Επισκέπτης
πολιτικες δολοφονιες εχουν και συνεχεια, κατι σαν βεντετα των δυο ακρων.Ωραια, θα βγει τωρα η Σεχτα και θα πει οτι το εκανε για εκδικηση στον Φύσσα.
Τι σημαινει αυτο?
πολιτικες δολοφονιες εχουν και συνεχεια, κατι σαν βεντετα των δυο ακρων.Ωραια, θα βγει τωρα η Σεχτα και θα πει οτι το εκανε για εκδικηση στον Φύσσα.
Τι σημαινει αυτο?
πολιτικες δολοφονιες εχουν και συνεχεια, κατι σαν βεντετα των δυο ακρων.
Α αρχισαμε το παιχνιδι των ερωτησεων?ποια ειναι τα ακρα?
παιζει και αυτο, γιατι ο σαμαρας τελευταια πηρε την κατω βολτα και ο τσιπρας περασε μπροστα ;)Θα πάνε να το συνδέσουν τα δεξιά και πασόκεμον για να βγάλουν και τον Τσίπρα από την μέση.
Ε αφου θα μας παρει τα σπιτια, θα αφησει τις καρεκλες?Σωστά,αφού υπάρχει ο κίνδυνος να σας πάρει τις καρέκλες.
ακροδεξια,ακροαριστερα.ποια ειναι τα ακρα?
μπορει.....για μενα ακρα ειναι ΝΔ,ΠΑΣΟΚ...αυτοι μας εφτασαν στα ακρα.ακροδεξια,ακροαριστερα.
ενω ο σαμαρας δεν μας πηρε τα σπιτια ε?Ε αφου θα μας παρει τα σπιτια, θα αφησει τις καρεκλες?
Άτσα και χιουμοράκι ο δεξιόςΕ αφου θα μας παρει τα σπιτια, θα αφησει τις καρεκλες?
Δυο (2)....Να κάνω κι εγώ μία, ο ολυμπιακός αύριο θα παίξει με 2 επιθετικούς ή με έναν;
Απέναντι στην Χρυσή Αυγή ή στους Αντίφα παίζετε;Να κάνω κι εγώ μία, ο ολυμπιακός αύριο θα παίξει με 2 επιθετικούς ή με έναν;
Άτσα και χιουμοράκι ο δεξιός
Αυτοι ειναι λαμογια που κυκλοφορουν ελευθερα.μπορει.....για μενα ακρα ειναι ΝΔ,ΠΑΣΟΚ...αυτοι μας εφτασαν στα ακρα.
ΌτΑν βγει ο Τσίπρας,θέλω να έχω το πάνω χέρι στην σχέση.πότε θα του κανεις προταση γαμου ?
Στη θεση των παιδιων αν ηταν δυοδαπητεςαριστεροί αγωνιστές τωρα τα καναλια θα ηταν σε ζωντανοι συνδεση ολο το 24ωρο
Πω πω τι πειραχτήρι είσαι εσύ ρε....