Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
γιατί να γίνουν το '13?

ποια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση θα τελειώσει τη θητεία της τότε?  ;)

Δεν γίνεται να μην γίνουν... Η θητεία της βούλής είναι τετραετής και αυτή είναι το εκλογικό χρονόμετρο- όχι η θητεία της κυβέρνησης...
Το ζήτημα είναι να γίνουν πολύ νωρίτερα γιατί με τόσες συνταγματικές αλχημείες, με προφανή δυσαρμονία τωρινής βουλής και εκλογικού σώματος, μιλάμε πλέον για βουλή όχι των λαζάρων αλλά των ζόμπυ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έχεις σωστές επισημάνσεις αλλά μην ξεχνάς ότι και στη νδουλα συνυπάρχουν τελείως αντικρουόμενες και διαφορετικές ιδεολογίες... Έχει κανά κοινό ο χατζηδάκης με τον καμμένο πχ;
Αν λοιπόν δεν βγάζουν κυβέρνηση ούτε με το δεκανίκι του λαός, θα αρχίσουν οι φυγόκεντρες τάσεις και εκεί...
Και δεδομένου ότι υπάρχει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του φιλελεύθερου κέντρου, δεν θα ήταν απίθανο κομμάτια της νδουλας και του εκσυγχρονιστικού πασοκ να πάνε για το κόλπο γκρόσο...
Βέβαια όλα αυτά είναι ασκήσεις επί χάρτου καθότι δεν ξέρουμε τί μας ξημερώνει, ακόμη και αν θα ξημερώσει...
Το σίγουρο είναι ότι το πασοκ χωρίς την προοπτική έστω της εξουσίας και με ποσοστά 1977 βγάλε, μάλλον θα διαλυθεί...
στη δεξιά ίσιε οι πόλοι έχουν ήδη εδώ και καιρό δημιουργηθεί.
το πασοκ κυρίως λόγω κρατισμού έχει καταφέρει να κρατήσει σε ένα μαντρί λοβερδοβενιζέλοπαπανδρεοραγκουσοπετσάλνικοσκανδαλιδηδες.
αυτό τελείωσε.
η δεξιά εχει φάει τρελλές ανακατατάξεις και σφαλιάρες πολύ περισσότερες απ το πασοκ.
το πασοκ μετά απο πολλά χρόνια κακομαθημένης ευζωίας περνάει στη ζώνη του λυκόφωτος.......
εγώ απλά καταγράφω τις τάσεις και που βλέπω με τις παρούσες συνθήκες ότι πάει το πράγμα.
Ενα είναι σίγουρο απο αυτά που έχουν ήδη συντελεστεί.
το Πασοκ με τη μορφή που έχει σήμερα θα πάψει να υπάρχει ως κόμμα αυτοδύναμης εξουσίας.
μετά τη δεξιά οι ψηφοφόροι θα αρχίσουν να γυρίζουν ο καθένας στο φυσικό του χώρο...
δλδ αριστεροί στην αριστερά
κομμουνιστές στο κκ και κεντροδεξιοί στη νδ.
σε λίγο καιρό το να δηλώνεις πασοκ θα προκαλεί μεγαλύτερη λοιδορία απ το να δηλώνεις κκ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έχεις σωστές επισημάνσεις αλλά μην ξεχνάς ότι και στη νδουλα συνυπάρχουν τελείως αντικρουόμενες και διαφορετικές ιδεολογίες... Έχει κανά κοινό ο χατζηδάκης με τον καμμένο πχ;
Αν λοιπόν δεν βγάζουν κυβέρνηση ούτε με το δεκανίκι του λαός, θα αρχίσουν οι φυγόκεντρες τάσεις και εκεί...
Και δεδομένου ότι υπάρχει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του φιλελεύθερου κέντρου, δεν θα ήταν απίθανο κομμάτια της νδουλας και του εκσυγχρονιστικού πασοκ να πάνε για το κόλπο γκρόσο...
Βέβαια όλα αυτά είναι ασκήσεις επί χάρτου καθότι δεν ξέρουμε τί μας ξημερώνει, ακόμη και αν θα ξημερώσει...
Το σίγουρο είναι ότι το πασοκ χωρίς την προοπτική έστω της εξουσίας και με ποσοστά 1977 βγάλε, μάλλον θα διαλυθεί...
δεν μου λέει τίποτα
τα ίδια πρόσωπα θα φτιάξουνε νέο κόμμα
αποτέλεσμα είναι το ένα και το αυτό

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποιος θα καταργήσει τους μηχανισμούς ρε συ περσόνα;

νοου μάνει νόου χάνει μάγκα.
αλλαξαν τα κόζια...
το ξέρουν και οι ίδιοι...
γι αυτό προσπαθούν να κρατηθούν όσο γίνεται περισσότερο χρόνον στην εξουσία για να γλιτώσουν ότι μπορέσουν.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν μου λέει τίποτα
τα ίδια πρόσωπα θα φτιάξουνε νέο κόμμα
αποτέλεσμα είναι το ένα και το αυτό
κάνεις ένα συστημικό λάθος....
μέχρι πρότινος στην πολιτική της ελλάδας όλοι ήξεραν ότι όποιος βγαίνει απ το μαντρί καταστρέφεται....
τώρα ο κανόνας άλλαξε.
τον ίδιο κανόνα έφτιαξε το πασοκ το ίδιο τώρα φτιάχνει τον καινούργιο.
όποιος μείνει στο μαντρί καταστρέφεται.
κάνε τις αναγωγές σου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το πασοκ κυρίως λόγω κρατισμού έχει καταφέρει να κρατήσει σε ένα μαντρί λοβερδοβενιζέλοπαπανδρεοραγκουσοπετσάλνικοσκανδαλιδηδες.
αυτό τελείωσε.
η δεξιά εχει φάει τρελλές ανακατατάξεις και σφαλιάρες πολύ περισσότερες απ το πασοκ.
το πασοκ μετά απο πολλά χρόνια κακομαθημένης ευζωίας περνάει στη ζώνη του λυκόφωτος.......
εγώ απλά καταγράφω τις τάσεις και που βλέπω με τις παρούσες συνθήκες ότι πάει το πράγμα.
Ενα είναι σίγουρο απο αυτά που έχουν ήδη συντελεστεί.
το Πασοκ με τη μορφή που έχει σήμερα θα πάψει να υπάρχει ως κόμμα αυτοδύναμης εξουσίας.
μετά τη δεξιά οι ψηφοφόροι θα αρχίσουν να γυρίζουν ο καθένας στο φυσικό του χώρο...
δλδ αριστεροί στην αριστερά
κομμουνιστές στο κκ και κεντροδεξιοί στη νδ.
σε λίγο καιρό το να δηλώνεις πασοκ θα προκαλεί μεγαλύτερη λοιδορία απ το να δηλώνεις κκ.
η ουσία είναι πως ένας άχρηστος άνθρωπος με το να αλλάξει ταμπέλα κόμματος δεν σταματάει να είναι άχρηστος.
άχρηστος ήταν ο Αβραμό στη ΝΔ, άχρηστος και μετά που έκανε δικό του κόμμα, άχρηστος που ξαναγύρισε.
άχρηστοι είναι όλοι τους (με 2-3 εξαιρέσεις δεν σώνεται η ιστορία)

για να ακριβολογήσω....είναι χρησιμότατοι στα κόμματά τους όσο ψηφίζουνε οι γριούλες ανάλογα με το πόσο όμορφο χαμόγελο έχει ο καθένας τους και πόσο δομημένες παπαρολογίες λέει.
για τη χώρα όμως είναι ρεμπεσκέδες είτε έτσι είτε αλλιώς...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δεν γίνεται να μην γίνουν... Η θητεία της βούλής είναι τετραετής και αυτή είναι το εκλογικό χρονόμετρο- όχι η θητεία της κυβέρνησης...
Το ζήτημα είναι να γίνουν πολύ νωρίτερα γιατί με τόσες συνταγματικές αλχημείες, με προφανή δυσαρμονία τωρινής βουλής και εκλογικού σώματος, μιλάμε πλέον για βουλή όχι των λαζάρων αλλά των ζόμπυ...
καλα....
από την ταχα υπηρεσιακή κυβέρνηση, περάσαμε σε μη εκλεγμένη κυβέρνηση αλλά διορισμένη η οποία θα πηγαινε(και καλα) σε εκλογές τον Φεβρουάριο, τώρα στο πρ.διάταγμα δεν αναφέρεται τετοιο option... εισαι πολυ σιγουρος οτι το '13 δεν θα επικαλεστούν ξανά καποια επιτακτική ανάγκη ώστε να παρατείνουν την διάρκεια επ'αοριστο?

μη μου πέις ότι θα έχουν ηθικό διασταγμό για να το κάνουν! Αυτή τη στιγμή έχουν επιβάλλει και περιμένουν να αποδεχθεί ο λαός, την πιο παράνομη, αντισυνταγματική, χουντική, φασιστική κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος! Εκεί θα κολλήσουν? Ή μήπως πρέπει να περιμένο ο κόσμος μεχρι το '13 για να επιβεβαιώσει οτι εχουν καταλύσει το Συνταγμα?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κάνεις ένα συστημικό λάθος....
μέχρι πρότινος στην πολιτική της ελλάδας όλοι ήξεραν ότι όποιος βγαίνει απ το μαντρί καταστρέφεται....
τώρα ο κανόνας άλλαξε.
τον ίδιο κανόνα έφτιαξε το πασοκ το ίδιο τώρα φτιάχνει τον καινούργιο.
όποιος μείνει στο μαντρί καταστρέφεται.
κάνε τις αναγωγές σου.
δεν βλέπω κανένα να βγαίνει από το μαντρί περσόνα
όλοι μέσα είναι
και πάνω που λες πως ξυπνάει και κάνει μια βόλτα έξω (Κατσέλη) ... ξαναγυρνάει με δάφνες και το παίζει και επαναστάτης....

αν γουστάρω για κάτι τον Παπαθεμελή είναι που δεν εμφανίζεται πουθενά
είπε φεύγω...
και το τήρησε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η ουσία είναι πως ένας άχρηστος άνθρωπος με το να αλλάξει ταμπέλα κόμματος δεν σταματάει να είναι άχρηστος.
άχρηστος ήταν ο Αβραμό στη ΝΔ, άχρηστος και μετά που έκανε δικό του κόμμα, άχρηστος που ξαναγύρισε.
άχρηστοι είναι όλοι τους (με 2-3 εξαιρέσεις δεν σώνεται η ιστορία)

για να ακριβολογήσω....είναι χρησιμότατοι στα κόμματά τους όσο ψηφίζουνε οι γριούλες ανάλογα με το πόσο όμορφο χαμόγελο έχει ο καθένας τους και πόσο δομημένες παπαρολογίες λέει.
για τη χώρα όμως είναι ρεμπεσκέδες είτε έτσι είτε αλλιώς...
στην ουσία ομως δε θα μπορούν να κάνουν πλέον ότι γουστάρουν χωρίς να έχουν έλεγχο απ την κοινωνία....εάν δημιουργηθούν 6 πόλοι με ανω το 8% έκαστος μιλάμε για το μισό πληθυσμό σε διαφορετικές θέσεις.
είναι τελείως διαφορερικό απο αυτό που εχεις μάθει 40 χρόνια τώρα.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Επι των ΕΡΓΩΝ ενα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1974 εως ΣΗΜΕΡΑ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ,ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ,ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΑΜΦΙΒΑΛΩ,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ,ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΕΩΝ.ΨΗΦΙΖΩ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν βλέπω κανένα να βγαίνει από το μαντρί περσόνα
όλοι μέσα είναι
και πάνω που λες πως ξυπνάει και κάνει μια βόλτα έξω (Κατσέλη) ... ξαναγυρνάει με δάφνες και το παίζει και επαναστάτης....

αν γουστάρω για κάτι τον Παπαθεμελή είναι που δεν εμφανίζεται πουθενά
είπε φεύγω...
και το τήρησε
εγώ βλέπω μεγάλες μεταβολές σε ένα σύστημα που είχε ελάχιστες εδώ και 30 χρόνια.
επίσης βλέπω μεγάλες αλλαγές στο εκλογικό σώμα μετα τα τελευταία 2 χρόνια.
η ελλάδα σε 5 χρόνια θα είναι πολιτικά τελείως διαφορετική απο σήμερα.
αντιθέτως η ελλάδα του 2004 είχε ελαχιστες πολιτικές διαφορές συμπεριφοράς απο αυτές του 2009.
ο κόσμος θέλει το χρόνο του να αφομοιώσει ορισμένα πράγματα.
αυτό που βλέπεις στις δημοσκοπήσεις δεν είναι πλασματικό.
είναι η πραγματικότητα.
με απλά λόγια μέχρι το 09 οι ψηφοφόροι στις δημοσκοπήσεις τιμωρούσαν το κόμμα τους για να το επαναφέρουν στην τάξη και να ξαναγυρίσουν.
όπως το κακομαθημένο παιδί που επειδή δεν του δωσαν το αυτοκινητάκι να παίξει αρχίζει και σπάει πιάτα.
τώρα οι ψηφοφόροι ψάχνουν εκλογική ταυτότητα απ την αρχή
αυτό δεν είναι κακό.
και σιγά σιγά θα δεις και νέα πρόσωπα.
ήδη έχες πρωθυπουργό ΜΗ κομματικό στέλεχος.
αυτό σημαίνει ότι εάν κάνει έστω και 5 καλά στις επόμενες όλοι θα τον ζητάνε στο ψηφοδέλτιο.
ενδεχομένως να δημιουργηθεί και πόλος πολιτικός τεχνοκρατών....
Ιδωμεν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στην ουσία ομως δε θα μπορούν να κάνουν πλέον ότι γουστάρουν χωρίς να έχουν έλεγχο απ την κοινωνία....εάν δημιουργηθούν 6 πόλοι με ανω το 8% έκαστος μιλάμε για το μισό πληθυσμό σε διαφορετικές θέσεις.
είναι τελείως διαφορερικό απο αυτό που εχεις μάθει 40 χρόνια τώρα.
και εάν η γιαγιά μου είχε ρόδες και μηχανή θα ήταν αυτοκίνητο σε απόσυρση

το θέμα είναι πως με τα αν δεν πάμε πουθενά
από θεωρίες ψοφήσαμε
επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει τίποτα

και πες μου τώρα...ο επαναστάτης της φακής Καρατζαφέρης...πώς μπορεί να συνυπάρχει με τον "κοιτάω στο άπειρο και απαντάω" Χρυσοχοΐδη; Μήπως δεν βολεύτηκαν πάλι όλοι (και περισσότεροι ) με αυτή την κυβέρνηση;

ή μήπως έγινε η τωρινή κυβέρνηση αντιπροσωπευτική του κοινού αισθήματος ξαφνικά;

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
το πασοκ κυρίως λόγω κρατισμού έχει καταφέρει να κρατήσει σε ένα μαντρί λοβερδοβενιζέλοπαπανδρεοραγκουσοπετσάλνικοσκανδαλιδοΚΑΣΤΑΝΙΔΗΔΕΣ
αυτό τελείωσε. ..............
  Ξέχασες τον εισηγητή του Δημοψηφίσματος, μια πολιτική  ... ιδοφυία  :jerking: :cum:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και εάν η γιαγιά μου είχε ρόδες και μηχανή θα ήταν αυτοκίνητο σε απόσυρση

το θέμα είναι πως με τα αν δεν πάμε πουθενά
από θεωρίες ψοφήσαμε
επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει τίποτα

και πες μου τώρα...ο επαναστάτης της φακής Καρατζαφέρης...πώς μπορεί να συνυπάρχει με τον "κοιτάω στο άπειρο και απαντάω" Χρυσοχοΐδη; Μήπως δεν βολεύτηκαν πάλι όλοι (και περισσότεροι ) με αυτή την κυβέρνηση;

ή μήπως έγινε η τωρινή κυβέρνηση αντιπροσωπευτική του κοινού αισθήματος ξαφνικά;
είσαι οργισμένος και είσαι βιαστικός.
για να εκφραστεί κοινωνικά η ατομική οργή και δυσφορία χρειάζεται χρόνο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ βλέπω μεγάλες μεταβολές σε ένα σύστημα που είχε ελάχιστες εδώ και 30 χρόνια.
επίσης βλέπω μεγάλες αλλαγές στο εκλογικό σώμα μετα τα τελευταία 2 χρόνια.
η ελλάδα σε 5 χρόνια θα είναι πολιτικά τελείως διαφορετική απο σήμερα.
αντιθέτως η ελλάδα του 2004 είχε ελαχιστες πολιτικές διαφορές συμπεριφοράς απο αυτές του 2009.
ο κόσμος θέλει το χρόνο του να αφομοιώσει ορισμένα πράγματα.
αυτό που βλέπεις στις δημοσκοπήσεις δεν είναι πλασματικό.
είναι η πραγματικότητα.
με απλά λόγια μέχρι το 09 οι ψηφοφόροι στις δημοσκοπήσεις τιμωρούσαν το κόμμα τους για να το επαναφέρουν στην τάξη και να ξαναγυρίσουν.
όπως το κακομαθημένο παιδί που επειδή δεν του δωσαν το αυτοκινητάκι να παίξει αρχίζει και σπάει πιάτα.
τώρα οι ψηφοφόροι ψάχνουν εκλογική ταυτότητα απ την αρχή
αυτό δεν είναι κακό.
και σιγά σιγά θα δεις και νέα πρόσωπα.
ήδη έχες πρωθυπουργό ΜΗ κομματικό στέλεχος.
αυτό σημαίνει ότι εάν κάνει έστω και 5 καλά στις επόμενες όλοι θα τον ζητάνε στο ψηφοδέλτιο.
ενδεχομένως να δημιουργηθεί και πόλος πολιτικός τεχνοκρατών....
Ιδωμεν.
το συγκεκριμένο πρωθυπουργό το 2004 τον είχα υπουργό - και επειδή δεν είναι κομματικός δεν σημαίνει πως δεν είναι συστημικός, αντιθέτως...είναι μάλλον το παράδειγμα

σε 5 χρόνια εκτός από πολιτική εμφάνιση η Ελλάδα θα έχει αλλάξει εντελώς και οικονομική εμφάνιση...
ενδεχομένως αυτό είναι αναγκαία προϋποθεση για να πάρει μπρος ο Έλληνας, αλλά θα μου επιτρέψεις εγώ να διαφωνήσω σε αυτό. Θεωρώ πως τώρα υπήρχε ευκαιρία να γίνουνε ριξικέλευθες αλλαγές που ίσως και να άλλαζαν θετικά την εικόνα της χώρας χωρίς να φτάσουμε σε σημείο εξαθλίωσης...στο οποίο βαίνουμε με ταχεία βήματα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
καλα....
από την ταχα υπηρεσιακή κυβέρνηση, περάσαμε σε μη εκλεγμένη κυβέρνηση αλλά διορισμένη η οποία θα πηγαινε(και καλα) σε εκλογές τον Φεβρουάριο, τώρα στο πρ.διάταγμα δεν αναφέρεται τετοιο option... εισαι πολυ σιγουρος οτι το '13 δεν θα επικαλεστούν ξανά καποια επιτακτική ανάγκη ώστε να παρατείνουν την διάρκεια επ'αοριστο?
μη μου πέις ότι θα έχουν ηθικό διασταγμό για να το κάνουν! Αυτή τη στιγμή έχουν επιβάλλει και περιμένουν να αποδεχθεί ο λαός, την πιο παράνομη, αντισυνταγματική, χουντική, φασιστική κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος! Εκεί θα κολλήσουν? Ή μήπως πρέπει να περιμένο ο κόσμος μεχρι το '13 για να επιβεβαιώσει οτι εχουν καταλύσει το Συνταγμα?
Τύπε το οτι ο Φαφούλιας δε τις αναφέρει δε νομίζω οτι σημαίνει και πολλά
Πριν τον κράξουν στη Θεσσαλονίκη θα διαβεβαίωνε οτι συνεχίζουμε με Τζέφρυ μεχρι το '13
Ισως όμως να έχεις δίκιο στο ότι δε θα γίνουν εκλογές στις 19/2 γιατι μέχρι τότε με όσα εχουν να γίνουν
www.newsbomb.gr/politikh/story/90543/markopoylos-prin-tis-19-febroyarioy-oi-ekloges-]Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εκτίμησε επίσης πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, οι εκλογές να πραγματοποιηθούν νωρίτερα από τις 19 Φεβρουαρίου. [/url] :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είσαι οργισμένος και είσαι βιαστικός.
για να εκφραστεί κοινωνικά η ατομική οργή και δυσφορία χρειάζεται χρόνο.
ναι, είμαι οργισμένος, αγαπάω τη χώρα μου και μου τη δίνει να τη βλέπω να πεθαίνει και να υπάρχουνε μαλάκες που να της μπίγουνε μαχαίρια και να γελάνε κιόλας
ναι, είμαι απογοητευμένος και απαισιόδοξος

όσο για το βιαστικός...δεν νομίζω πως το σύνολο του λαού έχει τη δυνατότητα να υπομένει και να περιμένει...

οι αλλαγές δεν είναι μόνο στην Ελλάδα πάντως...
πρόσφατο δημοσίευμα....η Κροατία ένα βήμα πριν το ΔΝΤ
η Ουγγαρία (που για μένα έχει πρωθυπουργό με αρχίδια) πάλι περνάει κρίση
η Ιταλία τα γνωστά
και συνεχίζουμε....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τύπε το οτι ο Φαφούλιας δε τις αναφέρει δε νομίζω οτι σημαίνει και πολλά
Πριν τον κράξουν στη Θεσσαλονίκη θα διαβεβαίωνε οτι συνεχίζουμε με Τζέφρυ μεχρι το '13
Ισως όμως να έχεις δίκιο στο ότι δε θα γίνουν εκλογές στις 19/2 γιατι μέχρι τότε με όσα εχουν να γίνουν
www.newsbomb.gr/politikh/story/90543/markopoylos-prin-tis-19-febroyarioy-oi-ekloges-]Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εκτίμησε επίσης πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, οι εκλογές να πραγματοποιηθούν νωρίτερα από τις 19 Φεβρουαρίου. [/url] :grin:
φίλε αν γίνουνε νωρίτερα ... την έχουμε πουλέψει σε ρυθμό αστραπής

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom