Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Έκκληση να μην χυθεί άλλο αίμα και η Ελλάδα να προχωρήσει ενωμένη απηύθυνε η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα. «Ο Αλέξανδρος δίνει μεγάλη μάχη, το περιστατικό είναι εξαιρετικά βαρύ. Ο Θεός να τον προστατέψει και όλα τα παιδιά του κόσμου» είπε στον ΣΚΑΙ.

«Δεν έχει πειραχτεί η καρδιά του, παλεύουμε για τα ζωτικά όργανά του, δεν θα άντεχα άλλη απώλεια» ανέφερε, προσθέτοντας ότι έχει χάσει και άλλο ένα γιο στα 28 του χρόνια από μεσογειακή αναιμία. Σημειώνεται ότι ο Αλέξανδρος Γέροντας είναι και πατέρας ενός παιδιού.

«Ήταν εκείνος που ειδοποίησε την σύζυγό του, καλώντας την από το κινητό, ενώ είχε ακόμη τις αισθήσεις του και την ενημέρωσε ότι μεταφέρεται στο νοσοκομείο» πρόσθεσε.

Την ελπίδα ότι τα νέα για την υγεία του 29χρονου θα είναι ακόμα καλύτερα εξέφρασε και ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης

«Ο 29χρονος που δίνει τη μάχη για τη ζωή του. Πιστεύουμε, και θέλουμε να ευχόμαστε όλοι, ότι θα πάει καλά. Είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση αλλά οι γιατροί έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν και προσευχόμαστε το παιδί να γίνει καλά» είπε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εάν κάποιος θέλει να ονομάζεται άνθρωπος οφείλει να στενοχωριέται όταν κοινωνικά φτάνει σε σημείο να εκτελούνται εν ψυχρώ άνθρωποι για λογους ιδεολογικούς.

Αυτά είναι σημάδια άρρωστης κοινωνίας στα όρι της ζούγκλας.

Δεν εξετάζω εάν είναι κάποιος αριστερός η δεξιος η ΧΑ ή βάζελος. Εξετάζω ότι κάποιος εκτελείται για τις ιδέες του χωρίς καν να περάσει δικαστήριο για τα πιθανά εγκλήματά του.

περαν αυτών εάν πχ δεις τι γίνεται στο Μεξικό θα καταλάβεις πού πάμε. Μια δημοσιογράφος που κυνηγάει τα κυκλώματα καρτέλ πριν λίγες μέρες έλαβε το κεφάλι του αστυνομικού συζύγου της για δώρο.

Εάν είμαστε κοντά ή μακρυά απο αυτό το σημείο δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα είμαστε στο ίδιο μονοπάτι......

Δε το λεω για να περιαυτολογισω ουτε για χαβαλε, αλλα καποτε οταν λεγανε οτι θα γινουμε αργεντινη, τα χα πει οτι θα γινουμε μεξικο.
Το μεξικο ειναι πανω κατω η ιδια ιστορια με εμας

MB C 200

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι επι ενα μήνα η δικαιοσυνη κυνηγουσε κατοχους σουγιάδων, η αστυνομία έκανε κατασχέσεις χειροπέδων και κυνηγετικών και τα μπουκομένα κρατικη διαφήμιση ΜΜΕ εστίαζαν ΜΟΝΟ στην ΧΑ. Την ίδια στιγμή επαγγελματίες δολοφονοι και κανονικά όπλα (όχι παραμυθένια που μας έδειχναν) κάνουν παρέλαση δεξια κι αριστερα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 Επειδη θα με κάνουν να έχω νταραβερια με την εφορία γι αυτό φεύγω.

Ακομα και για το trading θα χρειαστεί να ανοιξω κωδικούς ξανα στην Εφορία.

Δεύτερον...

Πως θα πήγαινα ρε συ στην Αυστραλία? Με τουριστική βίζα?

Σε τρεις μηνες λήγει.

Επρεπε να βρω ένα πρόσχημα για να παω κάτω. Μόνο με εξαγορά επιχειρησης μπορείς να εγκατασταθεις μονιμα με business visa κάτω.

Ορισμένοι δεν ξερετε ούτε μέχρι που φτανει η μυτη σας από γνωσεις και θελετε να κανετε και τους μαγκες.

Το χειρότερο είναι πως πολλοί πιστευουν τις μαλακίες που γραφετε.

