jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
αγνωσται αι βουλαι του μαλακαΕγω ΝΑΙ,αλλα δεν απορω αρνητικα ,απλα γιατι επρεπε να τα γαμησει ολα και μετα να παει σε εκλογες ;)
αγνωσται αι βουλαι του μαλακαΕγω ΝΑΙ,αλλα δεν απορω αρνητικα ,απλα γιατι επρεπε να τα γαμησει ολα και μετα να παει σε εκλογες ;)
ναι απο αυριο θα μοιραζουν λεφτα..και δεν θα απολυσουν τα κυφινολαμογια του δημοσιου....
Θα ρωτησω κατι απλο.Γιατι αποφασισε να παει τωρα σε εκλογες;Τι παιζεται απο πισω;![]()
Ποιό δικομματισμό παλληκάρι μου; Eδώ μιλάμε για ΟΛΟΥΣ! Ολα τα κόμματα τής Βουλής΄σε ένα καζάνι βράζουν.Δεν είδες πού το ΠΑΜΕ τής Παπαρήγα φύλαγε την Βουλή για να μην τούς λυντσάρουν;
τι να γαμησει? τα γαμημενα επι τριαντα χρονια δεν σε πειραξαν...και τωρα τα γαμησε σε δυο χρονια ο γιωργακης?Εγω ΝΑΙ,αλλα δεν απορω αρνητικα ,απλα γιατι επρεπε να τα γαμησει ολα και μετα να παει σε εκλογες ;)
Υπάρχουν και νέοι άνθρωποι. Ή είσαι από αυτούς που θα ψηφίσουν Ανωμερίτη;
Αρχίδια νέοι υπάρχουν.
ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.
;)Οποιος υποσχεθεί ότι δεν θα απολύσει τα παράσιτα-δημ. υπαλλήλους θα κερδίσει τίς εκλογές.Την Ελλάδα την κυβερνούν οι δημόσιοι κηφήνες.
Με 42% αυτοδυναμία θα φας άλλα 30 χρόνια και τότε να δειςαλλαγή
Θες τη γνωμη μου ,ολοι συνενοχοι ειναι απλα αυτος εχει τη μεγαλυτερη ευθυνη στις τελευταιες απαραδεχτες συμφωνιες ..τι να γαμησει? τα γαμημενα επι τριαντα χρονια δεν σε πειραξαν...και τωρα τα γαμησε σε δυο χρονια ο γιωργακης?
Με 42% αυτοδυναμία θα φας άλλα 30 χρόνια και τότε να δειςαλλαγή
![]()
;)
μαμοθρεφτος λαος
αεναως επιδιωκων την βολεψη του
Γεια σου τυπε Leonoro
Πως τα βλεπεις τα πραγματα![]()
τι να γαμησει? τα γαμημενα επι τριαντα χρονια δεν σε πειραξαν...και τωρα τα γαμησε σε δυο χρονια ο γιωργακης?
ετσι ναι..γιατι τους εχω ζησει στο πετσι μου τους δ.υπαλληλους...καθαρματα τεμπελιδες κοματοσκυλα...Ρε sin .....
Μου θυμίζεις τον Μπάμπη Παπαδημητρίου από τον ΣΚΑΙ ..... όταν τον ρωτάει η Κοσιώνη για τους Δ.Υ. βγάλει αφρούς , γουρλώνει τα μάτια , κοκκινίζει .....
Άμα θέλετε να γελάσετε φτιάχτε ένα καφεδάκι και απολάυστε τον , ο άνθρωπος το ζει απόλυτα , έχει τρελλή αγάπη για το δημόσιο τομέα .....
Xαχαχαχαχα!!!!!
Πάντως η Κοσίωνη .....![]()
Μητσοτάκη κάθαρμα φώναζαν 1000000 το '65