Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια ειμαστε σίγουροι οτι ειναι γνήσια;

Δε νομιζω να έχει και πολύ σημασία......με την δολοφονία του φυσσα ,έγιναν πολλά πραγματα γρήγορα ενάντια σε βουλευτές τις ΧΑ με μάρτυρες κάτι τύπους ΜΨ...ΧΨ..ΜΚ .κάτι τηλέφωνα που δεν έδειξαν τίποτα ....κλπ κλπ.και έχει πεσει σιγή με τις ανακρίσεις πλεον......μιας και οι δολοφόνοι ανήκουν στην αριστερά ίσως θα έπρεπε να βάλουν μέσα βουλευτες της αριστεράςμε την κατηγορία των τηλεφώνων που έγιναν μεταξύ βουλευτών για την προκήρυξη .

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
κατι δεν μου αρεσει τυπε στην ιστορια... Οι δολοφονιες του Φυσσα και των Φουντουλη- Καπελωνη κάθε άλλο παρα αυθόρμητες μου φαινονται.  Ουτε ο Μιχαλολιακος ειχε λογους να "φαει" τον ραπερ ουτε η ακροαριστερα να θυματοποιησει την χα την ωρα που την ειχε στον τοιχο...

Ακριβώς! Ο Μιχαλολιάκος χτυπούσε στις δημοσκοπήσεις 15άρια και 20άρια πριν το φονικο του Φύσσα.

Θα ήταν ανοησία ένα τέτοιο χτύπημα από μέρους του.

Προσέξτε κι ένα σημαντικό στοιχείο. Η δολοφονία Φύσσα ταίριαξε χρονικά με την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασιδιάρη για τη Δημαρχία.

Μετά το πρώτο σοκ της ανακοίνωσης, έρχεται μια δημοσκόπηση που έβγαζε τον Λιάκο πρώτο για δήμαρχο με μεγάλη διαφορά...

Τα Χρυσά αυγά είχαν το πάνω χέρι.

Κάποιος έτρεμε πολύ εκείνη την ώρα. Από τον φόβο του.

Σίγουρα δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν ήταν το ΚΚΕ, ούτε κάποια από τις αριστερές υπολοιπες παρατάξεις, που ξέρουν ακριβώς την εκλογική δύναμη τους.

Η ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΑ όμως είχε κάθε λόγο να φοβάται...

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Σκοτεινές δυνάμεις,ως συνήθως..

OP
OP
tramountana

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δε νομιζω να έχει και πολύ σημασία......με την δολοφονία του φυσσα ,έγιναν πολλά πραγματα γρήγορα ενάντια σε βουλευτές τις ΧΑ με μάρτυρες κάτι τύπους ΜΨ...ΧΨ..ΜΚ .κάτι τηλέφωνα που δεν έδειξαν τίποτα ....κλπ κλπ.και έχει πεσει σιγή με τις ανακρίσεις πλεον......μιας και οι δολοφόνοι ανήκουν στην αριστερά ίσως θα έπρεπε να βάλουν μέσα βουλευτες της αριστεράςμε την κατηγορία των τηλεφώνων που έγιναν μεταξύ βουλευτών για την προκήρυξη .

Δεν κατάλαβα τι λες. Εγω ρώτησα πως προκύπτει οτι ειναι γνήσια η προκήρυξη και συ μου λες να βαλουν στην φυλακη βουλευτες της αριστερας. οτι ναναι

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δεν κατάλαβα τι λες. Εγω ρώτησα πως προκύπτει οτι ειναι γνήσια η προκήρυξη και συ μου λες να βαλουν στην φυλακη βουλευτες της αριστερας. οτι ναναι

Πήγαινε δυο μηνες πίσω και θα καταλάβεις.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
με διπλή δοση σιωνισμου και μια κουταλια της σουπας μασονια και δυο πρεζες νεφελιμ..

ενισχυμένη η συνταγή αυτή την φορα

Στις εκλογές που θα φαει πουτσα τρισμεγιστη η ΝΔ ....τοτε θα ορκιζεσαι οτι τα Νεφελίμ σας την έκαναν.

Επισκέπτης
με διπλή δοση σιωνισμου και μια κουταλια της σουπας μασονια και δυο πρεζες νεφελιμ..

ενισχυμένη η συνταγή αυτή την φορα
όχι είναι καλυτερα να πιστεύουμε ότι γεννηθηκε μια τρομοκρατικη οργανωση με σκοπο να εκτελεσει 3 αοπλους χρυσαυγιτες εξω από μια τοπικη...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πήγαινε δυο μηνες πίσω και θα καταλάβεις.

Χθες βγήκε η προκήρυξη ρε μαν, τι να πάω δυο μήνες πίσω. Ρωταω να μου πει κάποιος πως ειμαστε σιγουροι ότι τούτο το συνονθύλευμα  είναι γνήσιο και συ μου απαντάς τις απόψεις σου για το αν έπρεπε να φυλακιστεί η χα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Στις εκλογές που θα φαει πουτσα τρισμεγιστη η ΝΔ ....τοτε θα ορκιζεσαι οτι τα Νεφελίμ σας την έκαναν.

Μην είσαι και πολύ σίγουρος πως θα φάει πούτσα η ΝΔ...

Σαραντα χρόνια μας δουλεύουνε.  Πάλι θα βρούνε κάτι τα λαμόγια να στηρίξουν τις θέσεις τους.

Επόμενη κυβέρνηση προβλέπω το ΣΥΡΙΖΑ, με συγκυβέρνηση κάποιους αποσπασμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θα δουν πως το κόμμα δεν τραβάει πλέον και θα αποφασίσουν να την κάνουν προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά μέχρι λήξη της τετραετίας....

Να μη χαθεί και ο μισθός....  8 - 10 χιλιάρικα είναι αυτά...

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16

τι παει να πει γνησια; αν η προκηρυξη εγραφε πως την δολοφονια την εκανε καποια απ'τις ηδη υπαρχουσες τρομοκρατικες οργανωσεις να δεχθω τον προβληματισμο σου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τι παει να πει γνησια; αν η προκηρυξη εγραφε πως την δολοφονια την εκανε καποια απ'τις ηδη υπαρχουσες τρομοκρατικες οργανωσεις να δεχθω τον προβληματισμο σου.

τον ορο δεν τον εβγαλα εγω. Βγηκε η αστυνομία και είπε η προκήρυξη είναι γνήσια. Και αναρωτιέμαι πως αποφάνθηκαν οτι είναι γνήσια και αφού θέτεις και αυτό το ερώτημα γιατί μπήκαν στον κόπο να ελεγξουν αν είναι γνήσια

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
τον ορο δεν τον εβγαλα εγω. Βγηκε η αστυνομία και είπε η προκήρυξη είναι γνήσια. Και αναρωτιέμαι πως αποφάνθηκαν οτι είναι γνήσια και αφού θέτεις και αυτό το ερώτημα γιατί μπήκαν στον κόπο να ελεγξουν αν είναι γνήσια
προφανως ελεγξαν το υδατογραφημα και την περασαν με τον μαρκαδορο.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
 Μην είσαι και πολύ σίγουρος πως θα φάει πούτσα η ΝΔ...

Σαραντα χρόνια μας δουλεύουνε.  Πάλι θα βρούνε κάτι τα λαμόγια να στηρίξουν τις θέσεις τους.

Επόμενη κυβέρνηση προβλέπω το ΣΥΡΙΖΑ, με συγκυβέρνηση κάποιους αποσπασμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θα δουν πως το κόμμα δεν τραβάει πλέον και θα αποφασίσουν να την κάνουν προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά μέχρι λήξη της τετραετίας....

Να μη χαθεί και ο μισθός....  8 - 10 χιλιάρικα είναι αυτά...

Στον κουβα της φτώχειας και της ανέχειας και της αδικίας ..καθημερινά μπαίνουν χιλιαδες έλληνες πολίτες .....ο αριθμός τους υπερτερεί απο τους φραγκατους που έχουν .Ο Σαμαράς επέλεξε να μην γίνει ηγέτης της Ελλάδας....επέλεξε να είναι υπάλληλος.....και ο κόσμος βαρέθηκε τεσσερα χρόνια παπατζες.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
όχι είναι καλυτερα να πιστεύουμε ότι γεννηθηκε μια τρομοκρατικη οργανωση με σκοπο να εκτελεσει 3 αοπλους χρυσαυγιτες εξω από μια τοπικη...

Aπο το 74 και μετά έχουν γίνει δεκάδες πολιτικές δολοφονίες, εκατοντάδες βομβιστικές επιθέσεις. Μετά από κάθε ενέργεια ΜΜΕ, πολιτικοί χώροι, ιδιώτες αναρωτιούνταν ποιος βρίσκεται πίσω από όλα αυτά, ποιος ωφελείται, γιατί στη συγκεκριμένη στιγμή που το λαϊκό κίνημα είναι στα πάνω του ,κλπ. Ιστορίες συνωμοσίας, σκοτεινές δυνάμεις, μυστικές υπηρεσίες ότι μπορείς να φανταστεί κανείς. Παρότι υπήρχε ανάληψη ευθύνης μετά από κάθε ενέργεια με αναλυτικότατο σκεπτικό, ουδείς πτοείτο.
Όταν εξαρθρώθηκε η 17 Νοέμβρη, ο ΕΛΑ και πολλές  άλλες μικρότερες οργανώσεις Πυρήνες της φωτιάς κλπ, η έγινε γνωστή η ταυτότητα μελών τους αποκαλύφθηκε το προφανές, ότι αυτοί που ήσαν  πίσω από όλα αυτά ήσαν οι ίδιοι όπως αυτοπροσδιορίζονταν και αποκαλύπτονταν και ανήκαν σε απολύτως συγκεκριμένο χώρο.
Τα ίδια και τώρα, το τέλος θα είναι το ίδιο, μέχρι τις επόμενες δολοφονίες και τις νέες συνωμοσίες…

Επισκέπτης
image.jpg

Επισκέπτης
Aπο το 74 και μετά έχουν γίνει δεκάδες πολιτικές δολοφονίες, εκατοντάδες βομβιστικές επιθέσεις. Μετά από κάθε ενέργεια ΜΜΕ, πολιτικοί χώροι, ιδιώτες αναρωτιούνταν ποιος βρίσκεται πίσω από όλα αυτά, ποιος ωφελείται, γιατί στη συγκεκριμένη στιγμή που το λαϊκό κίνημα είναι στα πάνω του ,κλπ. Ιστορίες συνωμοσίας, σκοτεινές δυνάμεις, μυστικές υπηρεσίες ότι μπορείς να φανταστεί κανείς. Παρότι υπήρχε ανάληψη ευθύνης μετά από κάθε ενέργεια με αναλυτικότατο σκεπτικό, ουδείς πτοείτο.
Όταν εξαρθρώθηκε η 17 Νοέμβρη, ο ΕΛΑ και πολλές  άλλες μικρότερες οργανώσεις Πυρήνες της φωτιάς κλπ, η έγινε γνωστή η ταυτότητα μελών τους αποκαλύφθηκε το προφανές, ότι αυτοί που ήσαν  πίσω από όλα αυτά ήσαν οι ίδιοι όπως αυτοπροσδιορίζονταν και αποκαλύπτονταν και ανήκαν σε απολύτως συγκεκριμένο χώρο.
Τα ίδια και τώρα, το τέλος θα είναι το ίδιο, μέχρι τις επόμενες δολοφονίες και τις νέες συνωμοσίες…
εγω όμως δεν ειπα ότι δεν ανηκουν σε συγκεκριμενο χωρο απλα λεω ότι υπαρχουν ατομα που κατευθυνουν αυτό τον χωρο η ατομα που ανηκουν εκει...

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
εγω όμως δεν ειπα ότι δεν ανηκουν σε συγκεκριμενο χωρο απλα λεω ότι υπαρχουν ατομα που κατευθυνουν αυτό τον χωρο η ατομα που ανηκουν εκει...

Λες το προφανές, αλλά αυτό δεν αναιρεί την ταυτότητα και την ευθύνη του χώρου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom