petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
απο μεταφορά...
Μαζί με το πένθος στην καρδιά μας και το τεράστιο ΓΙΑΤΙ, οργή πλημμυρίζει τώρα την ψυχή μας για τους αδικοχαμένους συναγωνιστές μας στην τοπική οργάνωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που είμαστε μέλη.
Αδέλφια, είσαστε παρόντες….
Πάντα θα σας θυμόμαστε και ευχόμαστε το αδικοχυμένο αίμα σας να πνίξει τους δολοφόνους και τις οικογένειές τους.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΕΣ. ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ. Αυτός εξάλλου είναι και ο μόνος τρόπος να εξουδετερώσετε έναν Εθνικιστή!
ΥΓ1: Όταν από βήματος, οι κομμουνιστές ξεσήκωναν τον κόσμο και Κανέλλη-Κουτσούμπας φώναζαν «τον φασισμό βαθειά κατάλαβέ το! Δεν θα πεθάνει μόνος… ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ, πως νιώθουν απόψε;;;
Θα κοιμηθούν οι προδότες τώρα, που με την επικίνδυνη κι ανεύθυνη ρητορεία που ακολούθησαν εδώ και 40 ημέρες, σκοτώθηκαν πισώπλατα δύο νέα αθώα παιδιά;
Δεν ξέρω αν είστε “όλοι πακιστανοί”, όπως φωνάζατε στις συγκεντρώσεις των λαθρομεταναστών. Μακάρι ναστε… Θα με απαλλάξετε από την στεναχώρια πως στην φυλή μου έχω τέτοιου είδους προδότες, σίγουρα όμως είστε δολοφόνοι. Έχετε αίμα στα χέρια σας…
ΊΣΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟ – ΚΑΝΑΛΑ…
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
TO AIMA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.... ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ) ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ....
ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.... ΑΙΣΧΟΣ