tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Βλέπω ο Ράϊνχαρτ, να έρχεται άρον άρον , να στείλει το Τζέφρυ διακοπές !
Μη πάτε άυριο στις τράπεζες, θα έχουν κατεβάσει ρολά !
Αγαπη μου ρομαντικη..
ΝΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΩ και να ΦΥΓΩ και ΑΠΟ την Ε.Ε ;)
μαλλονΥπάρχει ένα 12%, που γουστάρει πούτσα ! Το 88% δεν γουστάρει !
Βλέπω ο Ράϊνχαρτ, να έρχεται άρον άρον , να στείλει το Τζέφρυ διακοπές !
Έχω 250e στο πορτοφόλι μου,τί θα αγοράζω από αύριο,κανένα νησί παίζει;;;![]()
σωστο
ειχε δεν ειχε την εκανε την μαλακια του ο γιωργακης
Σιγά μην βγω στον δρόμο με 250e....Τίποτα γιατί θα στα έχουν φάει μέχρι αύριο τα πάκια στο δρόμο.
Τύποι σήμερα δεν θα έδινε συνέντευξη ο γκαντέμης; Τυχαίο; Δεν νομίζω..
Ελπίδα δεν υπάρχει έτσι κ αλλιώς....το θέμα είναι πόσο άσχημα θα χτυπήσεις πέφτοντας,αν θα ζήσεις δηλαδή.Γιατι ετρεφες ΦΛΟΥΔΕΣ ΕΠΛΙΔΕΣ Σωτηριας εσυ
ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ![]()
σωστο
ειχε δεν ειχε την εκανε την μαλακια του ο γιωργακης
Έχω 250e στο πορτοφόλι μου,τί θα αγοράζω από αύριο,κανένα νησί παίζει;;;![]()
δεν ειπα αυτο , μην καταλαβαινεις οτι θελειςΓιατι ετρεφες ΦΛΟΥΔΕΣ ΕΠΛΙΔΕΣ Σωτηριας εσυ
ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ![]()
Ρε παιδιά μη γράφετε μαλάκιές...εδώ και δύο χρόνια από τις παπαριες που ακόυτε στις τηλεοράσεις έχετε βγάλει τα λεφτά από τις τράπεζες καμία δεκαριά φορές και μετά μόλις ηρεμούν τα πράγματα τα πάτε πίσω....έχετε χάσει ένα σωρό λεφτά από τους τόκους κάνοντας βόλτες τα λεφτά σας με κινδυνο να σας λυστεύψουν και άλλοι πιο έξυπνη τα πήγατε στο εξωτερικό και θα χάσετε τώρα στο εξωτερικό ένα σωρό λεφτά από φορολογία....ηρεμήστε...![]()
Ρε παιδιά μη γράφετε μαλάκιές...εδώ και δύο χρόνια από τις παπαριες που ακόυτε στις τηλεοράσεις έχετε βγάλει τα λεφτά από τις τράπεζες καμία δεκαριά φορές και μετά μόλις ηρεμούν τα πράγματα τα πάτε πίσω....έχετε χάσει ένα σωρό λεφτά από τους τόκους κάνοντας βόλτες τα λεφτά σας με κινδυνο να σας λυστεύψουν και άλλοι πιο έξυπνη τα πήγατε στο εξωτερικό και θα χάσετε τώρα στο εξωτερικό ένα σωρό λεφτά από φορολογία....ηρεμήστε...![]()