Νέα

Διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Αφού κατάλαβε ποιος είμαι και βεβαιώθηκε κιόλας, ε, ας πάρει κανένα τηλέφωνο. (Δεν χτυπάει το γαμημένο.......)  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αρα κατα καποιον περιεργο τροπο γνωριζεις, οτι αυτον που εννοει, εχει το τηλεφωνο του.
Καλα ερμηνευω?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αρα κατα καποιον περιεργο τροπο γνωριζεις, οτι αυτον που εννοει, εχει το τηλεφωνο του.
Καλα ερμηνευω?

Όχι. Είπε ότι βεβαιώθηκε και ότι ξέρει ποιος είμαι. Και προχώρησα το συμπέρασμά του.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ουπθ χτυπαει το δικο μου τηλεφωνο  :o :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
  Το θέμα με το μόριο δέκα εκατοστών εδώ μεταφέρθηκε παιδιά ;

Επισκέπτης
Μαχόμενες Λαικες Επαναστατικες Δυναμεις
Μια νεοσυστατη οργανωση, που στελνει 18 σελιδες προκηρυξη σε USB... για να πουν ουσιαστικα ότι είναι αριστεροι και ότι οποιος πλησιαζει την χρυση αυγη είναι στοχος....
Πολύ βολικα και τα δυο...

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μαχόμενες Λαικες Επαναστατικες Δυναμεις
Μια νεοσυστατη οργανωση, που στελνει 18 σελιδες προκηρυξη σε USB... για να πουν ουσιαστικα ότι είναι αριστεροι και ότι οποιος πλησιαζει την χρυση αυγη είναι στοχος....
Πολύ βολικα και τα δυο...

Είναι οι δημοκρατικές απόψεις των αριστερών τους οποίους η κυβερνήσεις των τελευταιων 38 ετων ,ανεχόταν .....παρα ταύτα τον Μιχαλολιάκο ήξεραν να προφυλακισουν......όλοι οι άλλοι είναι παναγιες με τη Κανέλλη να φωνάζει να σκοτώσουν τους φασίστες και ο Τσίπρα να στέλνει δικηγόρους για υπεράσπιση σε κάθε κωλοπαιδο που έσπαγε και έκαιγε...... Επίσης το usb αφήνει ερωτηματικά οτι ο Φύσσας ανήκε σε κάποια οργάνωση ίσως και σε αυτήν.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ο ζούγκλας ονομάζει την οργάνωση  «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες» ενώ αυτοί υπογράφουν  "«Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις».
Όχι οτι διαφέρει και πολύ απλά ο ζούγκλας είναι σκατάς και βάζω πολλά με το μυαλό μου.Κάτι έχει παίξει με δαύτον.
ας υποθεσουμε πως εισαι ακροαριστερος τρομοκρατης. κανεις ενα δολοφονικο χτυπημα κι αποφασιζεις να στειλεις καπου τη προκηρυξη σου.
χωρις να σχολιασω το μεσον που επιλεγεις να την στειλεις, την στελνεις στον ζουγκλα;
επαναλαμβανω πως εισαι ακροαριστερος τρομοκρατης.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Επίσης το usb αφήνει ερωτηματικά οτι ο Φύσσας ανήκε σε κάποια οργάνωση ίσως και σε αυτήν.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι πιο φυσιολογικο απο το να αφηνει μια τρομοκρατικη οργανωση υπονοουμενα πως καποιος υπηρξε μελος της.
απιστευτες στιγμες γελιου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ας υποθεσουμε πως εισαι ακροαριστερος τρομοκρατης. κανεις ενα δολοφονικο χτυπημα κι αποφασιζεις να στειλεις καπου τη προκηρυξη σου.
χωρις να σχολιασω το μεσον που επιλεγεις να την στειλεις, την στελνεις στον ζουγκλα;
επαναλαμβανω πως εισαι ακροαριστερος τρομοκρατης.
:grin:  καλημερα γερονδα 17 νοεμβρη σημερις που επεσε η χουντα

Επισκέπτης
Είναι οι δημοκρατικές απόψεις των αριστερών τους οποίους η κυβερνήσεις των τελευταιων 38 ετων ,ανεχόταν .....παρα ταύτα τον Μιχαλολιάκο ήξεραν να προφυλακισουν......όλοι οι άλλοι είναι παναγιες με τη Κανέλλη να φωνάζει να σκοτώσουν τους φασίστες και ο Τσίπρα να στέλνει δικηγόρους για υπεράσπιση σε κάθε κωλοπαιδο που έσπαγε και έκαιγε...... Επίσης το usb αφήνει ερωτηματικά οτι ο Φύσσας ανήκε σε κάποια οργάνωση ίσως και σε αυτήν.
κατι δεν μου αρεσει τυπε στην ιστορια... Οι δολοφονιες του Φυσσα και των Φουντουλη- Καπελωνη κάθε άλλο παρα αυθόρμητες μου φαινονται.  Ουτε ο Μιχαλολιακος ειχε λογους να "φαει" τον ραπερ ουτε η ακροαριστερα να θυματοποιησει την χα την ωρα που την ειχε στον τοιχο...

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008