Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτη τη στιγμη τριτη αποψη δεν υπαρχει οχι απο μενα αλλα γενικως.

Μπηκε το διλλημα του τυπου"προτιματε γαμησι με ευρω η γαμησι με δραχμη?",απαντησα,αιτιολογησα το γιατι,αυτα προς το παρον.

οκ αρα δε παει το μυαλο σου σε καμια λυση της προκοπης. ουτε και αυτων παει το μυαλο σε αλλη λυση λοιπον, γιατι τους βριζεις? επειδη δεν ειναι πιο εξυπνοι απο σενα?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μάλλον  δοκίμασε από αυτό που παίρνει χρόνια η Βάσω....

Επισκέπτης
πες μας και συ την τριτη εναλλακτικη που θα ελεγες εσυ ΝΑΙ

Τώρα??
Αυτή τη στιγμή??

Τσου. Δεν υπάρχει 3η πρόταση. Επιλογή του τρόπου καταστροφής υπάρχει.
Κάποια στιγμή υπήρχε η άλλη πρόταση και ήταν αυτή που είχε γράψει τότε ο καραμήτρογλου με το τότε νικ του.
Βαριέμαι να ψάχνω, ας το επιβεβαιώσει ο ίδιος αν έχει όρεξη..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Παπανδρέου: «Δεν θα βάζαμε ποτέ ως θέμα το "μένουμε ή φεύγουμε από το ευρώ"»

:jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
[size=12pt]Δε τη παλεύει όλος ο πλανήτης πια με το πούστη το καθυστερημένο[/size]...

[size=16pt]FUCK YOU PAPANDREOU[/size]
                [size=12pt] μπας και το καταλάβει ο αξιόπουστας στη γλώσσα του[/size] :grin:

Επισκέπτης
οκ αρα δε παει το μυαλο σου σε καμια λυση της προκοπης. ουτε και αυτων παει το μυαλο σε αλλη λυση λοιπον, γιατι τους βριζεις? επειδη δεν ειναι πιο εξυπνοι απο σενα?
Δεν καταλαβες.

Δεν εθεσα εγω διλληματα του τυπου"δραχμη η ευρω".Απλα διαλεξα αναμεσα σε ζεστα και κρυα σκατα.

Οσο για τις λυσεις,ναι,νομιζω οτι προσπαθουν σκληρα να βρουν λυσεις(αυτη ειναι,υποτιθεται,η δουλεια τους)και καταληγουν στην εξης μια:"γαμηστε τους τωρα και μετα βλεπουμε".

Εκει συμφωνουν ολοι.

Και η Μερκελ.Και ο Σαρκοζυ.Και ο ΓΑΠ.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ

"εκλογές-καταστροφή" δηλαδή

"ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΡΙΞΕΤΕ,ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΜΕ"

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τώρα??
Αυτή τη στιγμή??

Τσου. Δεν υπάρχει 3η πρόταση. Επιλογή του τρόπου καταστροφής υπάρχει.
Κάποια στιγμή υπήρχε η άλλη πρόταση και ήταν αυτή που είχε γράψει τότε ο καραμήτρογλου με το τότε νικ του.
Βαριέμαι να ψάχνω, ας το επιβεβαιώσει ο ίδιος αν έχει όρεξη..

οκ. αρα μιλας για αναγκαστικη επιλογη μεταξυ δυο καταστροφων. ποια θεωρεις οτι ειναι η λιγοτερο καταστροφικη? διαολε το σιγουρο ειναι οτι κατι πρεπει να επιλεξεις παντως. τι θα επελεγες?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν καταλαβες.

Δεν εθεσα εγω διλληματα του τυπου"δραχμη η ευρω".Απλα διαλεξα αναμεσα σε ζεστα και κρυα σκατα.

Οσο για τις λυσεις,ναι,νομιζω οτι προσπαθουν σκληρα να βρουν λυσεις(αυτη ειναι,υποτιθεται,η δουλεια τους)και καταληγουν στην εξης μια:"γαμηστε τους τωρα και μετα βλεπουμε".

Εκει συμφωνουν ολοι.

Και η Μερκελ.Και ο Σαρκοζυ.Και ο ΓΑΠ.

σε ρωταω τη γνωμη σου ξανα και ξανα και μου το ριχνεις ξανα στην αναλυση του τι κανανε. νταξει γαμα το απαντηση δε θα παρω. παντως μια χαρα καταλαβα. και περισσοτερα απο πριν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαλακες, που θελω να καταληξω. εγω μπορει να ειμαι εξυπνος, αλλα ειμαι αδιαβαστος. αρα μπορω ευκολα να κρινω και να αναλυσω την πουστια, δε μπορω ομως ευκολα να προτεινω λυσεις γιατι μου λειπουνε γνωσεις.
καποιοι που ειναι ξυπνιοι αλλα και διαβασμενοι οπως π.χ. ο ποντικης το βρισκω μαλακια να κανουν το ιδιο με μενα χωρις να το πανε ενα βημα παραπερα.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Σκασμός πουστράκια...

τώρα μιλάει ο Θεός...

ο Αρχηγός...

ο Μεγάλος...

ο Ένας...

venizelos.jpg

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Μην ανησυχείτε..Δημοψήφισμα δε θα γίνει οπότε δε θα χρειαστεί να αποφασίσετε..
Η κατάσταση με το ΓΑΠ ξεπερνά σε γελοιότητα  ακόμα και την εποχή που ο μπαμπάς του το έπαιζε πρωθυπουργός με τα 2 πόδια στον τάφο και η Λιάνη έκανε επικλήσεις στα πνεύματα..
Πραγματικά είναι ημέρες ντροπής για τη χώρα,για το σύνολο του πολιτικού κόσμου και φυσικά και για όλους εμάς.

Επισκέπτης
μαλακες, που θελω να καταληξω. εγω μπορει να ειμαι εξυπνος, αλλα ειμαι αδιαβαστος. αρα μπορω ευκολα να κρινω και να αναλυσω την πουστια, δε μπορω ομως ευκολα να προτεινω λυσεις γιατι μου λειπουνε γνωσεις.
καποιοι που ειναι ξυπνιοι αλλα και διαβασμενοι οπως π.χ. ο ποντικης το βρισκω μαλακια να κανουν το ιδιο με μενα χωρις να το πανε ενα βημα παραπερα.
Τα πραματα ειναι απλα:Μην περιμενεις κομπλε απαντηση και σχεδιο,η ανταπαντηση και αντισχεδιο,απο ενα νικ σε ενα σαιτ.

Ειδικα απο τη στιγμη που δεν βρισκουνε και δεν εχουνε αυτοι που τετοια ειναι τα κουμαντα τους.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Tί είπε το ανδρείκελο????

"Η απειλή δημοψηφίσματος συνέφερε αρκετούς.

ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ(εννοούσε τον τρόμο!!!!)"

τι είναι αυτό το ΚΑΘΑΡΜΑ,ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ γαμώ την φύτρα του?????????

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. γεια σου ρε τρελαντωνη μονο εσυ μπορεις να ακνεις τετοιες κωλοτουμπες......και ο περσονας :2funny: :2funny:
"Ο κ. Σαμαράς ζήτησε να μη συμμετέχουν στη μεταβατική αυτή κυβέρνηση κομματικά στελέχη, ζήτημα το οποίο είναι υπό διαπραγμάτευση."

Mε κατι τετοια κολπα νομιζει ο Αντωνακης οτι θα τη γλιτωσει τη φθορα...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Tί είπε το ανδρείκελο????

"Η απειλή δημοψηφίσματος συνέφερε αρκετούς.

ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ(εννοούσε τον τρόμο!!!!)"

τι είναι αυτό το ΚΑΘΑΡΜΑ,ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ γαμώ την φύτρα του?????????

Εννοεί ότι ο δικός σου είναι μέγας κωλοτούμπας...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
καλα ο ΓΑΠ δεν πεφτει με τιποτα μαγκες δυστυχως... :headbang: :headbang:

Stories