Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Εσύ που ανήκεις τύπε στο α΄ ή στο β΄; :S :S :S
Εγώ δεν ειμαι κορασίδα τύπε.. τι εννοείς?
Εσύ που ανήκεις τύπε στο α΄ ή στο β΄; :S :S :S
Εγώ δεν ειμαι κορασίδα τύπε.. τι εννοείς?
ομορφοπαιδο πιτσιρικας τυπε :S :S :SΠιτσιρικάς ή ομορφόπαιδο που το γουστάρουν τύπε ;)
δεν χρειαστηκε..Ζητάς και ¨ρομαντικό¨ γαμήσι τύπε για να την κάνεις πιο εύκολα; :S :S :S
θα το εχω στα υποψιν μου..τυπε πες οτι ερχεσαι εκ μερους του ακαποτου χυστη κομπρα,πιστευω οτι μετα ολα τα μουνετα θα ειναι πολυ ρομαντικα μαζι σου
ομορφοπαιδο πιτσιρικας τυπε :S :S :S
Πιτσιρικάς ή ομορφόπαιδο τύπε ;)
μοντελο αλυσιδα αορορα εχω γαμησει και πιο παλια ξενια και νικολετα
Πιτσιρικάς δεν είμαι.. πάω στα 37 σε λίγους μήνες.. για κάποιες παιρνιέμαι για ωραίος πχ η Ντορίνα απο Κολωνού μου το πε 2-3 φορές "εισαι πολύ ωραίος" αλλα αφού πήγαινει απο Πάκι σε Πάκι εμένα με έβλεπε ομορφάντρα.. Αλλά σε γενικές γραμμές δε με λές ωραίο.. Οι τάνες συγκριτικά το πάνε ανάλογα τη πελατεία που έχουν..
μου ριχνεις αμπελαλε 12 χρονια εχω παει σε πολλα μπουρδελλα φυλης και μεταξουργειο
τυπε για να τον γαμησεις το ειπε :S :S :SΚαλά για με φτάσεις θες 3 ζωές, μια φορά ένας γνωστός τσάτσος στη φυλής μου είπε "μονο εμένα δεν έχεις γαμήσει"
Καλά για με φτάσεις θες 3 ζωές, μια φορά ένας γνωστός τσάτσος στη φυλής μου είπε "μονο εμένα δεν έχεις γαμήσει"
τυπε για να τον γαμησεις το ειπε :S :S :S
μαλλον το εννοουσε τυπε :S :S
Το σκέφτηκα και γώ αυτό αλλά μάλλον χιούμορ έκανε επειδή με θυμάται απο παλιά..
Έπρεπε να τον ρωτήσεις τι πρόγραμμα κάνει για να δεις αν θα έχανε το χιούμορ του τύπε :S :S :S
Έπρεπε να τον ρωτήσεις τι πρόγραμμα κάνει για να δεις αν θα έχανε το χιούμορ του τύπε :S :S :S