Νέα

Δημοσιούμπες, Ευτράπελα Δημοσίου, Δημόσια Κτίρια & παρακμή γενικότερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 545
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οι δημοσιοι υπαληλοι στην Ελλαδα αποτελουν ενα τεραστιο προβλημα ως προς την λειτουργια του κρατους.Ολος ο κοσμος του θεωρει αχρηστους και αυτοι αντι να προσπαθησουν να αποδειξουν το αντιθετο,κανουν απεργιες,γιατι νομιζουν οτι αξιζουν περισσοτερα χρηματα.
Υπαρχει καποιος δημοσιος υπαληλος να μας πει που ωφειλετε αυτο?

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Καλά βαλτός είσαι;
Σήμερα πάλι τραβιόμουν με το Ίδρυμα Κρατικής Αργομισθίας...

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Δεν θεωρω κακο καποιος να απεργει και να ζηταει καλυτερο μισθο ή καλυτερες συνθηκες εργασιας.Με εκνευριζει ομως να πηγαινω σε μια δημοσια υπηρεσια,να περιμενω σε μια ουρα 30ατομων,να πρεπει να παω σε 10 γραφεια για μια υπογραφη,να μου συμπεριφερονται σαν να μου κανουν χαρη,και μεσα σε ολα αυτα,στα πισω γραφεια να βλεπω καμια 10αρια δημοσιους υπαληλους να χαζολογανε.Να φανε σουτ οσοι δεν σουλευουν.

Zedd

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Στο υπουργειο μεταφορων τη προηγουμενη βδομαδα μια κοπελιτσα και ενα παληκαρι τρεχανε σαν τρελλοι να εξυπηρετησουν 1000 ατομα και απο πισω στα γραφεια 7 καθόντουσταν και καπνήζαν, υπάρχει κόσμος που δουλεύει και πιο πολυ απο εμας στις δημόσιες υπηρεσίες αλλα αποτελούν το 20% και όλοι οι άλλοι κάθονται ...

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Στο υπουργειο μεταφορων τη προηγουμενη βδομαδα μια κοπελιτσα και ενα παληκαρι τρεχανε σαν τρελλοι να εξυπηρετησουν 1000 ατομα και απο πισω στα γραφεια 7 καθόντουσταν και καπνήζαν, υπάρχει κόσμος που δουλεύει και πιο πολυ απο εμας στις δημόσιες υπηρεσίες αλλα αποτελούν το 20% και όλοι οι άλλοι κάθονται ...
Το λαθος το δικο σου και το δικο μου ειναι που σε τετοιες περιπτωσεις δεν κανουμε αναφορα για το συμβαν στον προισταμενο τους.Φταιμε και εμεις,σε ενα μικρο ποσοστο.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Εκανα την πρακτικη μου σε δημοσιο νοσοκομειο και ετσι εζησα απο μεσα πως ειναι να εισαι δημοσιος υπαλληλος.
Οτι ηξερα για τους δημοσιους υπαλληλους περι αργομισθιας , τεμπελιας , κλεψιας κλπ κλπ ηταν ΤΙΠΟΤΑ μπροστα σ'αυτο που εζησα!!!

Κυριολεκτικα για τη δουλεια ενος ατομου χρειαζονται 3 δημοσιοι υπαλληλοι.

Χαρακτηριστικα στις αρχες που δουλευα εγω ψαρωμενος και ισως καυλωμενος να προσφερω εργασια ηρθε ο πιο μαγκας της παρεας εκει και μου λεει: "ρε μην εισαι χαζος και σχιζεσαι , ανελαβε μια δουλεια καντη οσο πιο αργα γινεται και ετσι θα φαινεται οτι δουλευεις και δεν θα κουραζεσαι κιολας.

Να μην αναφερω τα διαλειμματα ανα 1ωρα , για κουλουρακια,  για καφε , για χυμο , για φρουτα ,πατατακια , τυροπιτα κλπ κλπ.

Παντα χαιρομαι οταν ακουω για ιδιωτικοποιησεις ποτε δεν προκειται να τους λυπηθω οτι αιτηματα και να εχουν γιατι ξερω οτι δεν αξιζουν τπτ και ευθυνονται για πολλα κακα της χωρας μας.

Αυτα βεβαια δεν περιμενω να τα καταλαβει οποιος δεν τα εχει ζησει απο μεσα ή οποιον δεν τον αφηνει ο κομματικος/πολιτικος του εγωισμος...

Επισκέπτης
εγω ειμαι ελευθερος επαγγελματιας αλλα λογο δουλειας εχω προσβαση σε πολες δημοσιες υπηρεσιες και εχω ζησει πολλα μεσα σε αυτες .
αυτο που κατ αρχην φταιει ξεκιναει απο τα ιδια τα κοματα εξουσιας που κατα καιρους για την αγρα ψηφων διοριζουν αβερτα ατομα που δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο το οποιο καλουντε να κανουν μεσα στην δημοσια υπηρεσια που διοριζοντε.
2ον ο κοματισμος που επικρατει μεσα στις δημοσιες υπηρεσιες βαζοντας σε θεσεις διευθυντων ατομα τα οποια δεν ειναι ικανα να διοικησουν τις υπηρεσιες αυτες.
και γενικα το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Εμένα μου αρέσει οτι πριν κάποιος διοριστεί στο δημόσιο, φιλάει κατουρημένες ποδιές, παρακαλάει λυτούς και δεμένους, ξεφτιλίζεται στα πολιτικά γραφεία βουλευτών και στο τέλος μπορεί να διοριστεί με μισθό 800? και με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Η πλάκα είναι ότι ο ίδιος ξεφτίλας μόλις λήξει η σύμβαση ορισμένου χρόνου αρχίζει και διαμαρτύρεται, απεργεί, φωνάζει, βγαίνει στα παράθυρα γιατί το άδικο το δημόσιο δεν τον διορίζει μόνιμα και δεν του δίνει μισθό 1200 και 1500 ?.

Καλά βρε αρχίδι, όταν προσλήφθηκες δεν ήξερες οτι σε παίρνουν με σύμβαση ορισμένου χρόνου ?? Δεν ήξερες οτι θα παίρνεις 800 ? μισθό ???
Γιατί γκρινιάζεις ?? Γιατί φωνάζεις ??

:uzi: :uzi: :uzi:

Και κάτι ακόμα: Φωνάζουν τα ρεμαλια στην Ολυμπιακή ή στα Φωσφωρικά Λιπάσματα γιατι θα κλείσει η εταιρία και θα μείνουν άνεργοι. Σταρχίδια μας ρε μαλάκες που θα μείνετε άνεργοι. Αυτοί δηλαδή που δουλεύουν στον Ιδιωτικό τομέα και τους απολύουν δεν έχουν ψυχή ? Αυτοί γιατί δεν φωνάζουν ?? Επιλογή σας ήταν ρε τεμπέληδες να δουλέψετε σε εταιρία συμφερόντων δημοσίου, δεν πήγε καλά, κλείνει, μένετε χωρίς δουλεία. Αντέ γαμηθείτε ! Ψάξτε να βρείτε δουλειά αλλού όπως κάνει και ο φουκαράς που τον απέλυσε το αφεντικό του...

Α, στο διάολο συγχύστκα  :headbang: :headbang:

sigma

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
το οτι υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που σκίζονται στη δουλειά είναι αλήθεια, άλλωστε αυτός που έχει μπει με μέσον έχει μπει σε πόστο για να κάθεται, πάντα υπάρχουν θύματα.... Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οτι οι περισσότερες θέσεις είναι διοικιτικών!!! Γιατί να χρειάζονται περισσότεροι διοικητικοί από ότι υπάλληλοι;

Ακριβώς ότι συμβαίνει και με το στρατό ένα πράμα!!

