Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο αλεξ71 αμφιβαλλω αμα πηδαει γενικοτερα αφου ολη μερα εδω ειναι  :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
  Εμένα ρε φίλε μου σηκώνεται 1 με 2 φορές την εβδομάδα. Δευτερη μέρα σηκώνεται μόνο για κατούρημα.

Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι στα 46 τους, αμφιβάλλω όμως πως γαμάνε κάθε μέρα.
Εισαι σοβαρος ρε τύπε?
Κι εμενα γιατι μου σηκωνεται δύο φορες τη μερα στα 42?
Τελειωνει ο χρονος μου δηλαδη?
Να ξερω να βιαστω, ο,τι προλαβω επομενως για 4 χρονια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
KAI ΟΜΩΣ  ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΕΝΔΙΑ  :rockon: :rockon:

ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥ
Συνελήφθη, χθες (1.11.2013) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφερείας Σπάρτης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία και αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, δύο (2) άμβυκες (καζάνια) με τα εξαρτήματά τους, -310- λίτρα αλκοολούχου ποτού και ένα (1) κυνηγετικό όπλο, τα οποία κατείχε παράνομα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Σπάρτης Λακωνίας.  :rockon:
Ναι. Και?
Μεχρι να συλληφθούν οι τρομοκρατες του Ηρακλειου, θα παύσει οποιαδηποτε αλλη δραστηριοτητα της αστυνομιας?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εδώ μας έλεγε ότι όταν φθάσει στην Αυστραλία θα σταματήσει να ποστάρει στο bou για να μην τον βρει το ΣΔΟΕ.

Ναι είχα έναν τέτοιον φόβο...

Φοβήθηκα μήπως με κάνουν ντά.

:grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
  Εμένα ρε φίλε μου σηκώνεται 1 με 2 φορές την εβδομάδα. Δευτερη μέρα σηκώνεται μόνο για κατούρημα.

Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι στα 46 τους, αμφιβάλλω όμως πως γαμάνε κάθε μέρα.
Πεφτω απο τα συννεφα.ο ποδαλαγνος των 20 επαναληψεων χ 4 σετ μονοζυγου,δεν γαμαει τουλαχιστον 3-4 φορες την μερα;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εισαι σοβαρος ρε τύπε?
Κι εμενα γιατι μου σηκωνεται δύο φορες τη μερα στα 42?
Τελειωνει ο χρονος μου δηλαδη?
Να ξερω να βιαστω, ο,τι προλαβω επομενως για 4 χρονια.

Κι εγώ στα 42 πηδούσα σαν τον σκύλο...

Εδώ κι ενάμισυ χρόνο οι καύλες μου έχουν υποχωρήσει πολύ.

Δυστυχώς.

Σημεία των καιρών....

"Ασπρα μαλλιά της κεφαλής, κακά μαντάτα της ψωλής"

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
 Κι εγώ στα 42 πηδούσα σαν τον σκύλο...

Εδώ κι ενάμισυ χρόνο οι καύλες μου έχουν υποχωρήσει πολύ.

Δυστυχώς.

Σημεία των καιρών....

"Ασπρα μαλλιά της κεφαλής, κακά μαντάτα της ψωλής"
Ρε μαλάκα τί γράφεις; Εδώ ακόμα μπορεί και πηδάει ο τραβοτρόμπας που'ναι 60. :idiot: :uglystupid:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δε το λεω για να περιαυτολογισω ουτε για χαβαλε, αλλα καποτε οταν λεγανε οτι θα γινουμε αργεντινη, τα χα πει οτι θα γινουμε μεξικο.
Το μεξικο ειναι πανω κατω η ιδια ιστορια με εμας

Έχεις κουδουνίσει τελείως ρε παπάρα;
Τι σχέση έχει το Μεξικό με την Ελλάδα;
Μιλάμε καμία, μα καμία......

Αυτο που λες δεν ισχυει στην προκειμενη περιπτωση. Γιατι η "κλασικη" ας το πουμε ετσι τρομοκρατια χτυπαει ενα συγκεκριμενο στοχο , επιλεγμενο απο τα πριν  και μετα βγαζει προκυρηξη που εξηγει αναλυτικα για ποιους λογους το εκανε κλπ.
Εδω χτυπησε στα τυφλα - προφανως- για να πετυχει ΤΙ? Πχ η τρομοκρατια ειχε στοχο να εξαλειψει ενα συγκεκριμενο επιχειρηματια ή πολιτικό και εκει- με τη λογικη των τρομοκρατων- εξαλειφε τους συγκεκριμενους - το αποτελεσμα εν πασει περιπτωσει ηταν απ το . Εδω επετευχθει ΤΙ? θα εξαλειφθει η Χ.Α. ή ο φασισμος σκοτώνοντας εναν εναν τους φασιστες? Ή μήπως θα καταπολεμηθεί ιδεολογικά? Ή θα αποθαρρυνθούν οι υποστηρικτές της ή η ψηφοφοροι της? .

Και κατι αλλο. Καποιοι και κυριως απο την πλευρα της αριστεράς , επιμένουν για " επαγγελματικό" χτύπημα. Πραγμα το οποιο δυο τινα μπορει να σημαίνει : ή οτι εγινε μαφιοζικα- μπραβιστικα δλδ απο πληρωμενους εκτελεστες ή ακομη περισσοτερο και με ποιο στενη έννοια απο στελέχη κρατικων υπηρεσιων ασφαλειας. Δε μπορει να σημαινει κατι αλλο το " επαγγελματικό".

Καλά κρασιά.

Η λογική του χτυπήματος είναι μόνο μία: εκδίκηση για τον φόνο του Φύσσα. Όλα τα υπόλοιπα που λες είναι εντελώς άσχετα με την λογική του τρομοκράτη. Ο οποίος στην τελική δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το ποιός είναι κυβέρνηση ή για το ποιός ενισχύεται. Θέλει απλά να δώσει ένα μήνυμα: εδώ είμαστε εμείς και μπορούμε να σκοτώσουμε.

Επίσης η οργάνωση που το έκανε παγιώνει την επικυραρχία της στον χώρο της εγχώριας τρομοκρατίας ο οποίος είχε μείνει κατακερματισμένος μετά την εξάρθρωση (σχεδόν) των Πυρήνων. Αυτός που το έκανε τώρα έχει την αναμφισβήτητη πρωτοκαθεδρία.
Γι' αυτό τον λόγο η ανάληψη ευθύνης θα είναι άμεση. Περίμενε την ακόμη και αύριο ή το πολύ μέχρι το τέλος της βδομάδας (και φυσικά κάνεις λάθος για την ανάληψη ευθύνης. Δεν είναι άμεση. Η 17Ν είχε αναλάβει ευθύνη για 2 δολοφονίες μαζί που απείχαν χρονικά ένα χρόνο).

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
 Ναι είχα έναν τέτοιον φόβο...

Φοβήθηκα μήπως με κάνουν ντά.

:grin:
Σε εγκαλώ στην τάξη
Στα τελευταία τουλάχιστον 10 ποστς σου δεν έχεις γράψει ούτε μία φορά ότι φεύγεις πας στην Αυστραλία οι υπόλοιποι καθίστε εδώ, εσύ φεύγεις πας στην Αυστραλία εσείς μείνετε στην Ελλάδα, θα φύγεις θα πας στην Αυστραλία οι υπόλοιποι μείνετε στην Ελλάδα, σε λίγο φεύγεις θα πας στην Αυστραλία ενώ οι άλλοι θα μείνουν στην Ελλάδα, μετράει αντίστροφα ο χρόνος μέχρι να φύγεις να πας στην Αυστραλία την ώρα που κάποιοι άλλοι μένουν στην Ελλάδα, απομένουν μέρες μέχρι να φύγεις να πας στην Αυστραλία σε αντίθεση με άλλους που μένουν Ελλάδα, αποχωρείς για Αυστραλία, μαζεύεις τα πράγματά σου για Αυστραλία κλπ

Για να διατηρείσαι και σε φόρμα

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αυτο που λες δεν ισχυει στην προκειμενη περιπτωση. Γιατι η "κλασικη" ας το πουμε ετσι τρομοκρατια χτυπαει ενα συγκεκριμενο στοχο , επιλεγμενο απο τα πριν  και μετα βγαζει προκυρηξη που εξηγει αναλυτικα για ποιους λογους το εκανε κλπ.
Εδω χτυπησε στα τυφλα - προφανως- για να πετυχει ΤΙ? Πχ η τρομοκρατια ειχε στοχο να εξαλειψει ενα συγκεκριμενο επιχειρηματια ή πολιτικό και εκει- με τη λογικη των τρομοκρατων- εξαλειφε τους συγκεκριμενους - το αποτελεσμα εν πασει περιπτωσει ηταν απ το . Εδω επετευχθει ΤΙ? θα εξαλειφθει η Χ.Α. ή ο φασισμος σκοτώνοντας εναν εναν τους φασιστες? Ή μήπως θα καταπολεμηθεί ιδεολογικά? Ή θα αποθαρρυνθούν οι υποστηρικτές της ή η ψηφοφοροι της? .

Και κατι αλλο. Καποιοι και κυριως απο την πλευρα της αριστεράς , επιμένουν για " επαγγελματικό" χτύπημα. Πραγμα το οποιο δυο τινα μπορει να σημαίνει : ή οτι εγινε μαφιοζικα- μπραβιστικα δλδ απο πληρωμενους εκτελεστες ή ακομη περισσοτερο και με ποιο στενη έννοια απο στελέχη κρατικων υπηρεσιων ασφαλειας. Δε μπορει να σημαινει κατι αλλο το " επαγγελματικό".

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (11-03-2010) : "ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ, ΕΣΕΙΣ ;" (ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.130
Πόντοι
6.515
:idiot:

Συνημμένα

• parapolitika-maziotis.jpg
    parapolitika-maziotis.jpg
    132,8 KB · Εμφανίσεις: 16

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έχεις κουδουνίσει τελείως ρε παπάρα;
Τι σχέση έχει το Μεξικό με την Ελλάδα;
Μιλάμε καμία, μα καμία......

Καλά κρασιά.

Η λογική του χτυπήματος είναι μόνο μία: εκδίκηση για τον φόνο του Φύσσα. Όλα τα υπόλοιπα που λες είναι εντελώς άσχετα με την λογική του τρομοκράτη. Ο οποίος στην τελική δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το ποιός είναι κυβέρνηση ή για το ποιός ενισχύεται. Θέλει απλά να δώσει ένα μήνυμα: εδώ είμαστε εμείς και μπορούμε να σκοτώσουμε.

Επίσης η οργάνωση που το έκανε παγιώνει την επικυραρχία της στον χώρο της εγχώριας τρομοκρατίας ο οποίος είχε μείνει κατακερματισμένος μετά την εξάρθρωση (σχεδόν) των Πυρήνων. Αυτός που το έκανε τώρα έχει την αναμφισβήτητη πρωτοκαθεδρία.
Γι' αυτό τον λόγο η ανάληψη ευθύνης θα είναι άμεση. Περίμενε την ακόμη και αύριο ή το πολύ μέχρι το τέλος της βδομάδας (και φυσικά κάνεις λάθος για την ανάληψη ευθύνης. Δεν είναι άμεση. Η 17Ν είχε αναλάβει ευθύνη για 2 δολοφονίες μαζί που απείχαν χρονικά ένα χρόνο).

Για την ομοιοτητα με το Μεξικο λεω οτι θα καταντησει η χωρα μεξικο οχι οτι ομοιες συνθηκες την οδηγησαν
( την ελλαδα )στο σημειο αυτο.

Για τα υπολοιπα το εκδικηση για τη δολοφονια του Φυσσα το ερωτημα ειναι ποιος ακριβως την εκανε? Ποιανης ομαδας η οργανωσης ηταν μελος ο Φυσσας και παρθηκε εκδικηση απο τους ομοιδεατες του? Λεγοντας αυτο φωτογραφιζεις ουσιαστικα τους δραστες. Ισως παντως να μπηκαν ολοι αυτοι στη λογικη των συγκρουσεων μεταξυ χουλιγκανων οπαδων, δλδ χτυπηματα και αντεκδικησεις τελειως στα τυφλα). Φυσικα δε ξερω ουτε εκφραζω αποψη, απλα αναρωτιεμαι. Να δουμε αν και ποτε θα υπαρξει αναληψη ευθυνης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom