Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ναι απο αυριο θα μοιραζουν λεφτα..και δεν θα απολυσουν τα κυφινολαμογια του δημοσιου....

Ρε sin .....  :cheesy:

Μου θυμίζεις τον Μπάμπη Παπαδημητρίου από τον ΣΚΑΙ ..... όταν τον ρωτάει η Κοσιώνη για τους Δ.Υ. βγάλει αφρούς , γουρλώνει τα μάτια , κοκκινίζει .....  :2funny:

Άμα θέλετε να γελάσετε φτιάχτε ένα καφεδάκι και απολάυστε τον , ο άνθρωπος το ζει απόλυτα , έχει τρελλή αγάπη για το δημόσιο τομέα .....  :grin:

Xαχαχαχαχα!!!!!

Πάντως η Κοσίωνη .....  :sunglasses:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
βουλευτες την κανουν. κυβερνησεις πεφτουν..
προβλεπω να γυρναει και το τεως πισω! :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ποιό δικομματισμό παλληκάρι μου; Eδώ μιλάμε για ΟΛΟΥΣ! Ολα τα κόμματα τής Βουλής΄σε ένα καζάνι βράζουν.Δεν είδες πού το ΠΑΜΕ τής Παπαρήγα φύλαγε την Βουλή για να μην τούς λυντσάρουν;

Υπάρχουν και νέοι άνθρωποι. Ή είσαι από αυτούς που θα ψηφίσουν Ανωμερίτη;

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Αν ψηφισουμε ναι συνεχιζουν οι φορολογιες και τα μετρα...
Αν ψηφισουμε οχι βγαινουμε απο το ευρω!
Και στις 2 περιπτωσεις τη γαμησαμε.. δε θα εχει διαφορα για εμας! Απλα το ΑΡΧΙΔΙ ο παπανδρεου τωρα που ειδε οτι τα εκανε σκατα ειπε να κανει κ ενα δημοψηφισμα για να ριξει την ευθυνη στο λαο! Οταν γαμηθουν τα παντα θα βγει και θα πει οριστε γινανε ολα σκατα αλλα ειχα την υποστηριξη του λαου απο το δημοψηφισμα δε φταιω εγω  :headbang:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω ΝΑΙ,αλλα δεν απορω αρνητικα ,απλα γιατι επρεπε να τα γαμησει ολα και μετα να παει σε εκλογες  ;)
τι να γαμησει? τα γαμημενα επι τριαντα χρονια δεν σε πειραξαν...και τωρα τα γαμησε σε δυο χρονια ο γιωργακης?

Επισκέπτης
Οποιος υποσχεθεί ότι δεν θα απολύσει τα παράσιτα-δημ. υπαλλήλους θα κερδίσει τίς εκλογές.Την Ελλάδα την κυβερνούν οι δημόσιοι κηφήνες.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Οποιος υποσχεθεί ότι δεν θα απολύσει τα παράσιτα-δημ. υπαλλήλους θα κερδίσει τίς εκλογές.Την Ελλάδα την κυβερνούν οι δημόσιοι κηφήνες.
;)

μαμοθρεφτος λαος
αεναως επιδιωκων την βολεψη του

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
τι να γαμησει? τα γαμημενα επι τριαντα χρονια δεν σε πειραξαν...και τωρα τα γαμησε σε δυο χρονια ο γιωργακης?
Θες τη γνωμη μου ,ολοι συνενοχοι ειναι απλα αυτος εχει τη μεγαλυτερη ευθυνη στις τελευταιες απαραδεχτες συμφωνιες ..

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925
        ΄Εξω το μαλακιασμένο που χειρίζεται την τύχη της Ελλάδας. Δε σε θέλει ο λαός παρ΄την τρόικα [και τη Μάργκαρετ] και μπρος    ΠΡΕΠΕΙ να ληφθούν μέτρα να ΜΗ ΔΙΑΦΥΓΕΙ στο εξωτερικό όπως  ο Χριστοφοράκος

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Έτσι είναι. Το πάρτυ είχε ξεκινήσει από παλιά.

Αν και προσωπικά πιστεύω ότι μεγάλη ευθύνη έχει ο Α.Παπανδρέου. Ανέβασε το βιοτικό επίπεδο μεν, αλλά με πλασματικό τρόπο δε (διόγκωση δημοσίου, υπερδανεισμός, ρουσφετοβόλεμα κλπ), υποθηκεύοντας ουσιαστικά το μέλλον.

Όχι ότι έχει και πολύ σημασία βέβαια. Και δεν φταίει μόνο αυτός προφανώς. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης.

Όλοι το ήξεραν και προσπαθούσαν να κρύψουν τη βρώμα κάτω από το χαλί. Να το λύσουν οι επόμενοι και πάει λέγωντας. Τώρα το χαλί όμως κοντέυει να σαπίσει πια.

Και θα το πληρώσουμε ΟΛΟΙ. Είτε μας αρέσει είτε όχι.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε sin .....  :cheesy:

Μου θυμίζεις τον Μπάμπη Παπαδημητρίου από τον ΣΚΑΙ ..... όταν τον ρωτάει η Κοσιώνη για τους Δ.Υ. βγάλει αφρούς , γουρλώνει τα μάτια , κοκκινίζει .....  :2funny:

Άμα θέλετε να γελάσετε φτιάχτε ένα καφεδάκι και απολάυστε τον , ο άνθρωπος το ζει απόλυτα , έχει τρελλή αγάπη για το δημόσιο τομέα .....  :grin:

Xαχαχαχαχα!!!!!

Πάντως η Κοσίωνη .....  :sunglasses:
ετσι ναι..γιατι τους εχω ζησει στο πετσι μου τους δ.υπαλληλους...καθαρματα τεμπελιδες κοματοσκυλα...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μητσοτάκη κάθαρμα φώναζαν 1000000 το '65

:2funny: :2funny: :2funny:

Δικε μου, εγω βλεπω οτι, μαλλον δημοψηφισμα ΓΙΟΚ  :uglystupid:

θα πανε σε εκλογες για να ΠΑΡΟΥΝ το "ΣΩΤΗΡΙΟ" ΔΑΝΕΙΟ  :headbang:

Εικαζω οτι, Μαλλον θα "ΣΩΘΟΥΜΕ" με την ΣΥΝΤΑΓΗ..... του Ριγομορτη   :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom