1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ολο αου αου και απο ουσία κλο κλο χωνάκι μου.δασκαλε γραμματα
ολο αου αου και απο ουσία κλο κλο χωνάκι μου.δασκαλε γραμματα
Αν σε κανω Γενικο Γραμματεα του Υπουργειου μου, θα εξευμενισθείς?εσενα θελω πρωτο.
να κάνω προπονηση στις ροχάλες και τα φλόκια.
Ότι θα βρισκόταν άνθρωπος να υπερασπιστεί την κλανιά του Πάγκαλου επιχειρηματολογώντας κιόλας υπέρ της δεν το περίμενα μα τον Λένιν!!!!εσυ μωρη κοκκινοσκουφιτσα δεν περδεσαι οταν τρως γιγαντες;
His EU peers are stunned by his audacity.
Ότι θα βρισκόταν άνθρωπος να υπερασπιστεί την κλανιά του Πάγκαλου επιχειρηματολογώντας κιόλας υπέρ της δεν το περίμενα μα τον Λένιν!!!!
ολο αου αου και απο ουσία κλο κλο χωνάκι μου.
Ότι θα βρισκόταν άνθρωπος να υπερασπιστεί την κλανιά του Πάγκαλου επιχειρηματολογώντας κιόλας υπέρ της δεν το περίμενα μα τον Λένιν!!!!
Τριχες κατσαρες.5)Εκλογές μετά την δοση
Λαε μου....Η κατάρα του τόπου ρε μαλάκα.
Από κυβέρνηση τύπου τζόνι σε κυβέρνηση τύπου άλεξ.
Γάματα..
ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΌτι θα βρισκόταν άνθρωπος να υπερασπιστεί την κλανιά του Πάγκαλου επιχειρηματολογώντας κιόλας υπέρ της δεν το περίμενα μα τον Λένιν!!!!
Θελω αποψη για τα τεκταινομενα.Τριχες κατσαρες.
Εσυ ας πουμε ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ κατι τετοιο?Even if a referendum never occurs, Papandreou’s initiative has changed the conversation by inviting the public’s engagement as the best way to engender support for difficult decisions. As Papandreou himself put it: “Democracy is alive and well, and Greeks are being called to rise to a national duty beyond the regular electoral processes.” No matter who leads Greece, and Italy, and Germany, it is ultimately the people who will decide the fate of the euro.
Τα ειπε αλλος/αλλη.Θελω αποψη για τα τεκταινομενα.
Οποιος θελει μπορει να συνεχισει να παριστανει τον μαλακα.Εγώ δεν θέλω μετά εκλογές. Τσάμπα λεφτά. Όχι άλλους πολιτικούς. Ας πορευτούμε μόνο με τεχνοκράτες.
ξυγκοτσούβαλο
Εισαι υπερ κυβερνησης τεχνοκρατων???????Τα ειπε αλλος/αλλη.Οποιος θελει μπορει να συνεχισει να παριστανει τον μαλακα.
Μονο τον εαυτο του θα ξεγελαει.
Δεν ειπα οτι ειμαι υπερ.Εισαι υπερ κυβερνησης τεχνοκρατων???????
Μα αυτο ειναι ό,τι πιο αστικο και συντηρητικο.
Χωρις εκλογες δηλαδη?Δεν ειπα οτι ειμαι υπερ.
Ειπα τι ψηνεται"δημοκρατικα".
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧ!!!!!