Νέα

Δημοσιούμπες, Ευτράπελα Δημοσίου, Δημόσια Κτίρια & παρακμή γενικότερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 545
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και σχετικά με το θέμα

www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1008595&lngDtrID=251]Στα ύψη το κρατικό χρέος
Στα 50 δισ. ευρώ εκτινάσσεται το ύψος του κρατικού δανεισμού για το 2009[/url]

Το ελληνικό Δημόσιο θα δανειστεί φέτος κεφάλαια ύψους 50 δισ. ευρώ, πάνω από τον αρχικό στόχο που είχε τεθεί από την κυβέρνηση (42 δις), για να αντιμετωπιστεί πιθανή νέα επιδείνωση της οικονομικής κρίσης, όπως είπε την Τρίτη ο υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου.

Πέραν των γελοίων αναφορών, που πηγαίνουν όλα αυτά; Δρόμοι, έργα, παιδεία; Αν υποθέσουμε ότι 200000 ΔΥ(από τους 800000) είναι υπεράριθμοι και ο καθένας πληρώνεται ετησίως 15000(...), έχουμε 3000000000€. Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ ΝΔ κύριοι να πάρετε κάτι

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Εδώ μπορείτε να περιγράφετε διάφορες αστείες-τραγικές-απαράδεκτες-γελάει ο κόσμος φάσεις που έχετε ζήσει προσωπικά σε δημόσιες υπηρεσίες...
Ξεκινάω εγώ,σε δημόσιο νοσοκομείο,με εξέτασε 35 λεπτά ο οφθαλμίατρος για μια απλή μέτρηση μυωπίας,για να μου πεί στο τελος το αμίμητο "Δεν ξέρω ίσως σου ανέβηκε!!!!!!!!! " (φυσικά και του έδειξα το ιστορικό μου....) και εμένα να τον κοιτάω σαν χάνος...

Υ.Γ. Φυσικά δεν λέω ότι όλοι οι γιατροί είναι έτσι΄,ίσως απλά έπεσα σε κακό γιατρό... :2funny:

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Στα επείγοντα περιστατικά σε επαρχιακό νοσοκομείο 3πμ. Μια νοσοκόμα μας δείχνει το δωμάτιο του ιατρείου , η πόρτα κλειστή. επειδή ο ξάδελφος είχα κτυπήσει στο χέρι και πόναγε ανοίγω χωρίς να χτυπήσω την πόρτα απότομα.
Και βλέπω την κυρία ιατρό μισοτσίτσιδη να την καβαλάει ένας νοσοκόμος!!! Κάνω τον χαζό σαν να μην τρέχει τίποτε και προχωράω πάρα μέσα- ψάρωσαν αυτοί σηκώθηκαν και τα μάζευαν-τους λέω με συγχωρείτε καλημέρα σας, υπάρχει κανένα κρεβάτι εδώ να ξαπλώσει ο κος που είναι τραυματίας. ( Ο ξάδελφος είχα λυθεί στα γέλια εξω.) Παίρνει ύφος η γκόμενα καμιά 40αριά μπαζοψιλοπατσουροχαμούρα, γιατί δεν χτυπάτε κύριε?
Ακου να δείς κοπέλα μου αν "εξετάζεις" άλλη φορά τον λεβέντη ,να κλειδώνεις και την πόρτα, εδώ εμείς πεθαίνουμε και σείς γαμιέστε?
Χέστηκε πάνω της τα μάζεψε έφυγε γρήγορα και σε λίγα λεπτά ήλθε άλλος γιατρός ευγενικότατος και εξυπηρετικότατος....
Η πλάκα είναι που τα έβαλε μαζί μου ο ξάδελφος μετά γιατί μπήκα απότομα και δεν πήραμε μάτι, και ας είχε ραΐσει κερκίδα.

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Όλοι μας έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με το Δημόσιο κάποια στιγμή.
Εκνευριστήκαμε ,αγχωθήκαμε , δουλειά δεν κάναμε, λαδώσαμε , δεν λαδώσαμε (κ δουλειά δεν έγινε), χασαμε ώρες, ή και μέρες,  μεροκάματα, την ηρεμία μας, γίναμε μπαλάκι από γραφείο σε γραφείο κλπ κλπ.
Τουλάχιστον ας αναφέρουμε εδώ την εμπειρία/ φωτογραφίες / υλικό γενικότερα και ας προσπαθήσουμε να το δούμε από την αστεία του πλευρά!

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Μεταφέρω εμπειρία από Υπουργείο Συγκοινωνιών.

Αφού έχω πάει τρίτη φορά για την άδεια (αφαίρεση υγραεριού οπότε και τροποποίηση αδείας) και τις άλλες δύο απλά δεν βρίσκουν τα χαρτιά που έπρεπε ήδη να έχουν,τέλος πάντων ελέγχουν τα εισέρχόμενα βλέπουν ότι το χαρτί έχει έρθει , όμως  δεν το βρίσκουν πουθενά  :uglystupid: ¨Εχει χαθεί (πάλι) 
Πάιρνω ΚΤΕΟ να τους το πω , γιατί λήγει το ΚΤΕΟ και είμαι με παράταση , μου λένε από το ΚΤΕΟ προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους και δεν μπορούμε! Λέω μισό λεπτό , μπαίνω γραφείο προισταμένης έχει το ακουστικό κατεβασμένο ακουμπισμένο δίπλα στο γραφείο της , και ασχολείται με το κινητό της! Της λέω μπορείτε να μιλήσετε με τα ΚΤΕΟ ετσι και έτσι συμβαίνει και της προτείνω το κινητό μου που τους έχω στη γραμμή. Στην αρχή δεν ήθελε να μιλήσει της το κολλάω στο αυτί , αρχίζει να μιλάει , λέει ναι οκ θα τα βρούμε τα χαρτιά μην ανησυχείτε , σηκώνεται (την ακολουθώ) μπαίνει σε ένα γραφείο έιναι ένας υπάλληλος (από πίσω του γράφει ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ , ο τυπος είναι με τσιγάρο στο στόμα!) του λέει κανόνισε βρες τα χαρτιά του κυρίου ,ο τύπος αρχίζει να φωνάζει , ΟΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ? (δεν έκανε τίποτα πρίν  :jerking:) και σηκώνεται και φεύγει!
Τον κυνηγάω , και βλέπω ότι πάει στο πάρκινγκ πάιρνει το αμάξι και φεύγει (η ώρα είναι 12.30!)

Μπαίνω μέσα λέω έτσι κι έτσι , μου λένε ξαναέλα 27 Αυγούστου. Λέω δε γίνεται λήγει το ΚΤΕΟ με παράταση είμαι , μου λέει πότ λήγει λέω σε 5 μέρες 29/6 , καλά μου λέει έλα 28/6 ! ¨οτι να'ναι!!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Ιστορία λίγο παλιά στο Υπουργείο Εσωτερικών και Ηλκτρ. Διακυβέρνησης κ δεν ξέρω πως αλλιώς το βαφτίζει ο κάθε υπουργός ... πρέπει να δω τους χώρους και έχω άδεια εισόδου η οποία μου ήρθε με e-mail από κάποια κα Τάδε .
Τα security στην πόρτα αγνοούν παίρνουν 1-2 τηλέφωνα δεν βγάζουν άκρη. Τους λέω βρείτε την κα Τάδε ... που να την βρούμε είναι από άλλη υπηρεσία. Βρίσκω έναν προιστάμενο κάποια στιγμή πηγμένο την στιγμή που άλλα 3 άτομα κάθονται στα γραφεία τους και δύο νεαρές κοπέλες στέκονται όρθιες γιατί προφανώς προσελήφθησαν χωρίς να υπάρχει ούτε καν καρέκλα.
Με τα πολλά μου λέει δεν την ξέρω την κα. Τάδε. Μα ... είστε ηλεκτρονική διακυβέρνηση δεν μπορείτε να βρείτε σε ποιαν ανήκει το mail να την πάρετε τηλέφωνο ? Σιωπή ... ένα λεπτό ... googlάρω το mail της και βρίσκω το όνομα της ξαναgooglάρω και μου βγαίνει έγγραφο από την διαύγεια το οποίο αναγράφει την υπηρεσία της .... ορίστε λέω 7 λεπτά μετά πάρτε την να και το τηλέφωνο ... σε 3' είχε λυθεί και το θέμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom