Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ΜΕΡΚΕΛ τωρα

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩ Η ΟΧΙ.....

αποκλείεται να μπει σε ερώτημα η δανειακή σύμβαση!!!!!
ειπαμε γαλαζιε σκυλε το εν λογω δημοψηφισμα δεν θα γινει.αν ειναι ευρω η δραχμη απλα θα φηφιστει το ευρω και ο τζεφρυ θα συνεχισει μεχρι να τον ριξουν...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
δεν θα ειμαι ευθυμος αλλα σιγουρα πιο αισιοδοξος γιατι δεν θα ειναι στην κυβερνηση ο τυπος που ειναι τωρα και δεν θα κυριαρχησουν αποψεις σαν την δικη σου του βεντουζα και αλλων τεραστιων μυαλων...διαλεγω το λιγοτερο επωδυνο φαρμακο για να σωθω οχι την ολικη καταστροφη που προτεινεις εσυ το κκε και αλλα ακραια στοιχεια.

διαλέγεις τις συνταγές ανθρώπων που 2 χρονια τωρα διαψευδονται παταγωδώς.
αγνοεις τα παραδειγματα του Ισημερινου, της Αργεντινης, της Βραζιλίας.
μακάρι να έχεις δικιο εσύ κι εγω να ειμαι υπερβολικος.
θα τα ξαναπουμε το γεναρη, καλά να ειμαστε....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Παρασκεύη πριν το δημοψήφισμα,τί θα γίνει στις τράπεζες? :think: :think: :think:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Jubilee τύπε: In the Biblical Book of Leviticus, a Jubilee year is mentioned to occur every fifty years, in which slaves and prisoners would be freed, debts would be forgiven and the mercies of God would be particularly manifest.

τυπε μακαρι να ειμασταν τοτε εβραιοι, αν ειναι καθε 50 χρονια να μηδενιζουμε τα χρεη.
Στην ελληνικη ιστορια εγινε μονο μια φορα με το Σολωνα, αλλα από τοτε οι τραπεζιτες κι οι τοκογλυφοι κερδιζουν συνεχως...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κοίταξε φίλε μου, οι μεγάλοι άνθρωποι τραβανε μπροστα με Θερμοπύλες, Σαλαμινες, Μαραθώνες, Πλαταιες, Γρανικους, Γαυγαμηλα, Ισσους, 1821, 1912, ΟΧΙ και τα ρεστα !

Τα ανθρωπάκια καθονται στον καναπέ τους και βλέπουν Μπαγκς Μπάνι και τούρκικα σήριαλ και περιμένουν να τα σώσει ο ΓΑΠ, το ευρώ και η ελεημοσυνη των δυτικών αφεντικών .... ενω οι πουτσαις του Μνημονιου πέφτουνε στρειτ θρου !

Αναθεμα στον Ελληναρα που είναι ραγιάς για χάρη της βόλεψής του !

:2funny: Ξεκίνα από Μπαγκς Μπάννυ. Θα μας εξηγήσεις τον Καζάκη καλύτερα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
διαλέγεις τις συνταγές ανθρώπων που 2 χρονια τωρα διαψευδονται παταγωδώς.
αγνοεις τα παραδειγματα του Ισημερινου, της Αργεντινης, της Βραζιλίας.
μακάρι να έχεις δικιο εσύ κι εγω να ειμαι υπερβολικος.
θα τα ξαναπουμε το γεναρη, καλά να ειμαστε....
α ναι ε?για πηγαινε ισημερινο και αργεντινη...πηγαινε ρε τσε γκεβαρα να δεις πσο αναπτυχθηκε η αργεντινη και τι μισθους και πληθωρισμο εχει μετα απο δεκα χρονια...

Επισκέπτης
λεει για το μνημονιο του 10

αιγιδα κανει μπε η γιδα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

είσαι ανεκδιήγητος κρετίνος!!! :birdman: φυσικά και για το Μνημόνιο του 2010 μιλούσε ρε βλάκα, το θέμα είναι πως τότε το δημοψήφισμα θα έβαζε τον τόπο σε περιπέτειες ενώ τώρα αποτελεί υπεύθυνη λύση....αααα ρε κωλοτούμπες πολιτικοί απατεώνες!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom