alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Μονο 3%?ειμαι ηδη πανω απο το 3% στην δημοσκοπηση πανα και πανω απο 4% στην δημοσκοπηση τριανταφυλοπουλου... τραγουδα οσο θες....
Τουλαχιστον 13%.
Μονο 3%?ειμαι ηδη πανω απο το 3% στην δημοσκοπηση πανα και πανω απο 4% στην δημοσκοπηση τριανταφυλοπουλου... τραγουδα οσο θες....
καλο ειναι να μην βιαζομαστε να δουμε αυριο την προκήρυξη που ετοιμάζει στα γραφεία της η ευπ
Βεεεεεεεεεεεεεεεβαια.καλο ειναι να μην βιαζομαστε να δουμε αυριο την προκήρυξη που ετοιμάζει στα γραφεία της η ευπ
εσκασε μυτη το μουνι της καλλιροης?
μυρισε πτωματα μαλλον...
Μονο 3%?
Τουλαχιστον 13%.
αλλο σεναριο απο αυτο δεν υπαρχει? δηλαδη οταν πεθαινει αριστερος φταιει η χ.α και οταν πεθαινει δεξιος φταιει ο χατζηπετρης
Σχόλιο δια τας εξελίξεις? Ανθρώπινο κρέας μυρίζει ... κακά μαντάτα ...
εσκασε μυτη το μουνι της καλλιροης?
μυρισε πτωματα μαλλον...
Πριν βαλεις το καθαρο ρούχο, μην ξεχασεις να κανεις μπιντέ.δεν ξερω θα ρωτησω τον βαλλιανατο να μου πει αν ειμαστε ολοι χρυση αυγη η κατι αλλο αυριο να σιδερωσω και κανα αναλογο ρουχο.
Aπό πού πηγάζει η γνωση σου?
Άσχημα ως προς τι?όντως, πολύ άσχημα.
θαπρεπε να υπαρχει θρεντ με τις συμπαντικες μαλακιες που εχουν γραφτει κατα καιρους ειναι κριμα να χανονται τετοια καλα
όντως, πολύ άσχημα.
Aρα δηλαδη τι? Να κανουν και αυτοι καλυτερη εκπαιδευση και να γινουν πιο αποτελεσματικοι σε φονους κλπ? Να γινουν πραγματικα καλοι σε τετοιες πραξεις? Γιατι οταν σκοτωνεις και μαλιστα με τετοιο τροπο αναγκαζεις τον αλλο να σε υπερβει σε " ικανοτητα" και οχι για λογους πρεστιζ η μαγκιας αλλα καθαρα για λογους αυτοσυντηρησης και επιβιωσης . Επισης το ξεγραφομαι απο χρυσαυγιτης δε παιζει γιατι το " στιγμα" παραμενει . Αρα αναγκαζεις μια μεγαλη μεριδα ανθρωπων να παρουν ενα δρομο χωρις επιστροφη.
Κατι σα το ΚΚΕ το 46 που αναγκαστηκε να παρει το δρομο που πηρε.
Εμας η αποψη μας πηγαζει απο την προσφατη εμπειρια, που λεει οτι η 17Ν δεν ηταν ουτε κυπατζήδες ούτε παρακρατος, αλλά απλως μια ακροαριστερη ομαδα που δολοφονουσε πολιτικους συστημικους αντιπαλους.απο κει που πηγαζει ολων εδω μεσα που εχουν εκφρασει αποψεις για τους δολοφονους των νεοναζιστων
χτυπα το κωλο σου στο τοιχο να πεσουν οι καποτες του μητσου ..... .... πηρες το απολυτηριο τρελους...?
Άσχημα ως προς τι?
Η ΧΑ θα αρχισει να ανεβαινει παλι δημοσκοπικα και αυξανονται οι πιθανοτητες σας να βγειτε πρωτοι.
Για καποιους μαλλον καλο ηταν.
θα σε πάρει μαζί του ο χερης-χερης να καθαρίζετε τις σκάλες του σαμαρά?
Συγνωμη ρε φίλε αλλά δεν προκειται να σου ξανααπαντησω.και τι θα ψηφισει ο κοσμος του φυλακισμενους? εγω παντως θα ελεγα ναι σε πρωτια χ.α... συμφερει το ΛΑ.Ο.Σ...και αυτο το σεναριο
απο κει που πηγαζει ολων εδω μεσα που εχουν εκφρασει αποψεις για τους δολοφονους των νεοναζιστων