..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom