You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δίπλωμα δικύκλου..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ptr2112
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Γιατί να μην σε αναλάβει???Έχεις κάποιο ανατομικό ή ψυχολογικό πρόβλημα???(δεν ειρωνεύομαι...)Παιδια θελω να βγαλω δίπλωμα μηχανής ομως δεν εχω καμια εμπειρια η σχολη οδηγων θα με αναλαβει?
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Τότε...βούρ στον πατσά.......Οχι ρε δεν ειμαι τρελος χαχαχαχα απλα μονο ποδηλατο ξερω να κανω για αυτο ρωταω μην παω και με παρουν στο ψηλο
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Να εύχεσαι να μην του αρέσουν τα αγοράκια και αρχίσει να κάνει τίποτα μυστήρια όσο θα είναι πίσω σου...Δεν μπορω ομως να καταλαβω πως γινετε το μαθημα ειναι ο δασκαλος πισω μου και εχει τα ποδια κατω χαχαχαχα???
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Μην έχει ο δάσκαλος τίποτα καύλες......Να εύχεσαι να μην του αρέσουν τα αγοράκια και αρχίσει να κάνει τίποτα μυστήρια όσο θα είναι πίσω σου...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Λες αχαχαχαχα παντω ρε παιδια απορια το εχω πως θα με μαθουν ????
Να εύχεσαι να μην του αρέσουν τα αγοράκια και αρχίσει να κάνει τίποτα μυστήρια όσο θα είναι πίσω σου...
Μην έχει ο δάσκαλος τίποτα καύλες......
Μην κρατάει το...λεβιέ σου και σπρώχνει απο πίσω......πρόσεξε!!!!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Όχι ρε...χαβαλέ κάνουμε...με το θέμα το δικό σου καθώς και με την μάχη του τάλος να πείσει τον κόσμο πως δεν έχει το τηλ της Μαρίνας στο άλλο thread...έχω χεστεί στο γέλιο....χαχαχα οχι ρε παιδια δεν ειμαι πισοκουνα εχω μπροστα το μοτερ!!!!!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αν είναι μουνάρα πες της να κάτσει αυτή μπροστά και εσύ από πίσω...και να κρατιέσαι καλά!!!Και να ειναι καμια μουναρα ε μια χαρα παντως μαγκες θελω να μαθω να παρω κανενα xt αλλα φοβαμαι οτι θα φαω τα μουτρα μου αλλα το εχω καιμο ρε παιδια απο μικρο παιδι +οτι θα με διευκολυνει και οικονομικα και στην κινηση
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Μην σκάσεις κιόλας απο τα αέρια....Ρε παιδια και αμα μου ερθει να κλασω τι κανουμε???
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Του λες να μαρσάρει λίγο...για να μην ακουστείς!!!Ρε παιδια και αμα μου ερθει να κλασω τι κανουμε???
ptr2112, για να σε ρωτήσει ο παλιός μερικά στατιστικά:
Πόσω χρονών είσαι?
Από ποια ηλικία οδηγάς ποδήλατο?
Ξέρεις ΚΑΛΟ ποδήλατο, δηλαδή δε φοβάσαι, χωρίς χέρια, σε χωματόδρομους κλπ τα καταφέρνεις?
Πόσο χρησιμοποιείς το ποδήλατο κάθε μέρα?
Το χρησιμοποιείς και μέσα στην κίνηση?
Όταν λέω για μένα "ο παλιός", εννοώ ΠΟΛΥ παλιός: Πάνω απο 2 εκατ. χιλιόμετρα με μηχανή. Και ζωντανός ακόμα (αν και με απώλειες).
Πόσω χρονών είσαι?
Από ποια ηλικία οδηγάς ποδήλατο?
Ξέρεις ΚΑΛΟ ποδήλατο, δηλαδή δε φοβάσαι, χωρίς χέρια, σε χωματόδρομους κλπ τα καταφέρνεις?
Πόσο χρησιμοποιείς το ποδήλατο κάθε μέρα?
Το χρησιμοποιείς και μέσα στην κίνηση?
Όταν λέω για μένα "ο παλιός", εννοώ ΠΟΛΥ παλιός: Πάνω απο 2 εκατ. χιλιόμετρα με μηχανή. Και ζωντανός ακόμα (αν και με απώλειες).
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
δεν πιστευω να μην ξερεις ουτε ισοροπια??????????Παιδια θελω να βγαλω δίπλωμα μηχανής ομως δεν εχω καμια εμπειρια η σχολη οδηγων θα με αναλαβει?
edit AssFiller :τροποποίηση τίτλου
για ποσα κυβικα θελεις να βγαλεις???
και οσο για αυτο που ειπες αν σε αναλαβει.....
φιλε η δουλεια τους αυτη ειναι να σε μαθυνε να οδηγας...!!
αμ ξερεις θα σε παει καπου στην αρχη να κανεις γυρες και μετα θα σε βγαλει στην πολη μονο σου ο δασκαλος με αυτοκινητο απο σχολη οδηγων παντα και συ με κρανος και ενα απ αυτα τα φοσφορουχα πουφορανε οι τροχονομοι....!!!αν κανεις μαλακια ο δασκαλος εχει μια μαλακια σαν ασυρματο και σου την λεει....!(τουλαχιστον ετσι εχω δει απο επαρχια)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 109
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K