ρε ηλιθιε ψευτη σε ποιο κωδικο δηλωνεις το τρειντινγκ στην εφορια? νταξει βεβαιωθηκα, οχι οτι χρειαζοταν δηλαδη. εχεις προβλημα τελικα

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι επι ενα μήνα η δικαιοσυνη κυνηγουσε κατοχους σουγιάδων, η αστυνομία έκανε κατασχέσεις χειροπέδων και κυνηγετικών και τα μπουκομένα κρατικη διαφήμιση ΜΜΕ εστίαζαν ΜΟΝΟ στην ΧΑ. Την ίδια στιγμή επαγγελματίες δολοφονοι και κανονικά όπλα (όχι παραμυθένια που μας έδειχναν) κάνουν παρέλαση δεξια κι αριστερα

Μιλώντας για όπλα.....
Τι όπλο χρησιμοποιήθηκε;
Έχει ξαναχρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα σε αντίθεση με ότι λένε τα ΜΜΕ;
Αν έχει από ποια ληστοσυμμορία;
Αν έχει, μήπως είναι βουλευτές πολιτικού κόμματος αυτοί οι κακούργοι;
Μήπως είναι σεσιμασμένοι και απελευθερωμένοι παράνομα (χρωστούντες χάρη δηλαδή) για να δολοφονούν κατ' εντολή;
Μήπως όλα αυτά, τα υποθετικά, θα πρέπει να ελεχθούν με μαζικούς ελέγχους σε σπίτια και γιάφκες του εν λόγο πολιτικού κόμματος;
Μήπως βρεθούν σε σπίτια βουλευτών και στελεχών τα όπλα του εγκλήματος;
Μήπως υπάρχει πολύ προφανή πορεία ερευνών που όμως δε θα ακολουθηθεί ποτέ διότι εκτός από τους εκτελεστές ίσως και οι ενορχηστρωτές
να είναι πολιτικοί παράγοντες παρέχοντες πολιτική κάλυψη;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ρε ηλιθιε ψευτη σε ποιο κωδικο δηλωνεις το τρειντινγκ στην εφορια? νταξει βεβαιωθηκα, οχι οτι χρειαζοταν δηλαδη. εχεις προβλημα τελικα

Επίσης θεσπίζεται νόμος όπου θα υποχρεώνονται όλοι οι traders να ενεργοποιησουν κωδικούς στην Εφορία, εφόσον κάνουν πάνω από 3 συναλλαγές ετησίως.

Με αντίστοιχες καταβολές ΟΑΕΕ....
Με βιβλία εσόδων εξόδων....

Με κανονική φορολόγηση 40% επι των χρηματιστηριακών κερδών από όπου κι αν προέρχονται.

Σύμφωνα με τη ρύθμιση αν ένας επενδυτής πουλήσει μετοχές Αμερικανικής εταιρείας, υπόκειται σε φόρολογηση από το Αμερικανικό IRS.

Eπιπροσθέτως θα πρέπει να καταβάλει και την αντιστοιχη εισφορά εφόσον μένει στην Ελλάδα.

Εχει βουιξει ο τόπος από τις αντιδράσεις.

Διαβασε  και μάθε....  τη συνολική ρύθμιση που θα ισχύσει από 1-1-2014
την γνωρίζω εδώ και 4 μήνες που έχω ξεκινήσει τις διαδικασίες μετανάστευσης μου.

Κρίνε μόνος σου μετά  πόσο μαλακας είσαι.

"  Η βλακεία είναι ανίκητη. "  

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δε το λεω για να περιαυτολογισω ουτε για χαβαλε, αλλα καποτε οταν λεγανε οτι θα γινουμε αργεντινη, τα χα πει οτι θα γινουμε μεξικο.
Το μεξικο ειναι πανω κατω η ιδια ιστορια με εμας

100% σωστός ο Σεβαλιέ.

Το μοντελο του Μεξικό έχει επιλεχθεί για την Ελλάδα.

Το έχω πει και εγώ στα πρωτα μου σχόλια πριν ένα χρόνο περίπου, όταν πρωτογράφτηκα στο ΜΠΟΥ.

Οι συγγένειες με το Μεξικό πολλές.

Εχουν και οι δύο χωρες γεωγραφικά συνορα με υπερδυνάμεις. Η Ελλάδα στην Ευρώπη και το Μεξικό στις ΗΠΑ.

Και οι δύο χώρες "πουλανε" τουρισμό. (Παίζει ρόλο? βεβαιως και παιζει.... αλλο μια χωρα βιομηχανική κι άλλο μια τουριστική)

Εχουν και οι δυο χωρες αγροτική παραγωγή.

Και οι δυο χωρες έχουν διεφθαρμένους πολιτικούς.

Εφόσον το μοντέλο του Μεξικό έχει πετυχει .... γιατί όχι και η Ελλάδα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

ΜΕΞΙΚΟ: Μόνιμα πτωχευμένη χώρα από το 1982, με το 90% του πληθυσμού να λιμοκτονεί και να εκδίδεται για λίγα αμερικανικά δολάρια, το 8% είναι οι φύλακες υψηλών προσώπων, αστυνομικοί, στρατός και διεφθαρμένοι δημόσιοι υπάλληλοι και το 2% στη χλιδή.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
 Μαλακα Εκτορα ξεστραβωσου.

Δεν έχω φτάσει τυχαία εκεί που έχω φτασει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

%25CE%25A4%25CE%2597%25CE%25A3+%25CE%259A%25CE%2591%25CE%259A%25CE%259F%25CE%259C%25CE%259F%25CE%2599%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A3+3.jpg

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε βλαμενε ψευτη δειξε μου που ακριβως λεει οτι θα φορολογηθουν τα τρειντ του φορεξ. ή θα ριξεις κωλοτουμπα τωρα να μας πεις οτι παιζεις χρηματιστηριο  :jerking:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ρε βλαμενε ψευτη δειξε μου που ακριβως λεει οτι θα φορολογηθουν τα τρειντ του φορεξ. ή θα ριξεις κωλοτουμπα τωρα να μας πεις οτι παιζεις χρηματιστηριο  :jerking:

Τα πάντα θα φορολογηθούν.

Και οι μετοχές και τα παντός είδους παράγωγα, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΟΡΕΞ.

Καμμία κωλοτούμπα.

Πιστεύω πως έχω αποδείξει πόσο σαφής είμαι στις απόψεις που εκφράζω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 Τα πάντα θα φορολογηθούν.

Και οι μετοχές και τα παντός είδους παράγωγα, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΟΡΕΞ.

Καμμία κωλοτούμπα.

Πιστεύω πως έχω αποδείξει πόσο σαφής είμαι στις απόψεις που εκφράζω.

αααα ΘΑ. ρε αντε γαμησου κωλοτουμπα. το σιγουρο εγινε ΘΑ τωρα. βλακα νομιζεις οτι μιλας σε παιδακια. τραβα να μεταναστευσεις τωρα γιατι εδω θα ψοφησεις στη πεινα και μη το ξαναπαιξεις μπρουκλης εδω μεσα. ξεβρακωτε.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τι μ@λ@κίες μας λένε πάλι; Απο ποιό μανίκι τα βγάζουν όλα αυτά! Έλεος πια με τις εμπνεύσεις τους!  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Όλα γίνονται για έναν μόνο σκοπό.

Να μην βάλουν χέρι και στις καταθέσεις όπως έγινε στην Κύπρο.

ΑΝ τους λείψουν.... μέχρι κι εκεί θα φτάσουν.

Και άνοιγμα θυρίδων τραπεζών ακόμα θα κάνουν.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

Επίσης θεσπίζεται νόμος όπου θα υποχρεώνονται όλοι οι traders να ενεργοποιησουν κωδικούς στην Εφορία, εφόσον κάνουν πάνω από 3 συναλλαγές ετησίως.

Με αντίστοιχες καταβολές ΟΑΕΕ....
Με βιβλία εσόδων εξόδων....

Με κανονική φορολόγηση 40% επι των χρηματιστηριακών κερδών από όπου κι αν προέρχονται.

Σύμφωνα με τη ρύθμιση αν ένας επενδυτής πουλήσει μετοχές Αμερικανικής εταιρείας, υπόκειται σε φόρολογηση από το Αμερικανικό IRS.

Eπιπροσθέτως θα πρέπει να καταβάλει και την αντιστοιχη εισφορά εφόσον μένει στην Ελλάδα.

Εχει βουιξει ο τόπος από τις αντιδράσεις.

Διαβασε  και μάθε....  τη συνολική ρύθμιση που θα ισχύσει από 1-1-2014
την γνωρίζω εδώ και 4 μήνες που έχω ξεκινήσει τις διαδικασίες μετανάστευσης μου.

Κρίνε μόνος σου μετά  πόσο μαλακας είσαι.

"  Η βλακεία είναι ανίκητη. "  

συγγνωμη ρε τυπε ποντιος εισαι? Για το φορο μεταναστευεις στην Αυστραλια?

hint: συναλλαγες σε προσωπικους κωδικους κανουν μονο μεγαλοεπενδυτες του 1000ευρου και ιδιοκτητες εισηγμενων που εχουν λογους να εχουν τις μετοχες της εταιρειας τους στο ονομα τους. Ο νορμαλ κοσμος εχει την προσωπικη επενδυτικη εταιρειουλα του στο Λουξεμβουργο η στο Λιχνενσταιν (οχι Μαρσαλ/Κειμαν δε παιζουν), κανει τα trades στην εταιρεια, κοβει και το μερισματακι του για να ναι νομιμος και φορολογικα συνεπης και τελειωνει το θεμα. Μηπως να δωσεις κανα 500 ευρω σε κανενα σοβαρο δικηγορο που ειδικευεται στα φορολογικα αντι να τρεχεις στους πουτ ανοδερ σριμπ ον δε μπαμπι μειτ?  γλυτωνεις και το 24ωρο ταξιδι μεσα στα αεροπλανα και τις αναποδες εποχες.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αααα ΘΑ. ρε αντε γαμησου κωλοτουμπα. το σιγουρο εγινε ΘΑ τωρα. βλακα νομιζεις οτι μιλας σε παιδακια. τραβα να μεταναστευσεις τωρα γιατι εδω θα ψοφησεις στη πεινα και μη το ξαναπαιξεις μπρουκλης εδω μεσα. ξεβρακωτε.

Εννοείται πως ΘΑ.... Εγώ δεν είπα πως έγινε κάτι ήδη. Για να μην γίνει φεύγω...

Δεν το έχω παίξει ποτέ μπρουκλης. Μπρουκληδες το παιζουν αυτοί που με 500 ευρώ μισθό πηγαίνουν σε Σιτυτουρια των 250 ευρω την ωρα...

Βγάζεις μια χολή για μένα. ΟΚ. Τραβα μια μαλακία να ηρεμήσεις ή πήγαινε σε κάνα μπουρδελάκι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
εάν κάποιος θέλει να ονομάζεται άνθρωπος οφείλει να στενοχωριέται όταν κοινωνικά φτάνει σε σημείο να εκτελούνται εν ψυχρώ άνθρωποι για λογους ιδεολογικούς.
ρε τυπε το αν καποιος ονομαζεται ανθρωπος κατα τη γνωμη σου/γνωμη μου δεν εχει καμια σχεση με αυτο που εγραψα εγω.
δεν μπορεις να υποδειξεις σε κανεναν τι θα τον στενοχωρησει και τι θα καταδικασει.
τοσο απλα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
συγγνωμη ρε τυπε ποντιος εισαι? Για το φορο μεταναστευεις στην Αυστραλια?

hint: συναλλαγες σε προσωπικους κωδικους κανουν μονο μεγαλοεπενδυτες του 1000ευρου και ιδιοκτητες εισηγμενων που εχουν λογους να εχουν τις μετοχες της εταιρειας τους στο ονομα τους. Ο νορμαλ κοσμος εχει την προσωπικη επενδυτικη εταιρειουλα του στο Λουξεμβουργο η στο Λιχνενσταιν (οχι Μαρσαλ/Κειμαν δε παιζουν), κανει τα trades στην εταιρεια, κοβει και το μερισματακι του για να ναι νομιμος και φορολογικα συνεπης και τελειωνει το θεμα. Μηπως να δωσεις κανα 500 ευρω σε κανενα σοβαρο δικηγορο που ειδικευεται στα φορολογικα αντι να τρεχεις στους πουτ ανοδερ σριμπ ον δε μπαμπι μειτ?  γλυτωνεις και το 24ωρο ταξιδι μεσα στα αεροπλανα και τις αναποδες εποχες.

Φεύγω και για άλλους λόγους αγαπητέ.

Όχι μόνο για τους φόρους. Και η Αυστραλία 47% φόρο παίρνει. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώνω φόρους αρκεί να είναι ανταποδοτικοί. Εδώ δεν είναι.

Αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι.

Αυτό που έγινε με τον Φύσσα και τα δύο παιδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι μόνο η αρχή.

Ετοιμαστείτε για κοσμοιστορικές αλλαγές. Το σκάφος που λέγεται Ελλάδα κλυδωνίζεται και δεν θέλω να βρεθώ ούτε εγώ, ούτε κάποιο μελος της οικογένειάς μου σε διασταυρωμένα πυρά.

Φοβάμαι για τη ζωή μου και την ζωή των παιδιών μου.

Κι αν εδώ μέσα με καλύπτει η ανωνυμία, στην πραγματική ζωή δεν μπορείς να κρυφτείς τόσο εύκολα.

Και ο χειρότερος εχθρός είναι αυτός που πεινάει. Η πείνα δεν παλεύεται με τίποτα...

Δείτε τους Σομαλούς πειρατές στο ΑΝΤΕΝ.

Τόσα χρόνια τους κυνηγάνε και αυτοί πολλαπλασιάζονται αντί να μειώνονται. Γιατί?

Πολύ απλά οι άνθρωποι πεινάνε. Κι όταν θα έρθει εκείνη η ώρα και στην Ελλάδα, που δεν θα αργησει, οι πρωτοι στόχοι δεν θα είναι ο Λάτσης, ο Βαρδινογιάννης, ο Σάλλας και ο Κωστόπουλος.... θα είναι ο "Ποδολάγνος" και ο κάθε ένας σαν κι εμένα.

Comprende?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom