Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Στον κουβα της φτώχειας και της ανέχειας και της αδικίας ..καθημερινά μπαίνουν χιλιαδες έλληνες πολίτες .....ο αριθμός τους υπερτερεί απο τους φραγκατους που έχουν .Ο Σαμαράς επέλεξε να μην γίνει ηγέτης της Ελλάδας....επέλεξε να είναι υπάλληλος.....και ο κόσμος βαρέθηκε τεσσερα χρόνια παπατζες.

Μόνο τέσσερα?

Από το 1974 μας πουλάνε παπάτζα, πότε η ΝΔ πότε το ΠΑΣΟΚ.

Κι ακόμα δεν έχουμε ξυπνήσει..

:grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τον ορο δεν τον εβγαλα εγω. Βγηκε η αστυνομία και είπε η προκήρυξη είναι γνήσια. Και αναρωτιέμαι πως αποφάνθηκαν οτι είναι γνήσια και αφού θέτεις και αυτό το ερώτημα γιατί μπήκαν στον κόπο να ελεγξουν αν είναι γνήσια

η προκήρυξη είναι τόσο βλακωδώς ηλίθια που μόνο γνήσια μπορεί να είναι (και όχι φάρσα ας πούμε από επιτήδειους που θα ήθελαν να αναλάβουν μια ενέργεια τρίτων όσο αυτή χηρεύει)

εντύπωση μου προκαλεί η κατ'επιλογήν υποστήριξη θεωριών συνωμοσίας όταν βολεύει τον τρόπο σκέψης ή τις βαθύτερες επιθυμίες μας

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
image.jpg

Να πει κάποιος στα παιδάκια αυτά  οτι για αυτό η αριστερά ηταν κομμα του 5% ...επειδή ο ελληνικός λαος δεν ξεχνά...απο εκεί και πέρα οποίος θέλει με ενα όπλο μέρα μεσημέρι παει και εκτελεί εξω απο κάποιο πολιτικο γραφείο .....δεν πήγαν να κλεψουν τους κωδικούς πυρηνικων πυραυλων.τρελενεται ένας αύριο και παει στον περισσό με ενα αυτόματο και καθαρίζει ανθρώπους που βγαίνουν απο το σπίτι του λαού.......πρεπει να θεωρηθεί νίκη αυτό; τρομεροί οι δολοφόνοι στα επιχειρήματα τους με αυτή την προκήρυξη.για γέλια είναι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

οτι οι αναρχικοί τρομοκρατες κισ μαι ας, αναφέρουν τον ΟΠΛΑ που σκοτωνε ακόμα και ακροαριστερους και αναρχικους (Η δράση της οργάνωσης περιλάμβανε καταρχήν σαμποτάζ σε στρατιωτικούς στόχους, αλλά επεκτάθηκε και σε εκτελέσεις ατόμων που κρίνονταν ως δωσίλογοι, ταγματασφαλίτες, αλλά και επικίνδυνοι πολιτικοί αντίπαλοι του ΚΚΕ (ακόμα και από το χώρο της αριστεράς όπως αρχειομαρξιστές, τροτσκιστές, αναρχικούς κλπ)
με ξεπερνάει... :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
η προκήρυξη είναι τόσο βλακωδώς ηλίθια που μόνο γνήσια μπορεί να είναι (και όχι φάρσα ας πούμε από επιτήδειους που θα ήθελαν να αναλάβουν μια ενέργεια τρίτων όσο αυτή χηρεύει)

εντύπωση μου προκαλεί η κατ'επιλογήν υποστήριξη θεωριών συνωμοσίας όταν βολεύει τον τρόπο σκέψης ή τις βαθύτερες επιθυμίες μας

δεν ειπα οτι ειναι φαρσα αλλά αναρχικο κειμενο αυτο δεν ειναι με την καμία. Βλακώδες σίγουρα και με στόχο όπως ειπε και ο γερος πιθικισιος

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Να πει κάποιος στα παιδάκια αυτά  οτι για αυτό η αριστερά ηταν κομμα του 5% ...επειδή ο ελληνικός λαος δεν ξεχνά...απο εκεί και πέρα οποίος θέλει με ενα όπλο μέρα μεσημέρι παει και εκτελεί εξω απο κάποιο πολιτικο γραφείο .....δεν πήγαν να κλεψουν τους κωδικούς πυρηνικων πυραυλων.τρελενεται ένας αύριο και παει στον περισσό με ενα αυτόματο και καθαρίζει ανθρώπους που βγαίνουν απο το σπίτι του λαού.......πρεπει να θεωρηθεί νίκη αυτό; τρομεροί οι δολοφόνοι στα επιχειρήματα τους με αυτή την προκήρυξη.για γέλια είναι.

Άμα θες να ονομάζεσαι τρομοκρατική οργάνωση με αρχίδια....  χτυπάς τον καριόλη τον Παπανδρέου που βυθισε τη χώρα στο ΔΝΤ και στους ξένους δανειστές ενώ δεν υπήρχε καν ανάγκη...

Αν θες να λέγεσαι τρομοκρατική οργάνωση να σου βγάζουν το καπέλο, χτυπάς τον καριόλη τον Τσοχατζόπουλο που φαγε έναν κόσμο λεφτά σε μίζες.

ή τον Βενιζέλο με το θωρακισμένο αυτοκίνητο των 750 χιλιάδων.

ή τον πούστη τον χοντρό τον Καραμανλή με ένα κάρο σκάνδαλα... προεξάρχοντος του Βατοπεδίου...

Βάλε στόχους Μάντελη, Τσουκάτο, και κάθε έναν που αποδεδειγμένα έχει κλέψει δημόσιο χρήμα...

να σε ευλογάει όλη η Ελλάδα για τη λύτρωση... και να φοβηθούν και οι επόμενοι που θα το σκεφτούν...

Δεν σκοτωνεις άοπλα παιδιά 20-25 ετών επειδή απλά και μόνο είναι μέλη ενός κόμματος, όσο ακραία και αν είναι η ιδεολογία του.

Επισκέπτης
 Άμα θες να ονομάζεσαι τρομοκρατική οργάνωση με αρχίδια....  χτυπάς τον καριόλη τον Παπανδρέου που βυθισε τη χώρα στο ΔΝΤ και στους ξένους δανειστές ενώ δεν υπήρχε καν ανάγκη...

Αν θες να λέγεσαι τρομοκρατική οργάνωση να σου βγάζουν το καπέλο, χτυπάς τον καριόλη τον Τσοχατζόπουλο που φαγε έναν κόσμο λεφτά σε μίζες.

ή τον πούστη τον χοντρό τον Καραμανλή με ένα κάρο σκάνδαλα... προεξάρχοντος του Βατοπεδίου...

Βάλε στόχους Μάντελη, Τσουκάτο, και κάθε έναν που αποδεδειγμένα έχει κλέψει δημόσιο χρήμα...

να σε ευλογάει όλη η Ελλάδα για τη λύτρωση... και να φοβηθούν και οι επόμενοι που θα το σκεφτούν...

Δεν σκοτωνεις άοπλα παιδιά 20-25 ετών επειδή απλά και μόνο είναι μέλη ενός κόμματος, όσο ακραία και αν είναι η ιδεολογία του.
εκτος και αν ο στοχος είναι τα αντιποινα και η αναταραχή...
Και δεν εισαι και τοσο τρομοκράτης απλα κανεις επαναστατικα αυτό που σου λενε... ;)

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Οι πολιτικοί κρίνονται πολιτικά, αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες υπάρχουν δικαστήρια,τα υπόλοιπα είναι παπαριές.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16

εμενα παλι που δεν μου αρεσουν οι θεωριες συνωμοσιας και σιγουρα δεν μου βελευουν καμια επιθυμια αυτες λυσε μου μια απορια.
χωρις καν να θιξουμε τον τροπο αποστολης του κειμενου, γιατι αυτο εγινε στον ζουγκλα; με ποια λογικη ενας ακροαριστερος τρομοκρατης θα επελεγε το συγκεκριμενο μεσο για να στειλει την προκηρυξη;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εμενα παλι που δεν μου αρεσουν οι θεωριες συνωμοσιας και σιγουρα δεν μου βελευουν καμια επιθυμια αυτες λυσε μου μια απορια.
χωρις καν να θιξουμε τον τροπο αποστολης του κειμενου, γιατι αυτο εγινε στον ζουγκλα; με ποια λογικη ενας ακροαριστερος τρομοκρατης θα επελεγε το συγκεκριμενο μεσο για να στειλει την προκηρυξη;

και ποιό μέσο να επέλεγε αφού όλα λίγο ή πολύ είναι δοτά

και από την άλλη, σύμφωνα με την προκήρυξη, οι τρομοκράτες δεν γουστάρουν την αριστερά των τελευταίων δεκαετιών ώστε να υποθέσουμε ότι θα ήταν πιο λογικό να επιλέξουν κάποια εφημερίδα που πρόσκειται στην αριστερά

+ ότι ο ζούγκλας νομίζω αυτοπροσδιορίζεται ως ανένταχτος αριστερός ή κάτι τέτοιο :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
και ποιό μέσο να επέλεγε αφού όλα λίγο ή πολύ είναι δοτά

και από την άλλη, σύμφωνα με την προκήρυξη, οι τρομοκράτες δεν γουστάρουν την αριστερά των τελευταίων δεκαετιών ώστε να υποθέσουμε ότι θα ήταν πιο λογικό να επιλέξουν κάποια εφημερίδα που πρόσκειται στην αριστερά

+ ότι ο ζούγκλας νομίζω αυτοπροσδιορίζεται ως ανένταχτος αριστερός ή κάτι τέτοιο :grin:

στον χωρο των αναρχικων ο ζουγκλας δεν ειναι αρεστος

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Οι πολιτικοί κρίνονται πολιτικά, αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες υπάρχουν δικαστήρια,τα υπόλοιπα είναι παπαριές.

Διαφωνώ πλήρως φίλε μου.

Οι πολιτικοί είναι οι μόνοι οι οποίοι δεν κρίνονται. Δυστυχώς.

Δεν υπάρχουν δικαστήρια για αυτούς διότι έχουν βουλευτική ασυλία.

Δεν δέχομαι να βρίσκεται κάποιος υπεράνω του νόμου.

Φωτιά και τσεκούρι στους προδότες  που κυβερνάνε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι παει να πει γνησια; αν η προκηρυξη εγραφε πως την δολοφονια την εκανε καποια απ'τις ηδη υπαρχουσες τρομοκρατικες οργανωσεις να δεχθω τον προβληματισμο σου.

γερο αμα σουλεγανε δημοσια τι παει να πει γνησια αυριο θα εφτιαχνες και συ. μην ακολουθεις τους προβληματισμους της χαζης.  :uglystupid:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τον ορο δεν τον εβγαλα εγω. Βγηκε η αστυνομία και είπε η προκήρυξη είναι γνήσια. Και αναρωτιέμαι πως αποφάνθηκαν οτι είναι γνήσια και αφού θέτεις και αυτό το ερώτημα γιατί μπήκαν στον κόπο να ελεγξουν αν είναι γνήσια

και γω αναρωτιεμαι αν ταιζεσαι μονη σου με τετοιους τιτανιους συλλογισμους

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
  Διαφωνώ πλήρως φίλε μου.

Οι πολιτικοί είναι οι μόνοι οι οποίοι δεν κρίνονται. Δυστυχώς.

Δεν υπάρχουν δικαστήρια για αυτούς διότι έχουν βουλευτική ασυλία.

Δεν δέχομαι να βρίσκεται κάποιος υπεράνω του νόμου.

Φωτιά και τσεκούρι στους προδότες  που κυβερνάνε.

Νόμος δεν είναι το πιστόλι και οι βόμβες.Ο νόμος ξεχωρίζει την κοινωνία απο τη ζούγκλα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
και γω αναρωτιεμαι αν ταιζεσαι μονη σου με τετοιους τιτανιους συλλογισμους

εχεις το αγχος μου; Σε ευχαριστώ με τιμά το ενδιαφέρον σου. Σήμερα μαγειρευω ψαρόσουπα πάντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom