Νέα

Δίπλωμα δικύκλου..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ptr2112
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ειμαι 26 και και καθε μερα παω στην δουλεια με το ποδηλατο μενω νικαια και η δουλεια μου ειναι πατησια το μεταφορικο μου μεσω ολα αυτα τα χρονια ειναι το ποδηλατο
δεν πιστευω απο ποδηλατο να θες να πας κατευθειαν σε καμια χιλιαρα??????

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ειμαι 26 και και καθε μερα παω στην δουλεια με το ποδηλατο μενω νικαια και η δουλεια μου ειναι πατησια το μεταφορικο μου μεσω ολα αυτα τα χρονια ειναι το ποδηλατο

Βρε φίλε δεν έχεις οδηγήσει ποτέ κανένα μικρό μηχανάκι για να πάρεις λίγο τον αέρα τους …..

OP
OP
P

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
η αληθεια ειναι πως οχι

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλη επιτυχια φιλε μου στην σχολη οδηγων...!!
να προσεχεις με την μηχανη...!!
ειναι ωραιο μεταφορικο μεσον γρηγορο (αν το χρησιμοποιεις σωστα)
ειναι τρελα η μηχανη...!
ποτε δεν μου αρεσαν τρελα εγω προτιμω τουτου....!!και για καβλες και για τρελα και για για λογους ασφαλειας...!!!
οσο τις φοβαμαι αλο τοσο γουσταρω να κανω βολτες...!!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Σωστο ντυσιμο ειδικα για μηχανη και ΠΑΝΤΑ κρανος!!!

OP
OP
P

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ενταξει αν δω πως δεν τα καταφερνω απλα σταματαω

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Τα ενδεχόμενα είναι 2:
1ο: Να πέσεις
2ο: Να μην πέσεις...

50-50 είναι !!!!!

Δοκιμάζεις και βλέπεις την τύχη σου!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Ειμαι 26 και και καθε μερα παω στην δουλεια με το ποδηλατο μενω νικαια και η δουλεια μου ειναι πατησια το μεταφορικο μου μεσω ολα αυτα τα χρονια ειναι το ποδηλατο[/size]

Ωραία. Καλός ακούγεσαι, και απο κίνηση ξέρεις.
Αντικατάστησε (κατ αρχήν) το ποδήλατο με κάτι μικρό. Μικρό και αυτόματο. Αυτό που θα σε γλυτώσει απ το πετάλι, και θα πηγαίνεις ξεκούραστα. Αυτό καλό να το κάνεις για 3-4 μήνες, δε χρειάζεται παραπάνω. Βρες ένα μεταχειρισμένο, φτηνό, και άρχισε τις διαδρομές με αυτό.
Μετά, αφού έχεις εξοικειωθεί με αυτό προχωράς στο ΧΤ (250 δεν είναι το XT?) στο οποίο πρέπει να συνηθίσεις να αλλάζεις ταχύτητες με το πόδι (και συμπλέκτη στο χέρι), και την ιδέα ότι πάει με 100-140 (ενώ το αυτόματο δε περνάει τα 50-60).

Βήμα-βήμα, και πριν από κάθε βήμα να έχεις ΠΛΗΡΩΣ εξοικειωθεί με το προηγούμενο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να μην τα καταφέρεις, με τόση ποδηλατική εμπειρία που έχεις.

Η τύχη σου (μας) βέβαια, σε σχέση με το ποιός μαλάκας ΙΧς θα στη χώσει απο πίσω, δε σχετίζεται με αυτές τις γνώσεις...

OP
OP
P

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
660 ειναι το xt απο κινηση ξερω καλα ειμαι και 1.85 100 κιλα δεν ξερω αν παιζει ρολο θελω να πω πως το σωμα μου δεν ειναι δισαναλογο με την μηχανη

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Η τύχη σου (μας) βέβαια, σε σχέση με το ποιός μαλάκας ΙΧς θα στη χώσει απο πίσω, δε σχετίζεται με αυτές τις γνώσεις...

... ή με το ποιος μαλάκας μηχανόβιος θα μας προσπερνάει ένώ εμείς έχουμε βγάλει φλας, δείχνοντας την πρόθεσή μας να στρίψουμε ή να προσπεράσουμε... ή με το ποιος άλλος μαλάκας μηχανόβιος θα μας ξηλώσει τον καθρέφτη κάνοντας ηλίθιες σφίνες και νομίζοντας ότι είναι ο Rossi ή ο Ghost Rider...

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
... ή με το ποιος μαλάκας μηχανόβιος θα μας προσπερνάει ένώ εμείς έχουμε βγάλει φλας, δείχνοντας την πρόθεσή μας να στρίψουμε ή να προσπεράσουμε... ή με το ποιος άλλος μαλάκας μηχανόβιος θα μας ξηλώσει τον καθρέφτη κάνοντας ηλίθιες σφίνες και νομίζοντας ότι είναι ο Rossi ή ο Ghost Rider...

ή το πόσο θα μας την δώσει και θα αρχίσουμε της κόντρες ……..

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
ή το πόσο θα μας την δώσει και θα αρχίσουμε της κόντρες ……..
... και άλλα πολλά....

ΥΓ: και εγώ "καβαλάω" μηχανή αλλά ποτέ δεν κάνω τις μαλακίες που προανέφερα. Όπως επίσης και με το αυτοκίνητο προσέχω όσο περισσότερο μπορώ. Αλλά έχω ορκιστεί, πως αν κανένα από τα μαλακισμένα που κυκλοφορούν πέσει επάνω στο αμάξι μου την ώρα που κάνει σφήνες, όχι μόνο θα περάσω από πάνω του, αλλά θα βάλω και όπισθεν για να σιγουρευτώ για το αποτέλεσμα!

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
... και άλλα πολλά....

ΥΓ: και εγώ "καβαλάω" μηχανή αλλά ποτέ δεν κάνω τις μαλακίες που προανέφερα. Όπως επίσης και με το αυτοκίνητο προσέχω όσο περισσότερο μπορώ. Αλλά έχω ορκιστεί, πως αν κανένα από τα μαλακισμένα που κυκλοφορούν πέσει επάνω στο αμάξι μου την ώρα που κάνει σφήνες, όχι μόνο θα περάσω από πάνω του, αλλά θα βάλω και όπισθεν για να σιγουρευτώ για το αποτέλεσμα!

Βρε μην είσαι τόσο αιμοβόρος αμάν …… :2funny: :2funny: :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

To ανωτέρω κείμενο είναι άτοπο. "Μαλάκας μηχανόβιος" δεν υπάρχει. Γιατί είναι νεκρός μηχανόβιος.

Αλλά έχω ορκιστεί, πως αν κανένα από τα μαλακισμένα που κυκλοφορούν πέσει επάνω στο αμάξι μου την ώρα που κάνει σφήνες, όχι μόνο θα περάσω από πάνω του, αλλά θα βάλω και όπισθεν για να σιγουρευτώ για το αποτέλεσμα!
Αλλά εδώ έδωσες ρέστα μαλακίας!
Τόσης, που αμφιβάλλω αν πράγματι καβαλάς μηχανή.
Δε θα είχες επιζήσει.

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Αν ήμουνα μαλάκας, όπως με κατονομάζεις εσύ, εμμέσως πλην σαφώς, τώρα θα ήμουνα νεκρός!!! Το αν αμφιβάλεις ή όχι είναι δικό σου θέμα... Δεν περιμένω να με συμπαθήσεις ή να με ερωτευτείς από τη μηχανή μου...
Η μηχανή είναι ένα Μεταφορικό Μέσο όπως και το αυτοκίνητο. Ο κάθε καραγκιόζης που οδηγεί ότιδήποτε από αυτά φλερτάρει με τον κίνδυνο αλλά απειλεί και την δική μου ασφάλεια, καλύτερα να πάει στο διάολο μια ώρα νωρίτερα, γιατί αργά ή γρήγορα εκεί θα καταλήξει!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Αν ήμουνα μαλάκας, όπως με κατονομάζεις εσύ, εμμέσως πλην σαφώς, τώρα θα ήμουνα νεκρός!!! Το αν αμφιβάλεις ή όχι είναι δικό σου θέμα... Δεν περιμένω να με συμπαθήσεις ή να με ερωτευτείς από τη μηχανή μου...
Η μηχανή είναι ένα Μεταφορικό Μέσο όπως και το αυτοκίνητο. Ο κάθε καραγκιόζης που οδηγεί ότιδήποτε από αυτά φλερτάρει με τον κίνδυνο αλλά απειλεί και την δική μου ασφάλεια, καλύτερα να πάει στο διάολο μια ώρα νωρίτερα, γιατί αργά ή γρήγορα εκεί θα καταλήξει!!!

Με πρώτο καραγκιόζη, εσένα! (Κρίνοντας απ αυτά που γράφεις και μόνο).

Και η κουβέντα σταματάει εδώ.

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Τουλάχιστον εγώ είμαι ΠΡΩΤΟΣ , με εσένα να έρχεσαι δευτερος. Και μην ξεχνάς ότι ο δεύτερος είναι ο πρώτος χαμένος!!! Άρα και εσύ πρώτος είσαι!!! Τώρα σταματάει η κουβέντα εδώ.
Φιλικά και Καληνύχτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom