siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εγω θάρθω μόνο αν συμμετέχει και ο λίλα.......είπαμε σοβαρή και αξιοπρεπη........
Ούτε εσένα σε αφήνω να πας, σε θέλω όλο δικό μου
εγω θάρθω μόνο αν συμμετέχει και ο λίλα.......είπαμε σοβαρή και αξιοπρεπη........
μάλιστα...εγω ,ο baby κ.λ.π......μάλλον εμείς θα την κάνουμε την παρτούζα.....Ούτε εσένα σε αφήνω να πας, σε θέλω όλο δικό μου
Θα εχει και απλες καθημερινες Ιταλιδες ?
Αν εχει θελω να ανταλλαξουμε γνωμες για μοδα .
εσυ ασχολήσου με τις σερβιέτες με πτερυγες και κοττον επίστρωση λόγω περιοδου και άσε μας......ειστε αξιολυπητοι........σοβαροφανη και αξιοθρηνητα κομπλεξικα ανθρωπακια
εσυ ασχολήσου με τις σερβιέτες με πτερυγες και κοττον επίστρωση λόγω περιοδου και άσε μας......
Τώρα που είπες για μόδα, σου'χω πει πως σου πάει η πράσινη βουλίτσα?Θα εχει και απλες καθημερινες Ιταλιδες ?
Αν εχει θελω να ανταλλαξουμε γνωμες για μοδα .
Η μπαιτ παντως που δε θα εχει περιοδο θα ερθει και με μεγαλη χαρα θα παραχωρησει και τις 3 της οπες οπως με ενημερωσε στο μσν......
Η μπαιτ παντως που δε θα εχει περιοδο θα ερθει και με μεγαλη χαρα θα παραχωρησει και τις 3 της οπες οπως με ενημερωσε στο μσν......
Μmmmmmmm !!!!και χωρίς συνέντευξη μάλιστα... default :-*
τάπαμε αυτά....ελεεινίδα κι ετσι....γαμήσι και ξύλο...εμ βεβαια...εγω ενα σκευος ηδονης ειμαι ταλε ε????????μονο αυτο ε????????? μολις μου ερθει η περιοδος δεν υπαρχω ως ανθρωπινη αξιοπρεπεια??????????
φτου σουυυυυυυυυυυυυυυ
Κρύβε λόγια, κρύβε λόγιαμάλιστα...εγω ,ο baby κ.λ.π......μάλλον εμείς θα την κάνουμε την παρτούζα.....
Μωρο μου ποιος κακος σε πρασινισε !!!!!μεχρι 5 αντεχω εγω(παω με το τετραγωνικο)!!
Μωρο μου ποιος κακος σε πρασινισε !!!!!