siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εγω θάρθω μόνο αν συμμετέχει και ο λίλα.......είπαμε σοβαρή και αξιοπρεπη........
Ούτε εσένα σε αφήνω να πας, σε θέλω όλο δικό μου
εγω θάρθω μόνο αν συμμετέχει και ο λίλα.......είπαμε σοβαρή και αξιοπρεπη........
μάλιστα...εγω ,ο baby κ.λ.π......μάλλον εμείς θα την κάνουμε την παρτούζα.....Ούτε εσένα σε αφήνω να πας, σε θέλω όλο δικό μου![]()
Θα εχει και απλες καθημερινες Ιταλιδες ?
Αν εχει θελω να ανταλλαξουμε γνωμες για μοδα .
εσυ ασχολήσου με τις σερβιέτες με πτερυγες και κοττον επίστρωση λόγω περιοδου και άσε μας......ειστε αξιολυπητοι........σοβαροφανη και αξιοθρηνητα κομπλεξικα ανθρωπακια![]()
εσυ ασχολήσου με τις σερβιέτες με πτερυγες και κοττον επίστρωση λόγω περιοδου και άσε μας......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα που είπες για μόδα, σου'χω πει πως σου πάει η πράσινη βουλίτσα?Θα εχει και απλες καθημερινες Ιταλιδες ?
Αν εχει θελω να ανταλλαξουμε γνωμες για μοδα .
Η μπαιτ παντως που δε θα εχει περιοδο θα ερθει και με μεγαλη χαρα θα παραχωρησει και τις 3 της οπες οπως με ενημερωσε στο μσν......![]()
![]()
Η μπαιτ παντως που δε θα εχει περιοδο θα ερθει και με μεγαλη χαρα θα παραχωρησει και τις 3 της οπες οπως με ενημερωσε στο μσν......![]()
![]()
Μmmmmmmm !!!!και χωρίς συνέντευξη μάλιστα... default :-*
![]()
τάπαμε αυτά....ελεεινίδα κι ετσι....γαμήσι και ξύλο...εμ βεβαια...εγω ενα σκευος ηδονης ειμαι ταλε ε????????μονο αυτο ε????????? μολις μου ερθει η περιοδος δεν υπαρχω ως ανθρωπινη αξιοπρεπεια??????????
φτου σουυυυυυυυυυυυυυυ
Κρύβε λόγια, κρύβε λόγιαμάλιστα...εγω ,ο baby κ.λ.π......μάλλον εμείς θα την κάνουμε την παρτούζα.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μωρο μου ποιος κακος σε πρασινισε !!!!!μεχρι 5 αντεχω εγω(παω με το τετραγωνικο)!!
Μωρο μου ποιος κακος σε πρασινισε !!!!!