το σκεφτεται τυπε....
Πηρε την ψηφο εμπιστοσυνης τωρα και σου λεει αφου με εμπιστευονται γιατι να φυγω ?
Μπα αργή γιατι πέρνει τηλέφωνο την Ντούβλη, για να του πει τι να κάνει
[move]ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΗΜΕΡΟΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΑΝΑ[/move]
το σκεφτεται τυπε....
Πηρε την ψηφο εμπιστοσυνης τωρα και σου λεει αφου με εμπιστευονται γιατι να φυγω ?
ερχεται ο παπαδημος και η μπακογιαννη να σωσουν το εθνος..
ετοιμαστειτε για τα χειροτερα τωρα που εφυγε ο αξιοπουστας απο το προσκηνιο
Τι σε κανει να πιστευεις οτι και οι αλλοι (απο τους ηδη υπαρχοντες) ειναι καλυτεροι ?Ειναι αλήθεια?΄
Να το πιστέψω?
Απαλλάχτηκε επιτέλους η χώρα απο τους Παπανδρέου?
Ειναι αλήθεια?΄
Να το πιστέψω?
εαν εχεις εναν τρελο μεσα στο σπιτι σου και τον κλεισεις σ αλλο δωματιο παλι θα νιωθεις απειλη..πρεπει να τον διωξεις απο το σπιτι..Ειναι αλήθεια?΄
Να το πιστέψω?
Εννοείται πως δεν ειναι.Τι σε κανει να πιστευεις οτι και οι αλλοι (απο τους ηδη υπαρχοντες) ειναι καλυτεροι ?
Τελειώσαν αυτοι τύπε μου..ασε που την εβγαλε ατσαλακωτα το τσουτσεκι μαζι με την σκατοοικογενεια παπανδρεου
σεβασμος ρεεεεεεεεεεε....εαν εχεις εναν τρελο μεσα στο σπιτι σου και τον κλεισεις σ αλλο δωματιο παλι θα νιωθεις απειλη..πρεπει να τον διωξεις απο το σπιτι..
ο γαμωσπιτος, ο γαμωμουνος, ο γαμοπουστας αυτος παλι ειναι μεσα στο σπιτι..ασε που την εβγαλε ατσαλακωτα το τσουτσεκι μαζι με την σκατοοικογενεια παπανδρεου
Το θεμα φιλε μου ηταν να φυγουν ολοι σουμπιτοι και να μπουν ΑΛΛΟΙ εντελλως νεοι....Εννοείται πως δεν ειναι.
Το βασικό ειναι να φύγει ο Αμερικάνος και μετά θα πάρουν σειρά και οι υπόλοιποιΤελειώσαν αυτοι τύπε μου..
Το θεμα φιλε μου ηταν να φυγουν ολοι σουμπιτοι και να μπουν ΑΛΛΟΙ εντελλως νεοι....
Αφου αυτο δεν εγινε, τωρα περιμενε κι αλλα χειροτερα ....
Μάγκες όλα θα γίνουν μην αγχωνεστε ..προς τοπαρόν βάλτε μέγκα και απολαύστε το σκουπίδι τη Νταλάραινα που κοντεύει να πάθει εγκεφαλικο τώρα που βλέπει το Τζέφρυ να πέφτει
Αμα γάμαγε δε θα ηταν και τόσο ηλίθιος.Η σιορα Ατζελινα έχει πάθει κωλοπλακα, που ο γκαμιας της χανει την εξουσία.
Αμα γάμαγε δε θα ηταν και τόσο ηλίθιος.
Τα λαμόγια τις γαμάγανε και μετά τις έστελναν στον αρχιμαλάκα να τις αποκαταστήσει
Εχουν τετοια δυναμη οι δημοσιογραφοι?Γιατί δεν ανοιγετε νεο thread? Πάει το δημοψηφισμα..το φάγανε οι δημοσιογράφοι..
Τότε που το θυμηθηκε το δημοψηφισμα ηταν πολυ αργά.Αλλη μια φοβερή ιδέα του αρχιμαλάκαΓιατί δεν ανοιγετε νεο thread? Πάει το δημοψηφισμα..το φάγανε οι δημοσιογράφοι..