bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
δυσκολο να βγει αυτη η προβλεψητυπε μετα τις συλληψεις αρχισαν και τα εβρισκαν
προβλεπω να γινεται ο κρινο το εξωκοινοβουλευτικο χερι της χ.α
δυσκολο να βγει αυτη η προβλεψητυπε μετα τις συλληψεις αρχισαν και τα εβρισκαν
προβλεπω να γινεται ο κρινο το εξωκοινοβουλευτικο χερι της χ.α
περιμενεις απο την ελληνικη αστυνομια να το ανακαλυψη, αυτοι μονο κανενα κουζινομαχαιρο στο σπιτι σου μπορουν να βρουν και να στο χρεωσουν για οπλο.Το μεγάλο ερώτημα είναι από που κατευθύνονται οι σημερινοί δολοφόνοι!
Τίποτα επαναστάτες της πορδής θα ήταν αυτοί:Το μεγάλο ερώτημα είναι από που κατευθύνονται οι σημερινοί δολοφόνοι!
μην αποκλειεις και το ξεκαθαρισμα λογαριασμων....Τίποτα επαναστάτες της πορδής θα ήταν αυτοί:
Επανεμφάνιση της "Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών"
Νεκρανάσταση του "Επαναστατικού Αγώνα"
"Σέχτα Επαναστατών" (γιατί δύο χρόνια εν υπνώσει είναι πολλά)
"Πυρήνες της Φωτιάς" ( μα, δεν τους διάλυσαν αυτούς; )
βεντετα θες να πεις που αρχισε μετα την δολοφονια του φυσσα.μην αποκλειεις και το ξεκαθαρισμα λογαριασμων....
Από την μία τοπικής της Χρυσής Αυγή με την άλλη,τί εννοείς;μην αποκλειεις και το ξεκαθαρισμα λογαριασμων....
Και ποιοι είναι οι τρομοκράτες που δεν μπορεί η κυβέρνηση ούτε τις κουκούλες να τους βγάλει,αν όχι η ίδια η κυβέρνηση;μην λέτε μλκ τρομοκρατική ενέργεια είναι...
εγω πιστευω συνδεεται με την δολοφονια φυσσα, και αν αποδειχτει κατι τετοιο τελος ο τσιπρας.μην λέτε μλκ τρομοκρατική ενέργεια είναι...
Ο Τσίπρας τώρα που κολλάει;εγω πιστευω συνδεεται με την δολοφονια φυσσα, και αν αποδειχτει κατι τετοιο τελος[size=15pt] ο Τσιπρας[/size].
Ωραια, θα βγει τωρα η Σεχτα και θα πει οτι το εκανε για εκδικηση στον Φύσσα.εγω πιστευω συνδεεται με την δολοφονια φυσσα, και αν αποδειχτει κατι τετοιο τελος ο τσιπρας.
Παντού κολλαει αυτος.Ο Τσίπρας τώρα που κολλάει;
μην λέτε μλκ τρομοκρατική ενέργεια είναι...
Σωστά,αφού υπάρχει ο κίνδυνος να σας πάρει τις καρέκλες.Παντού κολλαει αυτος.
θα καταλαβεις τι θα γινει με τον τσιπρα αν πιασουν τους δολοφονους.Ο Τσίπρας τώρα που κολλάει;
Θα πάνε να το συνδέσουν τα δεξιά και πασόκεμον για να βγάλουν και τον Τσίπρα από την μέση.θα καταλαβεις τι θα γινει με τον τσιπρα αν πιασουν τους δολοφονους.