pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
trustworth στα κάρβουναΠοιό κλωνάρι περιλαμβάνει το menu απόψε?
trustworth στα κάρβουναΠοιό κλωνάρι περιλαμβάνει το menu απόψε?
τωρα γεύομαι τρουφα με dry martini ....
επομένως αδερφέ λες πως μπήκες στο ευρώ για να μαζεψεις κάποια χρήματα από τους ευρωπαίους μαλάκες και μετά να την κάνεις με ελαφρά
γαμώ τις φιλοσοφίες
και επιπλέον, κάνεις κι άλλο λάθος
δεν υπάρχει καμία φιλοσοφία πως για τη φτώχεια θα φταίει η δραχμή. ΑΤΙΘΕΤΩΣ. Προσπαθείτε να μας πείσετε οι δραχμολάγνοι πως φταίει το ευρώ για την κατάστασή μας, κάτι που ΔΕΝ ισχύει.
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ - γμτ τα λαρύγγια μου μέσα
[size=10pt]ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ[/size]
ΈΧΕΙ ΌΜΩς ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΊΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
έχετε την εσφαλμένη εντύπωση πως αυτοί που βρίσκονται στη Βουλή ενδιαφέρονται για την ευημερία της χώρας
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ;
ποιος σου είπε πως ο Γιωργάκης θα πάρει απόφαση να κάνει ανάπτυξη; Αν ήθελε να το κάνει αυτό γιατί δεν το έκανε 2 χρόνια τώρα; Δεν μπορούσε να πει στον κόσμο το πιο απλό:
μαλακιστήρια σκάστε, τουμπεκί - θα σας φέρω επενδύσεις και εσείς θα βρείτε δουλειές. Αυτός αντίθετα βγήκε και είπε πως είμαστε κλέφτες και πως η χώρα πτωχεύει! Και στα αρχίδια του η ανάπτυξη, μόνο να σώσει την ΠΡΟΤΟΝ ενδιαφέρθηκε για να μη χάσει τα δανεικά
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ; ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩ; ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ; ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ;
και ο αρχιπροδόταρος ακόμα αναπνέει μέσα στη βουλή;
ρε πάτε καλά;
γμτ το ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ: ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;
Τα δικά σου σκυλιά είναι αδερφές βλέπω...
Μη δείξω τί βγάνουν τα δικά μου
Δημοσιεύτηκε: Νοέμβριος 03 2011 21:12 Ενημερώθηκε: Νοέμβριος 03 2011 21:35
Σίγουρα τις τελευταίες ώρες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ μαίνεται ένας εμφύλιος, μεταξύ υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου και μή, αλλά ακόμα και σε αυτές τις σκληρές αντιπραθέσεις υπάρχουν όρια .
Φάινεται ότι σε αυτό διαφωνεί , ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης που μάλλον αδικεί τον ευατό του με τον τρόπο που επέλεξε να εκφράσει τη διαφωνία του, στη συνάδελφο του, Εύα Καϊλή
Όταν η Ευα Καϊλή σηκώθηκε όρθια και φώνάζε γιατί διακόπτεται η συνεδρίαση και δεν της δίνεται ο λόγος, ο Σωκράτης Ξυνίδης της είπε αφήνοντας άφωνους πολλούς βουλευτές: "Σιγά την καλτσοδέτα"!
Κάποιος από τους παρισταμένοπυς αντέδρασε και του είπε: "Ρε συ Σωκράτη πώς μιλάς έτσι στην κοπέλα; Τι είναι αυτά που της λες;"
Και εκείνος απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο:
"Γιατί θα την φοβηθώ. Δεν ξέρεις που την έχω γραμμένη;".
Ας ελπίσουμε αυτοί οι απείρου κάλλους διάλογοι να σταματήσουν εδώ...
Αρχή άνδρα δείκνυσει...
To σκότωσες... :o
Τυπε trustworth αργει η φωτο με τις τρουφες και τα μαρτινια ? Ρε μπας και εισαι κανας λιγουρης και ολα αυτα τα φαντασιωνεσε ? Μπας και εισαι απο το Λιανιοκλαδι που ειπε ο εκτωρας και μας το παιζεις ευρωπαιος και καλα ? Αντε βαλε τη φωτο γιατι δεν εχω πολυ χρονο, αλλαζει η βαρδια σε λιγο........
Τυπε trustworth αργει η φωτο με τις τρουφες και τα μαρτινια ? Ρε μπας και εισαι κανας λιγουρης και ολα αυτα τα φαντασιωνεσε ? Μπας και εισαι απο το Λιανιοκλαδι που ειπε ο εκτωρας και μας το παιζεις ευρωπαιος και καλα ? Αντε βαλε τη φωτο γιατι δεν εχω πολυ χρονο, αλλαζει η βαρδια σε λιγο........
Άρτσι μπούρτσι και λουλάς. Έχεις ρίξει μια απλή ματιά στα νούμερα και τα μεγέθη? Εξοπλίζεται ο στρατός της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας XAXAXA! Ναι έχουν από καμιά δεκαριά μιγκ ο καθένας ( και αυτά αν πετάνε). Ανύπαρκτο ναυτικό. Στα σοβαρά μια μισάωρη επιδρομή 3-4 F-16 ή και τίποτα Apachee ακόμη ακόμη θα αρκούσαν για να εκμηδενίσουν ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΑΝΕΤΑ.
Να ξέρουμε και να έχουμε αίσθηση του τι λέμε. Μη λέμε και χαζομάρες...
Μουσική επένδυση στο ξενοδοχείο που αράζει ο trust(y) Saturday evening.
Alright mate?
Xαιρετισμούς απ'το μπουλάκο.
Ήμασταν για καφεδάκι το απόγευμα..
Δικαιοσύνης πρέπει να είναι ο Καλούσης που'ναι κ δικός μας
ο τεραστιος παπουτσης πουθενα;