You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δολοφονήθηκε ο διοικητής του ΙΚΑ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 129
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
το ζητημα δεν ειναι "ηθικο" αλλα ξεκαθαρα πολιτικο(οχι κομματικο) και σαν τετοιο το αναλυω!
αυτος που δεν μπορει να το καταλαβει δεν λεω "μαλακας"αλλα σιγουρα σαν iq ελειματικος.
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα (για το ελλειματικό IQ) γιατί τότε χάνω πραγματικά κάθε καλή εντύπωση που είχα για σένα. Πίστευα ότι σε διέκρινε το ήθος.
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Μονον ενας μαλακας θα μπορουσε να σκεφτεται ετσι........
Κριμα θα πρεπει να αλλαξεις το nick σου
Οχι andras αλλα malakas.!!!
Δεν εχω διαθεση να απαντησω αλλο το μαλακισμενο παραληρημα σου....Σε αφηνω στην κριση του site....
- δεν έχω πρόβλημα να με αποκαλέσεις εσύ, ή οποιοσδήποτε άλλος μαλάκα, από τη στιγμή που έχω ιδία γνώμη και αντίληψη για το αν είμαι ή όχι.
- άσε τις συστάσεις για το nick μου, όπως και για τη συμπεριφορά μου, καθώς, δε μπορεί να 'χεις καμιά δυνατότητα, ούτε για το ένα, είτε για το άλλο.
- το μαλακισμένο παραλήρημά μου, δεν αποτελεί κομμάτι της ελευθερίας έκφρασης που με τόση αυταπάρνηση υπερασπιζόσουν; Οποία αντιφατικότητα!!!
Με πολλή συμπάθεια και διόλου εμπάθεια, καλό μεσημέρι.
Peace.
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
καθενας φιλε κρονος κρινεται απο οτι λεει και οτι κανει....
εχεις απολυτο δικιο.
τωρα αν καποιος ειναι ανεντιμος επειδη γραφει σε ενα τετοιο site .
ενα εχω να πω .........
να ......χεσω ..... και τα πτυχια και τα ακαδημαϊλικια αν δεν
ξερει να φερθει καποιος και να αξιολογει τις καταστασεις......
(σημειωνω οτι κι εγω πτυχιουχος ειμαι , για να μην παρεξηγηθω απο καποιους)
εχεις απολυτο δικιο.
τωρα αν καποιος ειναι ανεντιμος επειδη γραφει σε ενα τετοιο site .
ενα εχω να πω .........
να ......χεσω ..... και τα πτυχια και τα ακαδημαϊλικια αν δεν
ξερει να φερθει καποιος και να αξιολογει τις καταστασεις......
(σημειωνω οτι κι εγω πτυχιουχος ειμαι , για να μην παρεξηγηθω απο καποιους)
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
φιλε στουντιαν δεν προκειται για τη μνημη ενος ανθρωπου αλλα για "δημοσιο προσωπο"και οσοι χαρακτηριζονται ετσι "χανουν"καποια απο τα προνομοια των "κοινων "προσωπων.Λαγαρέ σε παρακολουθώ σε αυτό το θρεντ 8 σελίδες τώρα. Ειλικρινά, θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις. Δεν το έχω ξανακάνει στους 6 μήνες που είμαι στο φόρουμ, αλλά φτάνει πια. Με αυτά που γράφεις προσβάλεις την μνήμη ενός ανθρώπου τον οποίο δεν γνώριζες βασισμένος σε κάποιες υποθέσεις. Κι όταν σου τέλειωσαν οι υποθέσεις άρχισες να μιλάς για έναν άγραφο ηθικό κανόνα του μάνατζμεντ, ότι δεν πρέπει να πηδάς υφισταμένη σου. Μαζί σου, τον ασπάζομαι αυτό τον κανόνα όλη μου την επαγγελματική ζωή. Ο αποθανών τον παρέβη, ωραία, καψουρεύτηκε είχε κάβλες, του την έπεσε η κυρία για ίδιο όφελος. Έπρεπε όμως να το πληρώσει με τη ζωή του; Γιατί εκεί πάει το "ας πρόσεχε" που λες. Δηλαδή όποιος γαμήσει την υφισταμένη του πρέπει να το πληρώνει με τη ζωή του;
Γι'αυτό σου λέω, κόφτο πια!! Είναι το λιγότερο άκομψο αυτό που με επιμονή κάνεις. Και δεν ταιριάζει με τον όλο χαρακτήρα που έχεις δείξει μέχρι τώρα στο φόρουμ.
Πάντα φιλικά.
νεκροι ειναι και οι σταλιν λενιν τροτσκι λορδος βυρων κεμαλ βενιζελος χιτλερ πατον ρομμελ και εκατομ.ακομα για τους οποιος λεγονται γραφονται βιβλια ειτε υβριστικα ειτε αλλα.
το τι η ποιον γνωριζω η δε γνωριζω μη το θεωρεις δεδομενο ακομα και αν το ισχυριζομαι.
ο σχολιασμος - αναλυση της επικαιρης ειδησης γινεται αποκλειστικα διοτι ειναι πολιτικο θεμα (βλεπε τραγκα) και σαν τετοιο το βλεπω.
αν τον "φασισμο του υπονοουμενου"τον χρεωνεις σε μενα μου φαινεται οτι ξεφευγεις απο το χαρακτηρα που μου εχεις δειξει στο σαιτ στο τομεα της αντικειμενικης αναλυτικης σκεψης .
οι "υποθεσεις"ερχονται μονες τους απο τα στοιχεια,τις μαρτυριες,τις εμφανεις προσπαθειες κουκουλωματος,και τις αντιφασεις .
το πολυ λιβανι προκαλλει και καλο ειναι να πεφτει στο τραπεζι και καμμια νηφαλια αποψη.
τα δημοσια προσωπα ωφειλουν να προσεχουν το "βιο και την πολιτεια"τους για να μη επιτρεπουν "υποθεσεις"
η αναμειξη με τα κοινα ειναι σκληρο "γηπεδο"και αυτο το γνωριζουν οι παικτες.
ο κανονας δεν ειναι ηθικος αλλα πρακτικος και αυτοσυντηριτικος διοτι παντα θα σου διαφευγουν τα κινητρα της "αλλης"πλευρας.
επ ουδενι και ποτε δεν θα πω οτι υπαρχει δικαιος θανατος.
κανεις δεν πρεπει να πεθανει για καποιο "λαθος"και πολυ περισσοτερο αυτος που σχολιαζουμε
πραγματι ακομψο ειναι και με ταλαιπωρει να ποσταρω αλλα σαν πολιτικο ζητημα(οχι κοματικο)με πιεζει ειδικα το κουκουλωμα-λιβανι.
με εκτιμιση παντα
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
οχι δεν ειναι για σενα.διαβασε ποιο πισω που γινεται χρηση του ορου "μαλακας"και που ποσταρουν μερικοι "κανοντας το μαλακα"Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα (για το ελλειματικό IQ) γιατί τότε χάνω πραγματικά κάθε καλή εντύπωση που είχα για σένα. Πίστευα ότι σε διέκρινε το ήθος.
Παιδιά ο θανατος του Βαρθολομαίου οφείλεται σε τυχαίο γεγονός που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα για οποιαδήποτε αιτία του καβγά που προγήθηκε.
Παντως αυτός προκάλεσε να του επιτεθούν και το πλήρωσε.
Πλήρωσε την έπαρση της εξουσίας, όντως ας πρόσεχε
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εγώ θα έλεγα sony να το κλειδώσεις το θέμα από τώρα.Ο άνθρωπος πέθανε(σε μια ώρα κηδεύεται κ πρέπει να φύγω για να πάω στην κηδεία του) κ οτι ακούστηκε εδώ μέσα το 95% με στενοχώρησε πολύ,γιατί όλοι κρίνουμε κ ταμπελιάζουμε χωρίς να ξέρουμε.Τέλος πάντων ,θα επιθυμούσα να το κλειδώσεις μιας κ δεν έχει σημασία να το συζητάμε πια κ μιας κ εγώ το ξεκίνησα το συγκεκριμένο thread.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.