καμια χολη δε βγαζω. εχω πει και επανειλημμενα οτι γραφεις σωστα ποστ στο τρειντινγκ. αλλα ειναι πασιφανες οτι λεφτα δεν εχεις και η προσπαθεια να παραστησεις οτι εχεις ειναι καραγκιοζιλικι. και αρχιζεις και τις κωλοτουμπες και τα ΘΑ. γιαυτο σε ξεφτιλιζω γιατι εισαι δηθεν.
Ρε συ θα μας κουφάνεις εσύ.... Από τη μία λες πως λέω σωστά πράγματα στο trading κι από την άλλη πως δεν έχω λεφτά κι είναι μάλιστα και πασιφανέστατο...
Όχι πως με νοιάζει κιόλας η άποψή σου.... δικαίωμά σου είναι να πιστεύεις ό,τι θες...
Αλλά είναι δυνατόν να λέω σωστά πραγματα και να μην έχω λεφτά? Στα 46 μου?
Ύστερα από 20 χρόνια στις αγορές?
Εν πάσει περιπτωσει .... δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν.
Αν νομίζετε πως ο κάθε εύπορος άνθρωπος κάθεται όλη μέρα και ξεκοκαλίζει τα λεφτά που βγάζει, είστε λάθος.
Οι πλουσιότεροι άνθρωποι που έχω γνωρίσει, είναι πιο απλοί κι από τον τελευταίο δημοτικό υπάλληλο.
Ο μπαρμπα Γιάννης ο Αγγελικούσης κυκλοφορεί όλη μέρα με ένα λαδωμένο πουκάμισο... Είναι το γούρι του, τον ξέρω σχεδόν 20 χρόνια... κι έχει 130 βαπόρια σε όλη την υφήλιο.
Το να λες την αλήθεια πολλές φορές σε γαμάει...
Το ψέμα είναι το κέλυφος που κρύβονται όλοι οι απατεώνες προκειμένου να κερδίσουν κάτι.
Εγώ από κανέναν σας δεν έχω κερδίσει ούτε μία δεκάρα.
Μου έχουν προτείνει 100 άνθρωποι εδώ μέσα να τους διαχειριστώ τα χρήματά τους έναντι αμοιβής, ποτέ δεν έχω επιδιώξει επαφή με κανέναν, ποτέ δεν έχω πάρει από κάποιον χρήματα, ούτε έχω ζητήσει χρηματική αποζημίωση για οποιαδήποτε συμβουλή έχω δώσει.
Με δυο λόγια δεν έχω ανάγκη να πάρω χρήματα, γιατί έχω δικά μου.
ΑΝ θεωρείς πως είμαι ένας κύριος Τίποτα, με γεια σου με χαρά σου.
Είναι η άποψή σου και τη σέβομαι. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο για να αποδείξω ποιος είμαι.
Ουφ!!!
Κουράστηκα να απολογούμαι.... Δε λέμε τίποτα άλλο?