Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Α.Γεωργιάδης: Προτεραιότητα ο τομέας της κρουαζιέρας.Βελτίωση του νόμου για το καμποτάζ εξήγγειλε ο υφυπουργός Ανάπτυξης

[URL unfurl="true"]http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/11/blog-post_9172.html[/url]

:rockon: ας βοηθησουμε την ελλαδα και ας την ψωνησουμε....
ρε Πετράν διάψευσέ με αν θυμάμαι λάθος, αλλά ο Καρατζαφέρης δεν έβγαινε κάποτε στο κανάλι του και τα έχωνε ανηλεώς από το πρωί μέχρι το βράδυ μεταξύ άλλων και κυρίως α) στους μεγαλοκαναλάρχες, β) στους "μπόμπολες", γ) στους "τσοχατζόπουλους", δ) στους εβραίους και τον διεθνή σιωνισμό?

πού πήγε αυτός ο πολιτικός λόγος που είχε κάποτε? :think:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ρε Πετράν διάψευσέ με αν θυμάμαι λάθος, αλλά ο Καρατζαφέρης δεν έβγαινε κάποτε στο κανάλι του και τα έχωνε ανηλεώς από το πρωί μέχρι το βράδυ μεταξύ άλλων και κυρίως α) στους μεγαλοκαναλάρχες, β) στους "μπόμπολες", γ) στους "τσοχατζόπουλους", δ) στους εβραίους και τον διεθνή σιωνισμό?

Αφου ειναι για γέλια, μόνο κωλοτούμπες ξερουν κάνουν για να πάρουν εξουσία στα χέρια τους.

θα του βγαλει με το ζορι ο αδωνις τυπε :grin:

Θα βάλει την Μπουμπούκα να κάνει  :pipa1:

υγ. ο Λουκάς πάντως ξερει να μιλά σωστά ελληνικος, ολοι οι άλλοι μιλάνε χάλια

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Α.Γεωργιάδης: Προτεραιότητα ο τομέας της κρουαζιέρας.Βελτίωση του νόμου για το καμποτάζ εξήγγειλε ο υφυπουργός Ανάπτυξης
      Τώρα μάλιστα. ΄Ενας βιβλιοπώλης θα λύσει τα προβλήματα της Ελληνικής ναυτιλίας

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925

Θα βάλει την Μπουμπούκα να κάνει  :pipa1:  ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ

[/quote]       

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
με τον αδωνη στην κρουαζιερα και τον αστεριο στα ζαρζαβατικα,τι χρειαζεται ο παπαδημας ?

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
τωρα που θα βγαλουν εξω τον Ντερτιλο θα σας πω εγω :s&m_2:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Α.Γεωργιάδης: Προτεραιότητα ο τομέας της κρουαζιέρας.Βελτίωση του νόμου για το καποτάζ εξήγγειλε ο υφυπουργός Ανάπτυξης
ΕΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ..ΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΒΛΑΚΙ ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ..ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δεν χαλανε λεφτα αυτου του τυπου οι τουριστες.
Οι περισσοτεροι ουτε καν βγαινουν απο το πλοιο!

δεν λεω να χαλανε χιλιαδες ευρω σε καθε νησι...αλλα εστω να σταματανε σε ενα νησι και να τρωνε μια μακαροναδα και να παιρνουν ενα σουβενιρ ειναι κατι...καποιοι ελληνες να δουλευουν στα καραβια ειναι κατι απο το τιποτα..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

α) και β) η ανασυσταση της ΜΟΜΑ που ζηταει ο προεδρος πληττει να συμφεροντα της κατασκευαστικης του μπομπολα... Ο Προεδρος αρχισε πολεμο εναντια στο ντοκυμαντερ του σκαι 1821 κατα του αλαφουζου..

γ) ο τσοχατζοπουλος αθωωθηκε απο την εξεταστικη παρωδια του πασοκ και της ΝΔ...ο προεδρος δεν ειπε ποτε οτι δεν εκλεψε ο τσοχα...

δ) ο προεδρος ειναι κατα εβραιων πρακτικων (π.χ blackrock) αλλα το παραδειγμα της κυπρου που εβγαλε τα πετρελαια της υπο την προστασια της αμερικανοεβραικης εταιριας και εχει εσοδα πλεον...(και η τουρκια εκανε τουμπεκι)...δειχνει οτι δεν ειναι ολα ασπρο ή μαυρο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τυποι μην κοροιδευεται τον αδωνις
θα ερθει σαν αλλος αχιλλεας και θα σωσει την ελληνικη ναυτιλια
θανατος στους τρωες
URL]]

Συνημμένα

• adon.jpg
    adon.jpg
    129,1 KB · Εμφανίσεις: 35
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αφου ειναι για γέλια, μόνο κωλοτούμπες ξερουν κάνουν για να πάρουν εξουσία στα χέρια τους.

Θα βάλει την Μπουμπούκα να κάνει  :pipa1:

νομιζω οτι η μεγαλυτερη κωλοτουμπα την εκανε η αλεκα σε συνεντευξη σε ρεαλ φμ για της απολυσεις σε μικρες επιχειρησεις οτι δεν ειναι εναντιον

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

ειμαστε ετοιμοι να μας υποδειξεις το μεσσια  :2funny: γιατι καποια προταση απο εσενα δεν βλεπω απο χτες... ασε ρε μεγαλε οι προηγουμενοι που χρεωσαν την ελλαδα ειναι καλυτεροι.. :jerking:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ρε τυποι μην κοροιδευεται τον αδωνις
θα ερθει σαν αλλος αχιλλεας και θα σωσει την ελληνικη ναυτιλια
θανατος στους τρωες http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/people/baddies/hatchet.gif[/img[/URL]]
[/quote]

το ελληνα δεν τον πιανεις πουθενα...εαν ο ΛΑ.Ο.Σ δεν επαιρνε υπουργεια θα λεγανε οι καλοθελητες οτι αρνειται τις ευθυνες του μιας και αυτος ηθελε κυβερνηση συνεργασιας...απο τοτε που ανελαβε λεμε οτι δεν θα κανει κατι και ψαχνουμε μεσσια...τελικα τι προτεινουν οι γκρινιαρηδες...και θελω ενα ρςαλιστικο σεναριο...διοτι να κατεβει "ο θεος" να μας κυβερνησει δεν υπαρχει εκτος και εαν προτιμαται παπαρηγα..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το ελληνα δεν τον πιανεις πουθενα...εαν ο ΛΑ.Ο.Σ δεν επαιρνε υπουργεια θα λεγανε οι καλοθελητες οτι αρνειται τις ευθυνες του μιας και αυτος ηθελε κυβερνηση συνεργασιας...απο τοτε που ανελαβε λεμε οτι δεν θα κανει κατι και ψαχνουμε μεσσια...τελικα τι προτεινουν οι γκρινιαρηδες...και θελω ενα ρςαλιστικο σεναριο...διοτι να κατεβει "ο θεος" να μας κυβερνησει δεν υπαρχει εκτος και εαν προτιμαται παπαρηγα..
τυπε εγω μιλησα με εναν που τον ψηφιζει στην β αθηνας και μου ειπε οτι φυσικα και ηθελε να παρει υπουργεια ο λαος αλλα οχι ναυτιλιας και τετοιες μαλακιες
ο λαος εχει ψηφοφορους που η ναυτιλια πχ ειναι πολυ χαμηλα στις προτεραιοτητες τους
για αλλο λογο ψηφιζουν καρατζαφερη και οχι για να λυσει το προβλημα με τις κρουαζιερες
ετσι μου ειπε σημερα ατομο που ξερω οτι τον ψηφιζει δαγκωτο δικε μου

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
εχει δίκιο ο στριτ. δεν ξέρεις τι γίνεται εάν πάρουν πούλο οι τράπεζες....

Τύπε, άσε, γιατί θα μιλάμε για δι τσαρντζ οφ δι λάιτ μπριγκέιντ (δι ορίντζιναλ νοτ δι απόλο τιμ) μετά...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
τυπε εγω μιλησα με εναν που τον ψηφιζει στην β αθηνας και μου ειπε οτι φυσικα και ηθελε να παρει υπουργεια ο λαος αλλα οχι ναυτιλιας και τετοιες μαλακιες
ο λαος εχει ψηφοφορους που η ναυτιλια πχ ειναι πολυ χαμηλα στις προτεραιοτητες τους
για αλλο λογο ψηφιζουν καρατζαφερη και οχι για να λυσει το προβλημα με τις κρουαζιερες
ετσι μου ειπε σημερα ατομο που ξερω οτι τον ψηφιζει δαγκωτο δικε μου

δυστυχως ο ΛΑ.Ο.Σ δεν επελεξε τι υπουργεια θα παρει αλλα πηρε οτι του δωσανε... απο εκει και περα τα ποσοστα του ΛΑ.Ο.Σ σε πειραια ειναι απο 7-10% οποτε απο σποντα εαν κανει δουλεια στο ναυτιλιας μπορει το κομμα να εχει κερδη.. Μην υποτιμαμαι το ναυτιλιας ειναι το υπουργειο που εχει σχεση με τους 2 τομεις που φερνει στην ελλαδα λεφτα... με το τουρισμο και την ναυτιλια

Επισκέπτης
Πας καλά;

Επικοινωνείς με την πραγματικότητα;

Τον Σεπτέμβριο πάρθηκε η απόφαση για το 5%. Τι θέλεις να γίνει μέσα σε 1 μήνα;

Και τι σχέση έχουν οι Τράπεζες με το 5%;

Καταλαβαίνεις τι σημαίνει Εθνική συμμετοχή;

Αντιλαμβάνεσαι πως δουλεύει το ΕΣΠΑ και κάθε ΕΣΠΑ;

εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι πως εσύ και οι δικοί σου είστε καραγκιόζηδες και άχρηστοι και δεν μπορέσατε σε δύο χρόνια να απορροφήσετε ούτε μισό ευρώ! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom