Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 529
- Πόντοι
- 81
Χαίρεται μύστες. Πως θα σας φαινόταν η δημιουργία δημοσίων οίκων ανοχής εντελώς δωρεάν, με μοναδική προϋπόθεση να είσαι ασφαλισμένος;
Καλό κυριακάτικο τύπε μου.Χαίρεται μύστες. Πως θα σας φαινόταν η δημιουργία δημοσίων οίκων ανοχής εντελώς δωρεάν, με μοναδική προϋπόθεση να είσαι ασφαλισμένος;
Hδη μερικα bou που ειναι ιδιωτικα τωρα προυσιαζουν καποιες που θυμιζουν το jabba the hutt. Μετα αν θα γινουν δημοσια τι θα παρουσιαζουν.. ορκ ;Χαίρεται μύστες. Πως θα σας φαινόταν η δημιουργία δημοσίων οίκων ανοχής εντελώς δωρεάν, με μοναδική προϋπόθεση να είσαι ασφαλισμένος;
Αυτό είναι επείγον μύστη μου, σαν το οξυγόνο, χρειάζεται συχνότερη περίθαλψη - αποκατάσταση - πρόληψη στερητικού συνδρόμου. Θα έλεγα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 φορές τον μήνα.με αιτηση σαν τον κοινωνικο τουρισμο ενα πραγμα,ενα πηδημα το εξαμηνο?
Fucking pass δηλαδή..με αιτηση σαν τον κοινωνικο τουρισμο ενα πραγμα,ενα πηδημα το εξαμηνο?
Fucking pass, αλλά για ΟΛΟΥΣ, γιατί εγώ πάντα παίρνω τα αρχίδια μου pass.Fucking pass δηλαδή..
Θα το αναλάβει το υπουργείο κοινωνικής συνοχής και οικογένειας. Τα μπουρδελα θα λειτουργούν καθημερινά ως συμβουλευτικοί παράγοντες αποκλειστικά για άντρες.Καλό κυριακάτικο τύπε μου.
Ποιό υπουργείο θα είναι υπεύθυνο και ποιός ο υπουργός να επιβλέπει;
Πόσες θεραπευτικές συνεδρίες θα συνταγογραφούνται τον χρόνο;
Προφυλακτικά θα φέρνει οπελάτηςασθενής ή θα είναι και αυτά δωρεάν;
Θα μπορέσουν επιτέλους οι τύποι να λένε : "αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις";
Κύριε Πρωθυπουργέ,Kαλησπέρα από το Μαξίμου ,
Καταρχάς , δε χρειάζεται να είναι δημόσια τα μπουρδέλα. Ένα fuck pass είναι το μόνο που χρειάζεται. Κι επειδή μας ενδιαφέρει όχι η ποιότητα των υπηρεσιών αλλά η ποσότητα των ευχαριστημένων ψηφοφόρων (έτσι ξαναγίναμε κυβέρνηση άλλωστε) μια λογική τιμή βάσης για την επιδότηση είναι τα 10 ευρώ / ΑΦΜ που είναι επαρκές για μια επίσκεψη στο Μεταξι. Οποιος θέλει αναβάθμιση , βάζει τη διαφορά απ' την τσέπη του. Μεταφορικά προς/απο τον οικο ανοχής και προφυλακτικά επιβαρύνουν τον ωφελούμενο (μπορείτε όμως να αγοράσετε βενζίνη με το fuel pass και καπότες με το market pass).
Κριτήρια συμμετοχής στο πρόγραμμα :
α. Ηλικία από 16+ . Πήγαμε καλά στα πιτσιρίκια χάρη στο youth pass , το freedom pass , το tablet pass κλπ συνεπώς πρέπει να στοχεύσουμε δυνατά στη νέα γενιά.
β. Ποσό επιδότησης : 10 ευρώ για άγαμο / 20 ευρώ για έγγαμο . Προσαύξηση 5 ευρώ για κάθε ανήλικο τέκνο του δικαιούχου. Επιπλέον προσάυξηση 2,5 ευρώ για κάθε εγγόνι του δικαιούχου . Διπλασιασμό ποσού για διαζευγμένους που πληρώνουν διατροφή στην πρωην συζυγο.
γ. Διαδικασία : Διάθεση 100,000 pass ανα μήνα με σειρά προτεραιότητας (όπως στο Evia pass) . Οι ωφελούμενοι πρέπει να κάνουν χρήση του pass εντός 30 εργάσιμων ημερών μέσω της πλατφόρμας fuckpass.gov.gr . Τυχόν αδιάθετα pass μεταφέρονται στον επόμενο μήνα. Οι ωφελούμενοι του προγράμματος δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα για τους επόμενους 6 μήνες ανεξάρτητως αν έκαναν χρήση του pass ή οχι.
δ. προυπολογισμός προγράμματος : 20 εκ ευρώ (όσο η λίστα Πέτσα). Κάλυψη 50% από ΕΣΠΑ και 50% απο Εθνικούς Πόρους.
Στη διαθεση σας για καθε πληροφορία .
Το "ΟΛΟΥΣ" ειναι σχετικό τύπε...Fucking pass, αλλά για ΟΛΟΥΣ, γιατί εγώ πάντα παίρνω τα αρχίδια μου pass.
Εννοώ χωρίς ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κριτήρια, τύπε μου. Μιλάμε πάντα για άνδρες και όχι για Ελλεηνίδες.Το "ΟΛΟΥΣ" ειναι σχετικό τύπε...
Δηλαδή να εχουν fucking pass και οι αγάμητες Ελλεηνίδες...Ποιοι θα ειναι οι ήρωες που θα αναλάβουν αυτό το δύσκολο έργο.
Εκτός αν γίνει σαν το εμβόλιο Covid. Υποχρεωτικά μια φορά το μήνα να πηδάς ένα μπάζο και αν δεν δέχεσαι να πληρώνεις πρόστιμο.
Εντάξει είναι σαφές οτι πλάκα κάνουμε και χαβαλέ.. Αλλά μεταξύ σοβαρού και αστείου,Εννοώ χωρίς ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κριτήρια, τύπε μου. Μιλάμε πάντα για άνδρες και όχι για Ελλεηνίδες.
Κύριε Πρωθυπουργέ,
σας ευχαριστούμε για την άμεση και λεπτομερή απάντηση.
Η απορία μου όμως είναι στο β) ο άγαμος χρειάζεται περισσότερες συνεδρίες από τον έγγαμο, για αυτονόητους λόγους... είναι άγαμος, χωρίς σύζυγο για τα.. περαιτέρω. Ίσα, ίσα, αν ο άγαμος επιδοτείται με ποσό πολλαπλάσιο, θα έχει και πολλαπλάσιες ευκαιρίες να συνεισφέρει στον πληθυσμό της χώρας, καθώς όλο και κάποιο προφυλακτικό θα έχει αστοχία, οπότε... νέοι πολίτες (και μελλοντικοί ψηφοφόροι ΝΔ) θα γεννηθούν.
Μετά τιμής,
ένας θαυμαστής και ψηφοφόρος σας.