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Εχουμε 1.000.000 δημοσιους υπαλληλους,οταν η Μεγαλη Βρετανια εχει μολις 60.000.Αυτο και αν ειναι κοινωνικη πολιτικη,1.000.000 Ελληνες λουφαδοροι και αργομισθοι.

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση;
Οι Έλληνες που βρίζουν το δημόσιο, μόλις διοριστούν ο γιος τους ή η κόρη τους εκεί........μετά μόκο...σσσσσσσσσσσσσς

Απο τα περίεργα της Ελλαδάρας μας...... :jerking: :jerking: :jerking:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Φίλε Harokavle δεν είναι απο τα περίεργα της Ελλάδας μας.
Όλοι μας τους βρίζουμε γιατί κατα βάθος τους ζηλεύουμε που δεν μπορούμε να βρεθούμε στην θέση τους...
Δυστυχώς έτσι είναι

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δέμ ξέρω πόσοι απο εσας που λέτε να απολυθουν οι δημόσιοι υπαλληλοι , εχετε απολυθει στη ζ'ωη σας ? Επειδη εγω εχω απόλυθει , είναι το χειρότερο συναίσθημα , και οσο καίρο έμεινα άνεργος ηταν η χειρότερη περιοδος τησ ζωης . Αντι να κοιτάζουμε πως θα βελτίωσουμε τον ιδιωτικο τόμεα  ολοι οι "φωστήρες" βάζουν στόχο τους Δημ.υπαλληλους . Α και μην λένε μερικοι και εγω ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ειμαι σε εταιρια και με σκίζουν για 1000 με 12+++ ωρες εργασίας

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.062
Πόντοι
10.413
τους βρίζω, τους θεωρώ μίζερους και "μη ικανοποιημένους ανθρώπους" καθώς πιστεύω πως για να γίνεις καλύτερος (γενικότερα) πρέπει αυτά που κάνεις να σε ευχαριστούν, γεμίζουν, ικανοποιούν...
και αφού η δουλειά είναι το 1/3 της ζωής μας, χάνουν μεγάλο κομμάτι ζωής αντικαθιστώντας το με μιζέρια και λούφα....
τους ζηλεύω κιόλας...
απλώς εάν ήμουν δημόσιος, θα ήθελα να είμαι αρκετά σοφός ώστε να γεμίζω τον ελεύθερό μου χρόνο με ουσιαστικές εμπειρίες και παραστάσεις (γιατί η δουλειά των περισσότερων δημοσίων είναι ΜΙΖΕΡΗ).....

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Σε αυτούς συγκαταλέγεις και τους ιατρούς  που δουλεύουν 70 και 80 ώρες στα δημόσια νοσοκομεία την εβδομάδα? Η θα πρέπει να γίνεις πιό σαφής η δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Με συγχωρείς κιόλας έτσι!
Εχουμε 1.000.000 δημοσιους υπαλληλους,οταν η Μεγαλη Βρετανια εχει μολις 60.000.Αυτο και αν ειναι κοινωνικη πολιτικη,1.000.000 Ελληνες λουφαδοροι και αργομισθοι.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Σε αυτούς συγκαταλέγεις και τους ιατρούς  που δουλεύουν 70 και 80 ώρες στα δημόσια νοσοκομεία την εβδομάδα? Η θα πρέπει να γίνεις πιό σαφής η δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Με συγχωρείς κιόλας έτσι!
Εχεις δικιο,υπαρχει και ενα ποσοστο δημοσιων υπαλληλων που πραγματικα εργαζονται.Ημουν αδικος.Για τους γιατρους ομως ας μην ανοιξουμε θεμα.αστο να παει αστο.

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εμένα μου αρέσει οτι πριν κάποιος διοριστεί στο δημόσιο, φιλάει κατουρημένες ποδιές, παρακαλάει λυτούς και δεμένους, ξεφτιλίζεται στα πολιτικά γραφεία βουλευτών και στο τέλος μπορεί να διοριστεί με μισθό 800? και με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Η πλάκα είναι ότι ο ίδιος ξεφτίλας μόλις λήξει η σύμβαση ορισμένου χρόνου αρχίζει και διαμαρτύρεται, απεργεί, φωνάζει, βγαίνει στα παράθυρα γιατί το άδικο το δημόσιο δεν τον διορίζει μόνιμα και δεν του δίνει μισθό 1200 και 1500 ?.

Καλά βρε αρχίδι, όταν προσλήφθηκες δεν ήξερες οτι σε παίρνουν με σύμβαση ορισμένου χρόνου ?? Δεν ήξερες οτι θα παίρνεις 800 ? μισθό ???
Γιατί γκρινιάζεις ?? Γιατί φωνάζεις ??

:uzi: :uzi: :uzi:

Και κάτι ακόμα: Φωνάζουν τα ρεμαλια στην Ολυμπιακή ή στα Φωσφωρικά Λιπάσματα γιατι θα κλείσει η εταιρία και θα μείνουν άνεργοι. Σταρχίδια μας ρε μαλάκες που θα μείνετε άνεργοι. Αυτοί δηλαδή που δουλεύουν στον Ιδιωτικό τομέα και τους απολύουν δεν έχουν ψυχή ? Αυτοί γιατί δεν φωνάζουν ?? Επιλογή σας ήταν ρε τεμπέληδες να δουλέψετε σε εταιρία συμφερόντων δημοσίου, δεν πήγε καλά, κλείνει, μένετε χωρίς δουλεία. Αντέ γαμηθείτε ! Ψάξτε να βρείτε δουλειά αλλού όπως κάνει και ο φουκαράς που τον απέλυσε το αφεντικό του...

Α, στο διάολο συγχύστκα  :headbang: :headbang:
Δυστυχως φιλε μου , συμφωνω  1000% μαζι σου , γιατι ετσι εξοργιζμενος νοιωθω κι εγω με ολους αυτους τους αργομισθους του Δημοσιου , που μονο να ζητανε ξερουν τα λαμογια και να προσφερουν ενα ΤΙΠΟΤΑ σε αυτον τον ρημαδι τον τοπο .Τους χρυσοπληρωνουμε δε και πο πανω ...γιατι;, για να τα ξυνουν ολη μερα και να κοροιδευουν ολους τους αλλους!!!!

Επισκέπτης
Φίλε Harokavle δεν είναι απο τα περίεργα της Ελλάδας μας.
Όλοι μας τους βρίζουμε γιατί κατα βάθος τους ζηλεύουμε που δεν μπορούμε να βρεθούμε στην θέση τους...
Δυστυχώς έτσι είναι
φιλε εδω εισαι λαθος,οποιος τους ζηλευει ειναι και αυτος τα ιδια σκατα και ας μην δουλευει στο δημοσιο.
το κακο με το δημοσιο ειναι οτι καταστρεφει τον ιδιο τον ανθρωπο,το συστημα τον κανει αχρηστο, ακομη και σε περιπτωση που δεν ηταν.
Τα λαμογια που συνδικαλιζονται δεν αφηνουν καποιον να τους χαλασει την πιατσα.
Γιατι θεωρουν μαγκια να μην παραγουν και να πληρωνοντε.

υ.γ τωρα που πανε καλα τα κρατικα χαρτια στο χ.α ας βρεθει καποιος πουστης να κανει καμια εθελουσια ακομη.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
τους έχω κλασμένους σταρχίδια μου, όπου τους βρίσκω τους γιουχάρω κι αυτούς και τα παιδιά τους.

Όποιος έχει στόχο το βόλεμα του στο δημόσιο έχει εξασφαλίσει το λάσπωμά του και την ιδιότητα του κωλογλύφτη-ευθυνόφοβου-δειλού-καραγκιόζη που χαρακτηρίζει τη μίζερη ελληνική πραγματικότητα.

Οι μοναδικοί που μας ξεπερνούν στον τομέα του δημόσιου εργασιακού αυνανισμού είναι οι σαουδάραβες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom