Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
δεν βλέπω κανέναν να απασχολεί η επόμενη του δημοψηφίσματος,με δεδομένο τη συντριπτική επικράτηση του ΟΧΙ....(τουλάχιστον 70-30% υπερ του ΟΧΙ)

(ποιος θα ψηφίσει κόψιμο του εφάπαξ του,σύνταξη 300 ευρώ,μισθό 450 και 10 χρόνια ύφεση?)

ο σαμαρας που θελει εκλογες ειναι κατα της συμβασης

τι θα κανει θα την ψηφισει η οχι

εκει να δεις γελιο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καθόλου τυχαίο και γνωστό.
Η Λιβύη αναγνώρισε τη Β Κυπρο.
Η Λιβυή δεν δέχεται ΑΟΖ.

Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, διότι τα παιδικά σενάρια που παρουσιάζετε με απομονώσεις και άλλα καραγκιοζιλίκια είναι για Αντρέα επίπεδο

καλά μιλάτε σοβαρά για εκμετάλλεσυη ορυκτού πλούτου ????

αααα ναι και δεν νομίζω να φτάινε οι ξένοι γιαυτό...

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Tα δινανε τυπε μου τοτε τα ροδακινα στα σχολεια. Τα κανανε χυμο η κομποστα και μας μοιραζανε καθε μερα οταν ημουν στο δημοτικο θυμαμαι.

μάλλον κοντογειτονιά (ηλικιακά)είμαστε....κάποιο διάστημα στο δημοτικό,είχαν δώσει και σε ΄μας,αλλά νομίζω μία - δύο φορές  ....το θέμα με τις χωματερές,έτρεχε και μετέπειτα και με άλλα προϊόντα..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και οι χωματερές που θάβανε τα ροδάκινα και τα πλήρωνε η ΑΤΕ

αυτό πάλι που το πας ??? να κάνεις εισαγωγές,να πετάς τα δικά σου(όχι μόνο ροδάκινα..
0 ..και κάποιοι να πηγαίνουν στις λαϊκές την ώρα που μαζεύουνε,για να πάρουν ότι πετάνε οι μανάβιδες που φεύγουν...-τώρα βέβαια ακόμα πιο έντονο....Θα ήταν δύσκολο αντί να πετάγονται,να δίνονται κάπου δωρεάν...πχ ορφανοτροφία, νοσοκομεία,σε φτωχές οικογένειες κτλ...τι λέω ρε ...πάλι ονειρεύομαι....

εκείνη την εποχή που υπήρχαν οι χωματερές δεν γινόταν εισαγωγές.. .απλά (όπως και σήμερα) δεν μπορούσαμε να κάνουμε εξαγωγές.. και ας είχαμε δραχμή...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και σιγα μην βγαλουμε πετρελαιο θα στεναχωρηθουν τα δελφινια και οι λουτσοι

είμαι σίγουρος ότι ο συναγωνιστής loytsos θα έχει τις αντιρήσεις του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τους οικολόγους τους ρώτησες? τον δήμαρχο κάτω αγουλινίτσας? τον πρόεδρο του σωματείου "διάσωση της μονοπόδαρης φώκιας"???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μάλλον κοντογειτονιά (ηλικιακά)είμαστε....κάποιο διάστημα στο δημοτικό,είχαν δώσει και σε ΄μας,αλλά νομίζω μία - δύο φορές  ....το θέμα με τις χωματερές,έτρεχε και μετέπειτα και με άλλα προϊόντα..

με πολλά προιόντα.. διότι δεν μπορούσαν να εξαχθούν... (λόγοι τιμής, ποιότητας κλπ).. και είχαμε δραχμή τότε για να μην ξεχνιώμαστε

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Εμας μας ειχανε στανταρ καθε μερα για ενα χρονο, αλλα απο καποιο σημειο και μετα τα ειχαμε βαρεθει και τα σνομπαραμε...Τα πορτοκαλια θυμαμαι που τα θαβανε, για την ακριβεια θυμαμαι αρκετες χρονιες σερι να εχει γινει αυτο. Ητανε πολυ κριμα...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
αυτό που δεν λέει είναι ότι οι περιορισμοί επιβάλλονται στην εξαγωγή κεφαλαίων... για εισαγωγή θα δίνουμε και κώλο...

εσύ μπορείς να δώσεις ό,τι θες, αλλά ένα κυρίαρχο κράτος δεν παρακαλάει για επενδύσεις - το παρακαλάνε οι επενδυτές και παίζουν με τους όρους του.

Σ' εμας εδώ προαλοίφεται μια νεα δουλοπαροικία, όπου οι νεόπτωχοι Έλληνες θα ψωμολυσσάνε για μισθούς των 120 ευρώ, ενώ οι ξένοι και ντόπιοι "επενδυτές" θα τους πίνουν το αιμα !

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
είμαι σίγουρος ότι ο συναγωνιστής loytsos θα έχει τις αντιρήσεις του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τους οικολόγους τους ρώτησες? τον δήμαρχο κάτω αγουλινίτσας? τον πρόεδρο του σωματείου "διάσωση της μονοπόδαρης φώκιας"???

ζεσταινουν  τις μηχανες των ψαροκαικων για αποκλεισμους

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
815
Πόντοι
6.755
το δίλημμα πρέπει να είναι είτε φτώχεια είτε το κεφάλι κάτω και δουλειά..

και όταν λέμε δουλειά εννοούμε δουλειά για να φέρουμε ανάπτυξη.... ΔΟΥΛΕΙΑ...

ξεχνάμε δηλαδή κάτι τέτοια

Αγαπητέ υπήρξα φτωχός και εριξά πολύ δουλειά υπό αυτό το νόμισμα,το ίδιο και εδώ δεν είναι κατι που με φοβίζει εξάλου στην ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ κανείς δεν υποστήριξε τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομεα ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ,όλοι εφ απ ψηλού μας κοιτάγανε και ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ πραγματικά,θέλω να μου πεις την γνώμη σου για αυτά που γινανε με τους στρατιωτικούς,οι λόγοι που γίνανε αυτά είναι αυτοί που αναφερθήκανε στα μέσα και στα έντυπα για συμβαίνει κάτι άλλο?

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    5 KB · Εμφανίσεις: 9
  • images.jpg
    images.jpg
    5 KB · Εμφανίσεις: 9

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εσύ μπορείς να δώσεις ό,τι θες, αλλά ένα κυρίαρχο κράτος δεν παρακαλάει για επενδύσεις - το παρακαλάνε οι επενδυτές και παίζουν με τους όρους του.

Σ' εμας εδώ προαλοίφεται μια νεα δουλοπαροικία, όπου οι νεόπτωχοι Έλληνες θα ψωμολυσσάνε για μισθούς των 120 ευρώ, ενώ οι ξένοι και ντόπιοι "επενδυτές" θα τους πίνουν το αιμα !

κυρίαρχο μπορεί να είναι ένα κράτος όταν έχει την οικονομική του αυτοτέλεια.. που σημαίνει ότι παράγει ότι και όσο ακριβώς χρειάζονται οι κάτοικοι του και λίγο παραπάνω..

όσο δεν είσαι σε αυτή την κατάσταση οι επενδυτές θα παίζουν με τους όρους τους και θα τους παρακαλάς...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
κλασσικός νεοέλλην... δεν θέλω κατσίκα Θεέ μου.. θέλω να ψοφήσει η κατσικα του γείτονα...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

οχι τυπε, ειναι απλα οι παραπλευρες απώλειες της χρεωκοπιας της Ελλάδας.
Εγώ δεν εχω συμπλεγματα με την προσωπικη ευτυχία των αλλων.
Ειρωνευομαι έναν τύπο που συμπεριφερεται σαν δανδης, ενω η μποχα της κρεμμυδιλας δεν κρυβεται κατω απο την ανασα της κολγκειτ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αγαπητέ υπήρξα φτωχός και εριξά πολύ δουλειά υπό αυτό το νόμισμα,το ίδιο και εδώ δεν είναι κατι που με φοβίζει εξάλου στην ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ κανείς δεν υποστήριξε τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομεα ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ,όλοι εφ απ ψηλού μας κοιτάγανε και ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ πραγματικά,θέλω να μου πεις την γνώμη σου για αυτά που γινανε με τους στρατιωτικούς,οι λόγοι που γίνανε αυτά είναι αυτοί που αναφερθήκανε στα μέσα και στα έντυπα για συμβαίνει κάτι άλλο?

κατα την γνωμη μου λένε μπαρμπούτσαλα... πιστεύω ότι η κίνηση έγινε υπό την δαμόκλειο σπάθη της ψήφου εμπιστοσύνης (πολύ πιθανόν να μην την πάρει ο ΓΑΠ αμην και πότε δηλαδή), οπότε όως και ο προκάτοχος του φρόντισε να τακτοποιήσιε στις θέσεις των αρχηγών τα δικά του παιδια..

ας μην ξεχνάμε ότι οι τέσσερεις αρχηγοί είχαν μπεί ένα μήνα πρίν τις εκλογές του 2009...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εκείνη την εποχή που υπήρχαν οι χωματερές δεν γινόταν εισαγωγές.. .απλά (όπως και σήμερα) δεν μπορούσαμε να κάνουμε εξαγωγές.. και ας είχαμε δραχμή...
δεν εκανες εξαγωγες γιατι η ΕΟΚ (τοτε) σε επιδοτουσε να μην εξαγεις αλλα να τα καταστρεφεις!

Αρα λοιπον, η Ελλας μπορει να ειναι αυταρκης και η συμμετοχη της στην ΕΟΚ (Ε.Ε.) της γαμησε την εξαγωγικη δυνατοτητα.... συνεχιστε τωρα να την γλυφετε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οχι τυπε, ειναι απλα οι παραπλευρες απώλειες της χρεωκοπιας της Ελλάδας.
Εγώ δεν εχω συμπλεγματα με την προσωπικη ευτυχία των αλλων.
Ειρωνευομαι έναν τύπο που συμπεριφερεται σαν δανδης, ενω η μποχα της κρεμμυδιλας δεν κρυβεται κατω απο την ανασα της κολγκειτ....

πιθανόν.. δεν σε γνωρίζω προσωπικά.. από τα γραφόμενα σου βγαίνει πάντως αβίαστα το συμπέρασμα μου.. πιθανόν να κάνω λάθος όμως...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν εκανες εξαγωγες γιατι η ΕΟΚ (τοτε) σε επιδοτουσε να μην εξαγεις αλλα να τα καταστρεφεις!

Αρα λοιπον, η Ελλας μπορει να ειναι αυταρκης και η συμμετοχη της στην ΕΟΚ (Ε.Ε.) της γαμησε την εξαγωγικη δυνατοτητα.... συνεχιστε τωρα να την γλυφετε...

το 1976 ήμαστασν στην ΕΟΚ  :think: :think: :think: :think: :think:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σπουδές: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, [size=18pt]Αρχιτεκτονική Σχολή Berkeley Η.Π.Α. [/size]
[size=18pt]Επίτιμο μέλος της Ελληνο-Αμερικανικής Ένωσης. Επίτιμη Ακαδημαϊκός της Ιταλο-Αμερικανικής Ακαδημίας (Ρώμη).[/size]

πάμε παρακάτω:
Η σχέση των δύο οικογενειών ξεκινά από τη δεκαετία του 1960 και τα χρόνια της Ένωσης Κέντρου, όταν ο πατέρας της νυν βουλευτού Δημήτρης Παπαδημητρίου ήταν στέλεχος του κόμματος του οποίου είχε την ηγεσία ο Γεώργιος Παπανδρέου, παππούς του σημερινού πρωθυπουργού. [size=18pt]Η σχέση αυτή ενδυναμώθηκε όταν η σημερινή βουλευτής Αργολίδας σπούδαζε Αρχιτεκτονική στο διεθνούς φήμης Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ στις ΗΠΑ έχοντας μάλιστα καθηγητή τον Ανδρέα Παπανδρέου.
[/size]

Βρε καθυστερημένε που ποστάρεις ότι σκουπίδι κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.

Και το κάνεις bold για έμφαση.....

Πως μπορούσε να έχει καθηγητή στην Αρχιτεκτονική τον Ανδρέα όταν αυτός δίδασκε οικονομικά;

Πας καλά;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom