apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα του βγαλει με το ζορι ο αδωνις τυπεΔεν χαλανε λεφτα αυτου του τυπου οι τουριστες.
Οι περισσοτεροι ουτε καν βγαινουν απο το πλοιο!
θα του βγαλει με το ζορι ο αδωνις τυπεΔεν χαλανε λεφτα αυτου του τυπου οι τουριστες.
ρε Πετράν διάψευσέ με αν θυμάμαι λάθος, αλλά ο Καρατζαφέρης δεν έβγαινε κάποτε στο κανάλι του και τα έχωνε ανηλεώς από το πρωί μέχρι το βράδυ μεταξύ άλλων και κυρίως α) στους μεγαλοκαναλάρχες, β) στους "μπόμπολες", γ) στους "τσοχατζόπουλους", δ) στους εβραίους και τον διεθνή σιωνισμό?Α.Γεωργιάδης: Προτεραιότητα ο τομέας της κρουαζιέρας.Βελτίωση του νόμου για το καμποτάζ εξήγγειλε ο υφυπουργός Ανάπτυξης
[URL unfurl="true"]http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/11/blog-post_9172.html[/url]
ας βοηθησουμε την ελλαδα και ας την ψωνησουμε....
ρε Πετράν διάψευσέ με αν θυμάμαι λάθος, αλλά ο Καρατζαφέρης δεν έβγαινε κάποτε στο κανάλι του και τα έχωνε ανηλεώς από το πρωί μέχρι το βράδυ μεταξύ άλλων και κυρίως α) στους μεγαλοκαναλάρχες, β) στους "μπόμπολες", γ) στους "τσοχατζόπουλους", δ) στους εβραίους και τον διεθνή σιωνισμό?
πού πήγε αυτός ο πολιτικός λόγος που είχε κάποτε?
θα του βγαλει με το ζορι ο αδωνις τυπε
Τώρα μάλιστα. ΄Ενας βιβλιοπώλης θα λύσει τα προβλήματα της Ελληνικής ναυτιλίαςΑ.Γεωργιάδης: Προτεραιότητα ο τομέας της κρουαζιέρας.Βελτίωση του νόμου για το καμποτάζ εξήγγειλε ο υφυπουργός Ανάπτυξης
ΕΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ..ΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΒΛΑΚΙ ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ..ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.Α.Γεωργιάδης: Προτεραιότητα ο τομέας της κρουαζιέρας.Βελτίωση του νόμου για το καποτάζ εξήγγειλε ο υφυπουργός Ανάπτυξης
Δεν χαλανε λεφτα αυτου του τυπου οι τουριστες.
Πότε θα τον βγάλουν, την Πέμπτη?τωρα που θα βγαλουν εξω τον Ντερτιλο θα σας πω εγω
ρε Πετράν διάψευσέ με αν θυμάμαι λάθος, αλλά ο Καρατζαφέρης δεν έβγαινε κάποτε στο κανάλι του και τα έχωνε ανηλεώς από το πρωί μέχρι το βράδυ μεταξύ άλλων και κυρίως α) στους μεγαλοκαναλάρχες, β) στους "μπόμπολες", γ) στους "τσοχατζόπουλους", δ) στους εβραίους και τον διεθνή σιωνισμό?
πού πήγε αυτός ο πολιτικός λόγος που είχε κάποτε?
ρε τυποι μην κοροιδευεται τον αδωνιςΤώρα μάλιστα. ΄Ενας βιβλιοπώλης θα λύσει τα προβλήματα της Ελληνικής ναυτιλίας
Αφου ειναι για γέλια, μόνο κωλοτούμπες ξερουν κάνουν για να πάρουν εξουσία στα χέρια τους.
Θα βάλει την Μπουμπούκα να κάνει
υγ. ο Λουκάς πάντως ξερει να μιλά σωστά ελληνικος, ολοι οι άλλοι μιλάνε χάλια
με τον αδωνη στην κρουαζιερα και τον αστεριο στα ζαρζαβατικα,τι χρειαζεται ο παπαδημας ?
Τώρα μάλιστα. ΄Ενας βιβλιοπώλης θα λύσει τα προβλήματα της Ελληνικής ναυτιλίας
ρε τυποι μην κοροιδευεται τον αδωνις
θα ερθει σαν αλλος αχιλλεας και θα σωσει την ελληνικη ναυτιλια
θανατος στους τρωες http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/people/baddies/hatchet.gif[/img[/URL]]
[/quote]
το ελληνα δεν τον πιανεις πουθενα...εαν ο ΛΑ.Ο.Σ δεν επαιρνε υπουργεια θα λεγανε οι καλοθελητες οτι αρνειται τις ευθυνες του μιας και αυτος ηθελε κυβερνηση συνεργασιας...απο τοτε που ανελαβε λεμε οτι δεν θα κανει κατι και ψαχνουμε μεσσια...τελικα τι προτεινουν οι γκρινιαρηδες...και θελω ενα ρςαλιστικο σεναριο...διοτι να κατεβει "ο θεος" να μας κυβερνησει δεν υπαρχει εκτος και εαν προτιμαται παπαρηγα..
τυπε εγω μιλησα με εναν που τον ψηφιζει στην β αθηνας και μου ειπε οτι φυσικα και ηθελε να παρει υπουργεια ο λαος αλλα οχι ναυτιλιας και τετοιες μαλακιεςτο ελληνα δεν τον πιανεις πουθενα...εαν ο ΛΑ.Ο.Σ δεν επαιρνε υπουργεια θα λεγανε οι καλοθελητες οτι αρνειται τις ευθυνες του μιας και αυτος ηθελε κυβερνηση συνεργασιας...απο τοτε που ανελαβε λεμε οτι δεν θα κανει κατι και ψαχνουμε μεσσια...τελικα τι προτεινουν οι γκρινιαρηδες...και θελω ενα ρςαλιστικο σεναριο...διοτι να κατεβει "ο θεος" να μας κυβερνησει δεν υπαρχει εκτος και εαν προτιμαται παπαρηγα..
εχει δίκιο ο στριτ. δεν ξέρεις τι γίνεται εάν πάρουν πούλο οι τράπεζες....
τυπε εγω μιλησα με εναν που τον ψηφιζει στην β αθηνας και μου ειπε οτι φυσικα και ηθελε να παρει υπουργεια ο λαος αλλα οχι ναυτιλιας και τετοιες μαλακιες
ο λαος εχει ψηφοφορους που η ναυτιλια πχ ειναι πολυ χαμηλα στις προτεραιοτητες τους
για αλλο λογο ψηφιζουν καρατζαφερη και οχι για να λυσει το προβλημα με τις κρουαζιερες
ετσι μου ειπε σημερα ατομο που ξερω οτι τον ψηφιζει δαγκωτο δικε μου
Πας καλά;
Επικοινωνείς με την πραγματικότητα;
Τον Σεπτέμβριο πάρθηκε η απόφαση για το 5%. Τι θέλεις να γίνει μέσα σε 1 μήνα;
Και τι σχέση έχουν οι Τράπεζες με το 5%;
Καταλαβαίνεις τι σημαίνει Εθνική συμμετοχή;
Αντιλαμβάνεσαι πως δουλεύει το ΕΣΠΑ και κάθε ΕΣΠΑ;