Επισκέπτης
ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!!!!
ωχ μωρε.... με τις παπαριες...
κι αυτο το "ξυπνήστε"... εσύ είσαι ξύπνιος?
Λέει για εγκλήματα των κομμουνιστών και συνοδειπόρων τους. Πως λέμε Βιργινία Λεούση και συνεργάτες, ενα τέτοιο πράμα.
Και τι σχέση έχει με το τόπικ είπαμε;;;
Ριφρες γιατι δεν ταιριαζει το κουοτ (εφυγε ενα ρ στο καποτε, παλι καλα που δε εγραψα καποτα)οι εβραίοι?
Λάθος.
Τον "εμφύλιο" τον θέλει η πλευρά εκείνη που δεν εχει καταθέσει τα όπλα και συνεχίζει τον αγώνα απο τις κορυφές του Μάνκοβετς τον εχει μεταφέρει μέσα στην ΑΘήνα. Ο πόλεμος για να γίνει αρκεί μια πλευρά να τον θέλει. Δε χρειάζεται να τον θέλουν και οι 2 πλευρές.Στην άλλη πλευρά της επιβάλεται ο πόλεμος, δηλαδή η επιλογή της πρώτης πλευράς/
Φυσικά και σήμερα πολεμο κάνει η αριστερά και οι αναρχικές οργανώσεις. Οχι εμεις. Ξυπνήστε.
Αυτό ακριβώς, αναφέρεται σε εγκλήματα των κομμουνιστών....Σκέψου λιγο, γκρου.
γιατι θα μαθουμε ποτε τι ειναι;τα δύο παιδιά κομμουνιστές τα σκότωσαν;
είναι οι αναρχικοί τρομοκράτες κομμουνιστές;
για πες....
γιατι θα μαθουμε ποτε τι ειναι;
εγω σου λεω θα περιοριστουν στον ορο τρομοκρατες... Παμε στοιχημα;;;
Δε σε συμφέρουν οσα γράφω ε? Δε σου αρέσει η πραγματικότητα, γι αυτό εξ αλλου εχει πάρει διαζύγιο η αριστερά με την πραγματικότητα.
Δες αυτο να ξεστραβωθείς τι εγκλήματα κάνα οι πολιτικοί σου πρόγονοι και γιατι σας πάμε τόσο γαμιώντας.
ενοχληθηκες βλεπω
γιατι θα μαθουμε ποτε τι ειναι;
εγω σου λεω θα περιοριστουν στον ορο τρομοκρατες... Παμε στοιχημα;;;
ενοχληθηκες βλεπωποιος είναι ο κρίσιμος χρόνος για διάψευση/επιβεβαίωση?
τρία τέρμινα?
Πάντως εδώ μέσα κάποιοι άλλοι διψάνε για 'ξεκαθάρισμα λογαριασμών'. Βλέπε περιπτώσεις λάκη και λοιπόν γραφικών ακροδεξιών-ναζιστών.
Και αν καταλάβαινες και λίγο, ο τσαμπουκάς, η πρακτική, η ιδεολογία και τα κηρύγματα μίσους της ΧΑ εκεί οδηγούν. Αλλά ακόμα και τότε για εσάς θα φτάινε οι άλλοι που δεν κάνανε ότι τους διατάξατε ή που ήταν προδότες, αριστεροί, εβραίοι, «αλβανικές κωλοτρυπίδες» κλπ κλπ.
ρε τύπε ναι. αλλά κομμουνιστές δεν ήταν. αν θεωρήσουμε ότι ο αυθεντικός κομμουνισμός είναι ο σταλινισμός-λενινισμός, η αναρχική ιδεολογία δεν έχει καμία σχέση μαζί του. Σέχτες, Πυρήνες κλπ κλπ είναι μια τάση της αναρχίας (κατά την γνώμη μου απλά ψυχολογικά διαταραγμένα άτομα) που έρχεται σε σύγκριση με την υπόλοιπη αναρχία πόσο μάλλον με την αριστερά.
αυτό που κάνει ο Yrkanian είναι το ίδιο γραφικό με το να σκότωνε κάποιος νεοναζιστής έναν άνθρωπο, να τον λέγαμε δεξιό και να βάζαμε εγκλήματα από τον εμφύλιο.
Και μετά αναρωτιέστε ποιος δημιουργεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα.
ακου τυπε... η γνωμη μου ειναι οτι αν δεν πληρωθηκαν για να κανουν την δουλεια ειναι ψυχολογικα διαταραγμενα ατομα απο οποιον χωρο και αν προερχονται, καμια ετυπωση δεν θα μου κανει αν ειναι βαρεμενος κομμουνιστης, βαρεμενος αναρχικος η βαρεμενος εθνικοσοσιαλιστης απογοητευμενος.ρε τύπε ναι. αλλά κομμουνιστές δεν ήταν. αν θεωρήσουμε ότι ο αυθεντικός κομμουνισμός είναι ο σταλινισμός-λενινισμός, η αναρχική ιδεολογία δεν έχει καμία σχέση μαζί του. Σέχτες, Πυρήνες κλπ κλπ είναι μια τάση της αναρχίας (κατά την γνώμη μου απλά ψυχολογικά διαταραγμένα άτομα) που έρχεται σε σύγκριση με την υπόλοιπη αναρχία πόσο μάλλον με την αριστερά.
αυτό που κάνει ο Yrkanian είναι το ίδιο γραφικό με το να σκότωνε κάποιος νεοναζιστής έναν άνθρωπο, να τον λέγαμε δεξιό και να βάζαμε εγκλήματα από τον εμφύλιο.
Και μετά αναρωτιέστε ποιος δημιουργεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα.
κοιτα ποτε δεν ειναι αργα... περιορισε το ιντερνετ και βρες καμια γκομενα με τριχα στην μασχαλη να ξεχαρμανιασειςαπό τη μαλακία, μονίμως...