Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  Εννοείται πως ΘΑ.... Εγώ δεν είπα πως έγινε κάτι ήδη. Για να μην γίνει φεύγω...

Δεν το έχω παίξει ποτέ μπρουκλης. Μπρουκληδες το παιζουν αυτοί που με 500 ευρώ μισθό πηγαίνουν σε Σιτυτουρια των 250 ευρω την ωρα...

Βγάζεις μια χολή για μένα. ΟΚ. Τραβα μια μαλακία να ηρεμήσεις ή πήγαινε σε κάνα μπουρδελάκι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καμια χολη δε βγαζω. εχω πει και επανειλημμενα οτι γραφεις σωστα ποστ στο τρειντινγκ. αλλα ειναι πασιφανες οτι λεφτα δεν εχεις και η προσπαθεια να παραστησεις οτι εχεις ειναι καραγκιοζιλικι. και αρχιζεις και τις κωλοτουμπες και τα ΘΑ. γιαυτο σε ξεφτιλιζω γιατι εισαι δηθεν.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Είναι τύπος!  :rockon: :rockon: :rockon:
καμια χολη δε βγαζω. εχω πει και επανειλημμενα οτι γραφεις σωστα ποστ στο τρειντινγκ. αλλα ειναι πασιφανες οτι λεφτα δεν εχεις και η προσπαθεια να παραστησεις οτι εχεις ειναι καραγκιοζιλικι. και αρχιζεις και τις κωλοτουμπες και τα ΘΑ. γιαυτο σε ξεφτιλιζω γιατι εισαι [size=10pt][size=10pt]δηθεν[/size][/size].

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
  Εννοείται πως ΘΑ.... Εγώ δεν είπα πως έγινε κάτι ήδη. Για να μην γίνει φεύγω...

Δεν το έχω παίξει ποτέ μπρουκλης. Μπρουκληδες το παιζουν αυτοί που με 500 ευρώ μισθό πηγαίνουν σε Σιτυτουρια των 250 ευρω την ωρα...

Βγάζεις μια χολή για μένα. ΟΚ. Τραβα μια μαλακία να ηρεμήσεις ή πήγαινε σε κάνα μπουρδελάκι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά μην ξανοίγεσαι πολύ,τις προάλλες έλεγες πως δεν είναι τυχαίο που πετάς για αυστραλία πρώτη θέση.
αν θες στο βρίσκω κιόλας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτο  ήτανε μήνυμα στα πλαίσια να  σπάσει ο μύθος του αητηττου της Χ.Α. Ποιοί  αήττητοι σας γαμαμε τελείως, σας αποκλείουμε,σας φυλακιζουμε και αν δε σκυβετε το κεφάλι σας σκοτώνουμε κιόλας.Εχετε χασει τα δικαιώματα σας ακόμα και τα στοιχειώδη.
Πρόκειται  για μάχη εξόντωσης έχει ξεκινήσει από το 2008.Στη  μάχη αυτή μόνο ο  ένας μένει ζωντανός(ο νικητής).

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
καμια χολη δε βγαζω. εχω πει και επανειλημμενα οτι γραφεις σωστα ποστ στο τρειντινγκ. αλλα ειναι πασιφανες οτι λεφτα δεν εχεις και η προσπαθεια να παραστησεις οτι εχεις ειναι καραγκιοζιλικι. και αρχιζεις και τις κωλοτουμπες και τα ΘΑ. γιαυτο σε ξεφτιλιζω γιατι εισαι δηθεν.

Ρε συ θα μας κουφάνεις εσύ....  Από τη μία λες πως λέω σωστά πράγματα στο trading κι από την άλλη πως δεν έχω λεφτά κι είναι μάλιστα και πασιφανέστατο...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι πως με νοιάζει κιόλας η άποψή σου.... δικαίωμά σου είναι να πιστεύεις ό,τι θες...

Αλλά είναι δυνατόν να λέω σωστά πραγματα και να μην έχω λεφτά? Στα 46 μου?

Ύστερα από 20 χρόνια στις αγορές?

Εν πάσει περιπτωσει .... δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν.

Αν νομίζετε πως ο κάθε εύπορος άνθρωπος κάθεται όλη μέρα και ξεκοκαλίζει τα λεφτά που βγάζει, είστε λάθος.

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι που έχω γνωρίσει, είναι πιο απλοί κι από τον τελευταίο δημοτικό υπάλληλο.

Ο μπαρμπα Γιάννης ο Αγγελικούσης κυκλοφορεί όλη μέρα με ένα λαδωμένο πουκάμισο... Είναι το γούρι του, τον ξέρω σχεδόν 20 χρόνια... κι έχει 130 βαπόρια σε όλη την υφήλιο.

Το να λες την αλήθεια πολλές φορές σε γαμάει...

Το ψέμα είναι το κέλυφος που κρύβονται όλοι οι απατεώνες προκειμένου να κερδίσουν κάτι.

Εγώ από κανέναν σας δεν έχω κερδίσει ούτε μία δεκάρα.

Μου έχουν προτείνει 100 άνθρωποι εδώ μέσα να τους διαχειριστώ τα χρήματά τους έναντι αμοιβής, ποτέ δεν έχω επιδιώξει επαφή με κανέναν, ποτέ δεν έχω πάρει από κάποιον χρήματα, ούτε έχω ζητήσει χρηματική αποζημίωση για οποιαδήποτε συμβουλή έχω δώσει.

Με δυο  λόγια δεν έχω ανάγκη να πάρω χρήματα, γιατί έχω δικά μου.

ΑΝ θεωρείς πως είμαι ένας κύριος Τίποτα, με γεια σου με χαρά σου.

Είναι η άποψή σου και τη σέβομαι. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο για να αποδείξω ποιος είμαι.

Ουφ!!!

Κουράστηκα να απολογούμαι.... Δε λέμε τίποτα άλλο?

:grin:  

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
καλά μην ξανοίγεσαι πολύ,τις προάλλες έλεγες πως δεν είναι τυχαίο που πετάς για αυστραλία πρώτη θέση.
αν θες στο βρίσκω κιόλας

Καμμια φορά γίνομαι λίγο μαλακας...

:grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε ηλιθιε και στο στοιχημα λενε σωστα πραγματα πολλα παιδια αλλα παιζουνε με 5ευρα και δεν ειναι εκατομμυριουχοι. το τι λες με το τι τσεπωνεις εχει μεγαλη διαφορα ηλιθιε και κουραζομαι να καθομαι να εξηγω τα αυτονοητα.
σου ειπα σε μενα δε θα λες μαλακιες, σε ξεβρακωσα προχωρα παρακατω. σου εχω ευχηθει και καλη μεταναστευση ελπιζω να βγαζεις ενα μισθο να μη πεθανεις ψευτης και στη ψαθα. αειντε απο δω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι ο  τρόμος.Η  μία πλευρά  θέλει να φοβίσει την  άλλη. Αν βγει η Χ.Α.  το συνταγματικό  τόξο πάει φυλακή. Όσο κρατιέται το  συνταγματικό τόξο  πάει η Χ.Α.  φυλακή.Εδώ θα επικρατήσει ο πιο ξεψαρωτος. Θεωρώ δήλωση κλειδί αυτή του στελέχους της Χ.Α.   που δήλωσε  εμείς έχουμε 100 τρελούς  να πεθάνουν για τις ιδέες μας οι  άλλοι πόσους έχουν? Ποιος είναι έτοιμος δηλαδή να πεθάνει για τον Τσίπρα,το Σαμαρά,τον Καμένο κτλ?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ρε ηλιθιε και στο στοιχημα λενε σωστα πραγματα πολλα παιδια αλλα παιζουνε με 5ευρα και δεν ειναι εκατομμυριουχοι. το τι λες με το τι τσεπωνεις εχει μεγαλη διαφορα ηλιθιε και κουραζομαι να καθομαι να εξηγω τα αυτονοητα.
σου ειπα σε μενα δε θα λες μαλακιες, σε ξεβρακωσα προχωρα παρακατω. σου εχω ευχηθει και καλη μεταναστευση ελπιζω να βγαζεις ενα μισθο να μη πεθανεις ψευτης και στη ψαθα. αειντε απο δω.

Δηλαδή τι θες για να πειστείς πως δεν παίζω με δίφραγκα?

Να σου ποστάρω έναν λογαριασμό μου?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Είναι ο  τρόμος.Η  μία πλευρά  θέλει να φοβίσει την  άλλη. Αν βγει η Χ.Α.  το συνταγματικό  τόξο πάει φυλακή. Όσο κρατιέται το  συνταγματικό τόξο  πάει η Χ.Α.  φυλακή.Εδώ θα επικρατήσει ο πιο ξεψαρωτος. Θεωρώ δήλωση κλειδί αυτή του στελέχους της Χ.Α.   που δήλωσε  εμείς έχουμε 100 τρελούς  να πεθάνουν για τις ιδέες μας οι  άλλοι πόσους έχουν? Ποιος είναι έτοιμος δηλαδή να πεθάνει για τον Τσίπρα,το Σαμαρά,τον Καμένο κτλ?
οσο υπαρχουν ανθρωποι ετοιμοι να σκοτωσουν η να σκοτωθπυν για τις πολιτικες, θρησκευτικες ή οπαδικες ιδεες η κατρακυλα μας σαν λαος θα ειναι χωρις σταματημο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  Δηλαδή τι θες για να πειστείς πως δεν παίζω με δίφραγκα?

Να σου ποστάρω έναν λογαριασμό μου?

μονο ενας μπατιρης ψευτης θα ζοριζοταν τοσο. προχωρα παρακατω λεμε εγω εχω βγαλει το συμπερασμα μου και ειμαι scary judge of character οπως ελεγε και ο αλ πατσινο στην ταινια. ξεφορτωσου τωρα βλεπω αγωνες.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Οι δημοκρατικες δυναμεις της χωρας καταδικασαν τη δολοφονια, δηλαδοι οι δολοφονοι του ελληνικου λαου δεν ανεχονται  που υπαρχουν και αλλοι δολοφονοι, καλο.
Αντι να καθαρισουν κανα κλεφτη πασοκο νδ παλι αθωους σκοτωσαν , αφου και οι τρομοκρατες ειναι παιδια της χουντας της κυβερνησης.
Παντως ποτε δεν καταλαβα τι δουλεια εχουν νεοι ανθρωποι να σερνονται πισω απο κοματα , τι κανουν εκει? γιατι πανε? ετσι θα αλλαξει η ελλαδα με κοματοσκυλα?
Σκατα,
´

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
μονο ενας μπατιρης ψευτης θα ζοριζοταν τοσο. προχωρα παρακατω λεμε εγω εχω βγαλει το συμπερασμα μου και ειμαι scary judge of character οπως ελεγε και ο αλ πατσινο στην ταινια. ξεφορτωσου τωρα βλεπω αγωνες.

Tυπε θα μου κανεις κι εμενα ενα scary judgement of character; Μετα τους αγωνες, δε βιαζομαι.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Αγαπητέ μου ένας μπατίρης ψεύτης δεν θα ζοριζόταν καθόλου.... Θα λεγε τις παπαριές του κι όποιος τον πίστευε...

Και θα σας είχε ρημάξει κιόλας.... Το χέρι του θα ήταν ήδη στην τσέπη σας...

Αντιθέτως εγώ σου είπα να σου ποστάρω με print screen έναν από τους λογαριασμούς μου...

Εναν που να μην τρομάξεις...

Αυτός που λέει αλήθεια δεν φοβάται να  εκτεθεί. Μόνος σου το χεις πει αυτό....

:birdman:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Stupid judge of character....  Διόρθωσις...

Επισκέπτης
Ρε αφηστε τα  :offtopic: και ν΄ασχοληθουμε με το θεμα.
Εγω πιστευω οτι ηταν προβοκατσικα. Ο ektor τι λεει ?

Συνημμένα

• rt.jpg
    rt.jpg
    344,7 KB · Εμφανίσεις: 17
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Όταν θες να κανεις προβοκατσια ρίχνεις κάνα γκαζάκι, δεν δολοφονείς εν ψυχρώ.

Οι χρυσαυγίτες δολοφονήθηκαν σαν αρνιά.

Αυτοί που το έκαναν πρέπει να βρεθούν και να επανελθει η θανατική ποινή γι αυτούς.

Και θέλω να δω αν είναι μέλη της Ν.Δ. του ΠΑΣΟΚ ή του ΣΥΡΙΖΑ, ή του ΚΚΕ, αν θα χαρακτηριστούν και τα κόμματα αυτά εγκληματικές οργανώσεις.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
  Αγαπητέ μου ένας μπατίρης ψεύτης δεν θα ζοριζόταν καθόλου.... Θα λεγε τις παπαριές του κι όποιος τον πίστευε...

Και θα σας είχε ρημάξει κιόλας.... Το χέρι του θα ήταν ήδη στην τσέπη σας...

Αντιθέτως εγώ σου είπα να σου ποστάρω με print screen έναν από τους λογαριασμούς μου...

Εναν που να μην τρομάξεις...

Αυτός που λέει αλήθεια δεν φοβάται να  εκτεθεί. Μόνος σου το χεις πει αυτό....

:birdman:

τυπε μου, επειδη εχεις γραψει διαφορα και καποια πραγματα μετα απο καποια ωρα καταντουν φαιδρα ενα εχω να σου πω.
απο εδω μεσα εχουν περασει καποιοι που εχουν χρημα με ουρα αλλα ποτε δεν το διαφημισαν.
ετσι για να ξερεις που να σταματησεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom