Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  Αγαπητέ μου ένας μπατίρης ψεύτης δεν θα ζοριζόταν καθόλου.... Θα λεγε τις παπαριές του κι όποιος τον πίστευε...

Και θα σας είχε ρημάξει κιόλας.... Το χέρι του θα ήταν ήδη στην τσέπη σας...

Αντιθέτως εγώ σου είπα να σου ποστάρω με print screen έναν από τους λογαριασμούς μου...

Εναν που να μην τρομάξεις...

Αυτός που λέει αλήθεια δεν φοβάται να  εκτεθεί. Μόνος σου το χεις πει αυτό....

:birdman:

αμα εχεις αρχιδια κάντο ρε ψευτη μας εχετε πρηξει εδω μεσα ολοι οι μυθομανεις. Μεχρι και ο φουφουτος ελεγε οτι βγαζει 3 χιλιαρτικα το μηνα και την ιδια στιγμη γκρινιαζε για τους μισθους. Live your myth in bourdela

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.168
Πόντοι
6.515

καμμια διακοσαρια ειπε ενα βρωμοκαναλο  :headbang:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αμα εχεις αρχιδια κάντο ρε ψευτη μας εχετε πρηξει εδω μεσα ολοι οι μυθομανεις. Μεχρι και ο φουφουτος ελεγε οτι βγαζει 3 χιλιαρτικα το μηνα και την ιδια στιγμη γκρινιαζε για τους μισθους. Live your myth in bourdela

Αυριο το βραδάκι που θα ανοίξει ο λογαριασμός θα σου το ποστάρω βρε.

Σαββατοκύριακο είναι όλα κλειστά.

:grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ε τι μου κανεις τωρα τετοια και μη μπαινεις και σε αλλα θρεντ να κραξεις επειδη σε αρχισαμε σε αυτο
μου την σπανε οσοι κανουν επιδειξεις με τα λεφτα ωραια εβγαλες λεφτα και? στα αρχιδια μου εσυ τα εβγαλες εγω τα εβγαλα?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.168
Πόντοι
6.515
Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι επι ενα μήνα η δικαιοσυνη κυνηγουσε κατοχους σουγιάδων, η αστυνομία έκανε κατασχέσεις χειροπέδων και κυνηγετικών και τα μπουκομένα κρατικη διαφήμιση ΜΜΕ εστίαζαν ΜΟΝΟ στην ΧΑ. Την ίδια στιγμή επαγγελματίες δολοφονοι και κανονικά όπλα (όχι παραμυθένια που μας έδειχναν) κάνουν παρέλαση δεξια κι αριστερα

μα ειχε ανακαλυψει και μια ιστορικη σημαια των ναζι τυπε  :think:  Αθλος του δενδια  :jerking: :jerking:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ε τι μου κανεις τωρα τετοια και μη μπαινεις και σε αλλα θρεντ να κραξεις επειδη σε αρχισαμε σε αυτο
μου την σπανε οσοι κανουν επιδειξεις με τα λεφτα ωραια εβγαλες λεφτα και? στα αρχιδια μου εσυ τα εβγαλες εγω τα εβγαλα?

Ακόμα δεν έχεις αποφασίσει.... Εχω ή δεν έχω λεφτά?

Τη μία λες πως είμαι ψεύτης, την άλλη στα αρχίδια σου αν εχω...

Όταν αποφασίσεις τι πιστεύεις πες το μου κι εμένα ρε τύπε να ξέρω τι να σου απαντήσω.

Ε ναι.... ορισμένες φορές γίνομαι και επιδειξίας εδώ μέσα.

Επειδή στην πραγματική ζωή δεν μπορώ να το κάνω από φόβο, ξεσπάω εδώ μέσα....

Βγάζω τα απωθημένα μου....

:P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
  Αγαπητέ μου ένας μπατίρης ψεύτης δεν θα ζοριζόταν καθόλου.... Θα λεγε τις παπαριές του κι όποιος τον πίστευε...

Και θα σας είχε ρημάξει κιόλας.... Το χέρι του θα ήταν ήδη στην τσέπη σας...

Αντιθέτως εγώ σου είπα να σου ποστάρω με print screen έναν από τους λογαριασμούς μου...

Εναν που να μην τρομάξεις...

Αυτός που λέει αλήθεια δεν φοβάται να  εκτεθεί. Μόνος σου το χεις πει αυτό....

:birdman:

E αντε, πού ειναι το Printscreen?
Περιμενουμε τοση ωρα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eνταξει αντι να τα βαλουν με τους πραγματικους φονιαδες του λαου, ο κοσμος αυτοκτονει ή σκοτώνει ο ένας φουκαράς τον άλλο.
Εντωμεταξύ ανοίγουν οι ασκοί του αιόλου γιατι οταν χτυπας με τετοιο τροπο και κανεις τον αλλο να κινδυνεύει η ζωή του, το λογικο επακόλουθο ειναι να κανει οτιδηποτε χρειαζεται ωστε να υπερασπιστει τη ζωη του χωρις να δινει και πολλες εξηγησεις και χωρις να υπολογιζει και πολλα πολλα. Γιατι αν κινδυνευει η ζωη σου, το τελευταιο που θα σκεφτεις ειναι τι θα πουνε για σενα αν εισαι φασιστας ή βίαιος κλπ.
Επομενως περα απο το ανηθικο του πραγματος για τη δολοφονια 2 ανθρωπων, ειναι μια περα για περα αστοχη κινηση διχως κανενα νοημα.
Να δουμε αν η κυβερνηση ο δενδιας και ο πρωθυπουργος κανουν οτι χρειαζεται για να διαλευκανθει η υποθεση. Γιατι οσο ειναι σε εκρεμμοτητα αυτο το γεγονος, τα πραγματα θα ειναι τεταμενα και επικίνδυνα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Eνταξει αντι να τα βαλουν με τους πραγματικους φονιαδες του λαου, ο κοσμος αυτοκτονει ή σκοτώνει ο ένας φουκαράς τον άλλο.
Εντωμεταξύ ανοίγουν οι ασκοί του αιόλου γιατι οταν χτυπας με τετοιο τροπο και κανεις τον αλλο να κινδυνεύει η ζωή του, το λογικο επακόλουθο ειναι να κανει οτιδηποτε χρειαζεται ωστε να υπερασπιστει τη ζωη του χωρις να δινει και πολλες εξηγησεις και χωρις να υπολογιζει και πολλα πολλα. Γιατι αν κινδυνευει η ζωη σου, το τελευταιο που θα σκεφτεις ειναι τι θα πουνε για σενα αν εισαι φασιστας ή βίαιος κλπ.
Επομενως περα απο το ανηθικο του πραγματος για τη δολοφονια 2 ανθρωπων, ειναι μια περα για περα αστοχη κινηση διχως κανενα νοημα.
Να δουμε αν η κυβερνηση ο δενδιας και ο πρωθυπουργος κανουν οτι χρειαζεται για να διαλευκανθει η υποθεση. Γιατι οσο ειναι σε εκρεμμοτητα αυτο το γεγονος, τα πραγματα θα ειναι τεταμενα και επικίνδυνα
Η τρομοκρατία κινειται με τη δικη της λογικη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

για δες μικρέ μου σεβαλιέ που συμφωνω μαζί σου :o

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.168
Πόντοι
6.515

Stories